Aleksandar Jovanović (©Starsport)
Aleksandar Jovanović (©Starsport)

Partizan časti navijače: Širom otvorene kapije za Novi Pazar

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 17:28

Ulaz besplatan, ali će karte morati da se podignu

Na jedvite jade Partizan je dobio Voždovac na krovu, zahvaljujući Aranđelu Stojkoviću zadržao se na identičnom zaostatku za Crvenom zvezdom. I dalje ima šanse da osnovni deo završi na prvom mestu, doduše one nisu velike. Crno-belima su neophodne dve pobede i kiksevi večitog rivala, a da bi makar prvi uslov bio ispunjen, odgovorni u Humskoj su odlučili da širom otvore kapije.

Poslednji meč na svom stadionu u osnovnom delu Mozzart Bet Superlige, pre no što bude podeljena na plej-of i plej-aut zonu, Partizan će igrati protiv Novog Pazara, a ulaz će biti – besplatan. Utakmica se igra u nedelju od 20.00, a svi koji budu želeli da dođu na stadion moraće da podignu kartu.

Izabrane vesti

Partizan časti navijače, ulaz jeste slobodan, međutim, na stadion neće moći da se uđe bez ‘parčeta hartije’. Svaki navijač će morati da ima kartu, a one će moći da se preuzmu od sutra, počev od 10.00 do 18.00 u Merkatoru na Novom Beogradu.

Jedna osoba će najviše moći da podigne četiri ulaznice, uz identifikacioni dokument. Pored Ticketline šopa u Merkatoru na Novom Beogradu, ulaznice će na dan meča biti moguće preuzeti na blagajnama stadiona Partizana. I to od 14.00, pa sve do početka utakmice sa Novim Pazarom.

Dakle, u naredna dva dana preuzimanje ulaznica biće moguće u Markatoru, a na dan utakmice isključivo na klupskim blagajnama. Takođe, sezonske ulaznice će, logično, važiti i za meč 29. kola Mozzart Bet Superlige.




tagovi

HumskaFK PartizanFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara