Komentari na vest

Partizan časti navijače: Širom otvorene kapije za Novi Pazar

R

Retrogradni Merkur

pre 28 dana

A cime ih casti? Da znam dal zbog poklona da dolazim.
V

Vokra

pre 28 dana

Jesenas ja bila narihtaljka, da vidimo sada Pazaru trebaju bodovi.
U

U pravu si

pre 28 dana

U pravu si za pazarce👍mozemo ih voleti ili ne,Ali oni stvarno vole svoj klub i jeďina sredina u Srbiji gde veciti bukvalno i nemaju navijace.igrao mi drugar Dole od 2011 do 2013 i sam kaze da je to jedini grad gde nema navijaca vecitih.kamo srece da imamo u ligi jos 3-4 pazara .
J

Ja ne razumem

pre 28 dana

Ja ne razumem da klub kao sto je partizan bukvalno moli svoje Navijace da bodre svoj voljeni klub(ovo se odnosi i na CRVENU ZVEZDU )??
L

LNS

pre 29 dana

Bolje bi nam bilo da vratimo Ljajica.
L

Lns2

pre 28 dana

LNS- Nije ljajic lud da se vrati u partizan(zaradio je novce)🙂decko je popularan u Pazaru kao messi u majamiu😀postuje on partizan zbog svega sto je ucinio za njegovu karijeru,Ali ipak on voli svoj grad i klub,tj nebi dosao u pazar da igra besplatno da ne voli taj klub(takvi su svi Pazarci Dole*vole svoj klub )🤷‍♂️.Ni jedan igrac u Srbiji nije popularan u nekom gradu/klubu kao ljajic u pazaru.gde god da ode neće biti postovan i cenjen kao u Pazaru i on je toga svestan.
T

TzT

pre 29 dana

Koji put već? Nesto razmišljam Zvezda je od njih drastično gledanija 30 godina. Neka smo svake godine uzimali minimum 2 miliona evra više na karte od grobara to je 60 miliona više,samo na karte.Oni su tu u minusu čak.Vise puta su puštali za džabe uz to i niko im i ne dolazi kako god obrnes.Znaci samo na karte smo za 30 godina zaradili 60+ miliona evra više od njih.
D

Don Vito Corleone'

pre 29 dana

Tako je, častite navijače za još jednu sezonu bez titule, bravo bravo.