Miljan Vukadinović (©MN Press)
Miljan Vukadinović (©MN Press)

Partizan hoće i Miljana Vukadinovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.06.21. | 11:59

Saničanin je završen, a put Beograda iz Novog Sada mogao bi i najbolji igrač Vojvodine prošle sezone

Dok se čeka zvanična promocija Siniše Saničanina, stiže vest da bi još jedan fudbaler Vojvodine mogao put Beograda, u Partizan.

Po pisanju Monda, crno-beli su zainteresovani za najboljeg igrača Lala prošle sezone, krilnog napadača Miljana Vukadinovića, koji ulazi u poslednju godinu ugovora.

Izabrane vesti

Jedan od junaka finalne utakmice Kupa Srbije 2020, u kojoj je Vojvodina savladala upravo Partizan, a on postigao vodeći gol, izjavio je za pomenuti portal da postoji interesovanje, ali i da ga niko nije zvanično kontaktirao.

Mondo, međutim, navodi da crno-beli već dugo prate 28-godišnjeg fudbalera i da bi priča oko njegovog dolaska u Partizan trebalo da bude intenzivirana narednih dana.

Vukadinović je ponikao beogradskom Hajduku s Liona, a od domaćih klubova nastupao je još za Zemun i Napredak, dok ima internacionalno iskustvo iz Češke, gde je igrao za MAS Taborsko, Mladu Boleslav i čuvenu Slaviju Prag.

U minuloj sezoni je dao 11 golova i imao pet asistencija u 34 nastupa za Lale, među koje je stigao januara 2020. iz Kruševca.


tagovi

FK VojvodinaMiljan VukadinovićFK Partizanletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara