Denis Stojković na kontrolnom meču sa Zemunom (© Star sport)
Denis Stojković na kontrolnom meču sa Zemunom (© Star sport)

Partizan dobija treće pojačanje, Savo ga lansira već u Pazaru

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.08.20. | 08:31

Stojković do 2024.

Odbrana je popunjena, prelazi se na vezni red. Posle štopera Makija Banjaka (Olimpija, Ljubljana) i Dušana Lalatovića (DAC Dunajska Streda), dobiće Partizan i treće pojačanje ovog leta, pošto je sve spremno za promociju Denisa Stojkovića u zvaničnog člana crno-belih.

U pitanju je mladi krilni vezista, od zimus prisutan na treninzima kluba iz Humske, prinuđen da čeka skoro šest meseci kako bi se u papirima zaveo kao fudbaler Parnog valjka. Na preporuku doskorašnjeg saradnika Milana Đuričića, šef stručnog štaba Savo Milošević priključio ga je ekipi u martu i samo se čeklo da postane punoletan kako bi i u rukovodstvenim knjigama pisalo ono što se znalo već posle pripremnog perioda u Turskoj i Dohi. Kako Denis Stojković baš danas slavi 18. rođendan, tako je pala poslednja prepreka njegovom angažmanu, pa će na stadionu poviše Autokomande overiti saradnju sa crno-belima.

Izabrane vesti

Ugovor će biti potpisan do juna 2024, čime će Denis Stojković postati tek drugi fudbaler Partizana vezan na period od četiri godine. Pre nekoliko sedmica mladi napadač Nikola Štulić se obavezao na vernost u istom trajanju. Stojković će zadužiti dres broj sedam.

Postoje indicije da bi Denis koliko u sredu mogao i da debituje za crno-bele. Sve kao posledica činjenice da je odradio pripreme, da je upoznat sa zahtevima stručnog štaba i da Savo Milošević visoko vrednuje njegov ofanzivni potencijal, moguće je da mu ukaže šansu već na gostovanju Novom Pazaru. Ne kao starteru, iako Denis spada u kategoriju „bonusa“, već u drugom poluvremenu, ukoliko rezultat dozvoli promociju još jednog talenta, posle Aleksandra Popovića i Nikole Čolića u Kruševcu.

Denis Stojković dosad nije imao prilike da se predstavi širem auditorijumu, karijeru je gradio isključivo u inostranstvu, školovao se u Juventusu, Torinu, Čelsiju, austrijskom LASK-u i ljubljanskoj Olimpiji, odakle zna Makija Banjaka. Poslednja stanica, pre Partizana, bio mu je italijanski Avelino.



tagovi

Denis StojkovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara