Komentari na vest

Partizan čeka Zvezdu naredne nedelje od 18 časova

C

Czech

pre preko 2 godine

Sad terza madjija kad od igra tiket i izvadi zvezdu iz dugova ono njegovo (2-0) 2-6😁
N

Ne ne neeee

pre preko 2 godine

Misliš na ono kada je JSD osvojio poslednju titulu, kada je pri kraju sezone za mesec dana JSD 4 puta pobedio iz prelaza.
D

Džabe ste krečili.

pre preko 2 godine

Najava derbija a samo 16 komentara. A vest je i na CZ i JSD Mocart vestima 🤔🤔🤔. Neće normalni ljudi da ostavljaju komentare, zbog raznih dalabu sa obe strane, a pogotovo zbog Botova koji lupaju na hiljade minusa i pluseva, po potrebi.
T

Točak

pre preko 2 godine

Neka opravda epitet derbija. Neka bude punjaža, pa makar i nerešeno, ali 2:2, 3:3... Neka pokažu konačno to što imaju među nogama i treneri i igrači ili neka piče na balet.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Вечити дерби наредне недеље ће Звезди бити прва такмичарска утакмица још од претходног дербија. У међувремену је играла Вечите склањалице.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Tvoj mali partizan smo pobedili sa pola snage i sad ćemo opet...
E

E kada to kaže

pre preko 2 godine

@Birbas PENALtho.
9

951357

pre preko 2 godine

Samo što si pomešao ekipe, izgleda zbog boje dresova. Zvezdini su crveno-beli, a Partizanovi crno-beli, mislim da te to zbunilo. Inače ostalo je tačno što si napisao.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Gde je vest o dugovanjima nasa dva najveca kluba, zvanicno od APR, vidim na drugim portalima. Ajmo Mozzart, samo transparentno molim.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Da se odma rukuju i potpišu 0:0 ili 1:1, pa da se navijači više nemuče gledajući “derbi”. I jedni i drugi će da kažu umor od Evrope zato nismo odigrali dobro.
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Tokiovic Barislav Da li neko moze ozbiljno da odgovori na pitanje, zasto bi ovo trebao da bude tek 165. derbi? Veciti jesu u prvenstvu igrali 164 puta (dakle ovo ce biti 165. prvenstveni) ali su u kupu odigrali jos 39 meceva. Zar utakmice Zvezde i Partizana u kupu nisu veciti derbi? Ja licno mislim da jesu. (Odigrano je cak i jos 54 meca na razlicitim turnirima, liga kupovima, kupovima prvologasa,"prijateljske" itd. ali te utakmice ne bih racunao). Uzeo bih za primer Rendzerse i Seltik. Oni racunjau sve derbije iz prvenstva, kupa i liga kupa zajedno, pa su tako nedavno igrali svoj 426. "Old Firm". Mislim da bi i mi trebali da racunamo i kup i prvenstvo, tako bi sledeci derbi bio 204. po redu.
R

Ris

pre preko 2 godine

Odigrali su samo u prvenstvu 426 utakmice, jer igraju cetiri utakmice u prvenstvu pošto uvek imaju 10 ili 12 ekipa, a igraju ligu preko 100 godina. Kupove ne računaju u oldfirm.
a

abc

pre preko 2 godine

Prosta stvar, dueli u prvenstvu su "redovni" odnosno sigurno se igraju onoliko puta koliko je predviđeno pravilima o takmičenju za određenu sezonu. Utakmice u Kupu se mogu dogoditi ali i ne moraju.
@

@ris

pre preko 2 godine

Nije tacno, u ligi su odigrali 324 u kupu 52 a u liga kupu 50. Racunaju sve zajedno i igrali su 426! Vidi na vikipediji na engleskom pod: old firm.
2

2230302929

pre preko 2 godine

Искрено једва чекам, чисто да видим који тим блефира. Звезда за сад оставља лошији утисак, али ни Партизан није цветао против Сочија и Санта Кларе, Станоје је добро одрадио тактичке припреме. Вољни моменат ће бити кључни фактор, јер већ годинама само један гол одлучује победника.
R

Ris

pre preko 2 godine

Ja sam večiti optimista da jednom mora doći 3+, mada ovaj put čisto sumnjam. Driblinzi Ivanića i Kataia su se počeli čitati u zadnje vreme i ako Stanojević to dobro spremi Partizan je bliži za milimetar pobedi. Moja prognoza 1:0 za Partizan, neki gol iz prekida pred kraj utakmice. I naravno Kangi ne dozvoliti da sutira u opasnoj zoni.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

@ris brate nek sutira Kanga, sutiracemo i mi, zato imamo golmane. Nek bude festa nek bude dobra tekma, da gledamo derbi. Dosta je onaj uzas od fudbala na prethodnih tekmi. Mi se nadamo da rasklopimo cigane, oni se nadaju na isto, ko ima vise mu*a nek nosi 3 boda

Ling long

pre preko 2 godine

Bica sada sigurno mnogo bolji derbi nego poslednji susret u kupu mislim da od toga gore tesko da je moglo.
2

245

pre preko 2 godine

Daj boze da bude na b92 prenos🙏🙏