Nikola Čolić, ©FK Partizan
Nikola Čolić, ©FK Partizan

Partizan čuva Nikolu Čolića, ugovor na četiri godine

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.05.20. | 12:32

Ofanzivni vezista u avgustu puni 18 godina

Čuva Partizan svoje blago iz omladinske škole. Uoči nastavka sezone uprava crno-belih potpisala je profesionalni ugovor sa dosadašnjim stipendistom Nikolom Čolićem (17), momkom od kojeg se u Humskoj mnogo očekuje.

Da je igrač na kojeg Partizan računa za budućnost videlo se zimus, kada je Čolić uz još trojicu vršnjaka prošao prvi deo priprema zajedno sa prvim tim crno-belih. Mladi fudbaleri su osetili kako je biti deo seniorskog pogona i tu su dobili zamajac da rade još bolje.

Izabrane vesti

Novi znak da u Partizanu ozbiljno računaju na njega Nikola Čolić je dobio danas, pošto je u Humskoj potpisao profesionalni ugovor sa Parnim valjkom na četiri godine. Momak koji će u avgustu napuniti 18 godina trebalo bi da bude deo tima Sava Miloševića za narednu sezonu.

Nikola Čolić sa menadžerom Darkom RistićemNikola Čolić sa menadžerom


Čolić je poručio nakon što je potpisao ugovor da je ovo za njega tek prvi korak u karijeri, u kojoj želi da ostavi trag kako u Partizanu, tako i u Evropi.

Za mene je ovo početak ostvarenja dečačkog sna. Znam da je ovo tek prvi korak i da je predamnom još mnogo truda i rada, ali sam spreman da dam celog sebe i u budućnosti ostavim dubok trag u crno-beloj porodici i šire. Zahvaljujem se svima na ukazanom poverenju od trenera, menadžera i čelnih ljudi kluba koji su me podržavali svih ovih godina, a posebno sada tokom potpisivanja prvog profesionalnog ugovora. Ovo je veliki dan za mene”, rekao je Čolić nakon potpisivanja ugovora.

Mladi fudbaler igra na poziciji ofanzivnog veziste, mada može da odgovori zadacima i po bočnim pozicijama.


tagovi

Nikola ČolićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara