Sejduba Suma u akciji (Starsport)
Sejduba Suma u akciji (Starsport)

Partizan jači od utorka: Posle Rikarda dolazi i Suma

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.06.21. | 16:02

Gvinejac završava papirlogiju u Beogradu

(od izveštača MOZZART Sporta iz Ptuja)

Navijači su nestrpljivi, čekaju angažman četvrtog novajlije u letnjem prelaznom roku, nadaju se i u stručnom štabu još jednom špicu, a početkom sledeće sedmice Partizan će na pripremama u Sloveniji biti jači bar za dvojicu igrača.

Izabrane vesti

U ponedeljak bi u Beograd trebalo da stigne Rikardo Gomeš i čim okonča lekarske preglede zaputi se ka Ptuju, bazi crno-belih u pripremnom periodu, a odmah za njim – nije isključeno čak i isto veče – ekipi Aleksandra Stanojevića pridružiće se i Sejduba Suma. Gvinejac privodi kraju papirilogiju koja će mu omogućiti nesmetani vizni režim u Srbiji i Sloveniji i onog trenutka kad papirilogija bude završena krenuće iz glavnog grada ka Sloveniji.

Možda već u ponedeljak popodne (u tom slučaju sa Rikardom), a najkasnije u utorak. S obzirom da će u obe varijante propustiti uvodne dve sedmice rada, omalenog vezistu očekuje poseban plan priprema kako bi uhvatio ritam sa timom. Ako uopšte ostane igrač Partizana, jer za njega postoji interesovanje iz inostranstva, a kod trenera Aleksandra Stanojevića nije mu namenjena glavna uloga, te sve navodi na skoriji rastanak.

Od igrača koji su pod ugovorom očekuje se još dolazak Filipa Holendera. Tek 12. jula, kad ekipa uveliko bude u Beogradu, dotad reprezentativac Mađarske „troši“ slobodno posle učešća na Prvenstvu Evrope.


tagovi

Sejduba Suma

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara