Komentari na vest

Partizan je favorit za titulu! Rikardo prva violina, Jojić dirigent orkestra koji svira po notama Grobara

С

Сотир Ђубре

pre preko 2 godine

Партизан је ФАВОРИЗОВАН за титулу. ..Већ се слави, видим. Полако...
K

K@jmak

pre preko 2 godine

Auuu odigrao Partizan 2 ozbiljne utakmice do sada. Sa Zvezdom nereseno i sa Gentom poraz. O kakvom mi treneru pricamo, kakav Stanoje. Cekajte samo da vidimo sledeceg ozbiljnijeg protivnika. Rezultati ce pokazati kakav je Partizan tim i samo da napomenem videcete prvu utakmicu kad Partizan kiksne u prvenstvu odmah ide vezulja u evropi pa opet kiks u prvenstvu. Tako to radi Stanoje. I posle ce da bude kukanje i pljuvanje i Stanoje odlazi
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Crvena Zvezda je prerasla domaće prvenstvo ona sada juri pehar u Ligi Evrope , i direktan plasman u LS .
D

Dokle vise penali?

pre preko 2 godine

METALAC POKRADEN ZA PENAL,OVO JE VISE SRAMOTA STA JSD SUDIJE RADE!
N

Nickcdn

pre preko 2 godine

Zvezdastvo se ponovo povampiruje! Ako, ako!
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Ljudi... Pa ako ce terza I mrkela da odu i zvezde posle izgubljene titule, aj da je odma potpišemo.
H

Hulio

pre preko 2 godine

Biće zvezda prvak... Morate negde igrati bar nerešeno inače treba slati sve utakmice partizana u Uefa da ne bude ko sa Metalcem driblanje golmana pa penali itd... A ima i derbi... Tako da momci nemojte previse da letite.. Polako samo
b

budvanin

pre preko 2 godine

Ok, neka bude tako i neka se salje ali onda neka se posalju sve utakmice koje je Zvezda igrala zadnjih po decenije a narocito onaj preokret protiv OFK...
0

0211

pre preko 2 godine

Jednostavno je, ovaj tim Partizana ima potencijal da osvoji BAR Ligu Evrope, a moze i za polufinale Lige Sampiona. Najbolji tim Partizana sigurno u poslednjih 30 god.
D

Dr Dragon

pre preko 2 godine

Jojic briljira u tromosti i netacnom pasu,Obradovic izraubovan a Miljkon borbena neznalica.Natko za pomocnog trenera.Napred Partizan
m

mini

pre preko 2 godine

partizan generalno bolji tim od crvene zvezde...uigraniji, pravi igrači na klupi...bolje ušao u prvenstvo...zvezda se većinu utakmica mučila...jedva izvlačila pobedu...
g

gost858

pre preko 2 godine

Koliko je Stanojevic izgubio bodova u ling longu, ne racunajuci meceve sa Zvezdom, pitam cisto jer jedan covek kaze da samo jedan tim na svetu ne gubi bodove u domacem prvenstvu?
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Izgubio u Nišu i Lučanima, nerešeno sa Metalcem u Milanovcu. A koliko ste vi izgubili bodova sem derbija? Poraz posle 500 dana, prošlo prvenstvo jedan remi protiv Javora, ono Rad što ste pustili ne računam. E sad nam objasni šta si hteo da kažeš i šta tvoja teorija dokazuje?
P

Pozz

pre preko 2 godine

Hahah pa Partizan ima oko 40 poraza, u ovih 4 godina a zvezda desetak.
a

arijel ortega

pre preko 2 godine

samo jedna stvar VAR da ga nije mi bi sad imali isto bodova....zato su ga i izbegavali koliko su god mogli....sad se slucajne sudiske greske vide eto toliko
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Je li može VAR da spreči golmana Metalca da dribla centarfora ili da natera igrače Metalca da reaguju na loptu koju je golmam Partizana uputio prema centru, niko ni da pogleda u loptu koja je prošla pored pet igrača. Je li opasnije za fudbal, za igru uopšte kad sudija pravi namerne greške ili kad je utakmica zatvorena pet dana pre nego što se odigra?
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Samo cu da kazem ofsajd, a vi se polomite ovde slobodno !
0

08

pre preko 2 godine

Jao, jao, navijačima Crvene zvezde nije baš lako ovih dana. Misle neke teorije zavere, spominju sklanjalice itd. Snima se film "Soba za tugu", Terza i Čovke reditelj i režiser. Premijere na pinku, jutarnji program. Ne propustite spektakl.
P

Postic

pre preko 2 godine

Zvezda osvaja titulu nikad sladje
b

batabane

pre preko 2 godine

Obzirom da je titula za Partizan na vidiku,povodog toga,hteo bih da kazem nesto Ciganima, nesto Grobarima.Cigani,manite se Partizana i komentarisite svoj klub,kao sto ja i vecina Grobara cini.Dakle Cigani, Partizan,posle duzeg vremena ima dobar tim i zasluzeno je prvi.Sa druge strane,upravu ste za Gent,ali to je samo delo Stanoja.Partizan je jako ranjiv kad Stanoje u sredini stavi zajedno Zdjelara i Scekica, kao borbeni tandem i jaku sredinu,ali corak.Oni se puno povuku i ostave pola terena protivniku da se igra koliko i kako hoce,a da zadrže loptu u noge i prenesu je napred,nema veze.Onda i odbrana puca, ali Stanoje to ne shvata.Na kraju Cigani, pustite vi Partizan,vec razmislite o priči,tihe i skrivene suspenzije Nadala.Pričalo se da je Nadal namerno gubio i glumio povredu,da se nebi pokretao postupak protiv njega,kada su procurele price o dopingu.Razmislite da ovaj poraz u Surdulici,nema veze sa " decjim kapima",koje je Katai greskom koristio.Ja umirem od smeha,a vi kako hoćete i mislite kako hoćete.A sada za Grobare i Partizan.Kao sto sam rekao njima Partizan ima jako pristojan roster,ali ga Stanoje ne koristi na najbolji nacin.Treba da se oslobodi balasta igraca koji ne daju nista,a stete i umanjuju igru i mogucnosti ostalih igraca.Da omogući krilnim igracima,Jovicu, Terziću,Menigu,Holenderu i Lutovcu,da igraju na svojim pozicijama i bore se za mesto u timu.Sramota je da ih potcenjuje i na krilo umesto njih gura vezne igrace, Markeca,Pantica pa i Jojica.Vezne igrače da koristi tamo gde su po svojim karakteristikama najbolji,bez obzira sto vecina njih može da odigra na svim pozicijama (zadnji, centralni, ofanzini).Pa ipak Markec je Najaci na ofanzinom,a Zdjelar na zadnjem.Natho , Pantic i Jojic ocigledno je mogu na sve tri pozicije, ali su u osnovi centralni vezni.Najjaca vezna linija je , zadnji Zdjelar (Jojic, Natho), centralni Natho (Jojic,Pantic), ofanzini Markec (Pantic, Natho). Dakle, Zdjelar, Natho, Markec.Nadam se da se konačno vidi jasno,da Jojic ne briljira, ali da je za Scekica,druga dimenzija, igrac.Obzirom da i takav Jojic treba da bude na klupu,onda je ko dan jasno,da za Scekica nema mesta ni na klupi.Sledeci koji ne trebaju da imaju mesta na klupi su, Miljkovic,Lola, Brezancic i verovatno Lutovac i Obradović.Zao mi je, Obradović je bek koga ja izrazito cenim i poštujem, ali ne ide,pa ne ide.Dakle njih treba zameniti novi igracima.Trba pokušati naci, jednog stopera ekstra klase,lidera.Oba beka,gde bi Zivkovic mogao da bude starter,ali da se dovede perspektivan mladi bek, pa kad ga istisne,istisne.Levi bek treba starter,a Urosevic bi mogao da ostane kao prustojna rezerva.Vezna linija je zatvorena ali ako neko ode,onda treba zamena.Treba i jedan centralni spic,i to je to.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Znaci, poraz od Genta je "delo Stanojevica", a prvo mjesto u ligi i 8 bodova prednosti u odnosu na Zvezdu je... to nije "delo Stanojevica"? Ah, da, to je klasicna batabane logika – pljuni po svemu po cemu mozes da pljunes, a po onome sto ne mozes, to samo fino kulturno preskoci i pravi se lud. Mora da ti je danas bas bilo tesko vidjeti kako se polako ali sigurno odljepljujemo na tabeli i to sve sa Stanojevicem na celu i igracima koje je on selektovao, a ne ti ili ja ili bilo ko drugi ko misli da je zna vise o fudbalu od covjeka koji bukvalno citav zivot zivi fudbal i vec je bio sampion sa Partizanom za razliku od nas. I da, nemoj mi samo zaboraviti udariti minus. Aj covjece, kakve mi sve navijace imamo, jos smo mi i dobri.
b

batabane

pre preko 2 godine

Grga,Jel si ti neki političar?Pises gluposti i nebuloze.Nikoga je ne pljujem,smo iznosim svoj stav.A kad su greske tako drasticne i ponavljaju se sta su to nego gluposti.Ne pričam kao ti uopsteno,vec konkretno izdvajam probleme,i kritijujem ih.Zar nije neposteno i bezobrazno i glupo da bilo ko od, Zdjelara,Natha, Markeca, Jojica,Pantica, bude na klupu,ili da mora na krilo,a Scekic da igra.Svi ovi pobrojani su ne klasu,vec dve klase bolji igraci od Scekica.A ja bih dodao i L.Pavlovica, i ako ga je Stanoje skoro izbacio iz forme.Pravim radom bi decko vec bio ozbiljan centralni vezni.Takodje i tvoj miljenik Miljkovic,osim stvarno postenog odnosa prema igri i borbenosti,nema nista.Da je Miljkovic malo fizički jači,pa i da bolje čita igru da igra nekog stopera.Za beka je tehnicki mnogo mnogo slab.Bek po kvalitetu mora da bude kao slabije krilo, drugačije ne biva.Zato sam se prosle godine ponadao da ce Lutovac biti idealno rešenje,ali on nista.Ponavljam,nikoga ne mrzim,niti pljujem kako ti kazes,vec samo napadam lose i bezobrazne stvari.A nismo izgubili samo od Genta,vec i prosle godine od Sarloe, zbog iste takticke greske.Pa kako da to cutim.A i privukli se protiv Socija i Santa Clare.
R

Realni

pre preko 2 godine

Čitajući komentare sam zapazio sledeće da smo mi za jednog velikog ispitivanja i da nismo normalni... Šta je kriva CZV Partizanu prošle sezone već u prvom kolu protiv Novog Pazara i većinu utakmica gde je bilo mučenje gledati PFC i to kažem kao navijač Partizana, jedino malo derbi odigraju i ostalo veliko nula, nisu ništa imali počev od trenera pa nadalje... Sezone pre toga slično ako ne i isto gde igrači koji su ostavili trag misle da su i dobri treneri, a biti trener i fudbaler nije isto što se vidi i po angažmanima ( Mirković, Milošević )... CZV izgubi jednu utakmicu i odmah PFC nešto namešta ili ne znam ti šta... Zašto ne priznati da je PFC možda bolji u ovom trenutku, a da je CZV bila bolja prethodne sezone? Mislim da bi nam bilo bolje... Razmislite o tome kad budete ostavljali komentar.. Lp za sve normalne navijače.
R

Realan zvezdas

pre preko 2 godine

Konacno normalan komentar. Partizan prethodnih sezona u prvih deset kola vec zaostaje 7-8 bodova i onda posto nista ne zavisi od njih prate pod lupom Zvezdine utakmice. I onda gledaju tipa u Javor kao da je Real Madrid i nadaju se da bi Zvezda mogla da kiksne. I kad Zvezda rutinira Javor ide prica o sklanjalicama i slicno, a Zvezda 10 dana pre toga pobedi Liverpul recimo. Smesno. E, ove godine se obrnule uloge. Nema ljutnje.
G

Gost bato

pre preko 2 godine

pa nisu se promenile uloge, zvezda dovije liverpula a partizan izgubi od genta.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Au, al se kuka danas! A vidim utisali su se i ovi "nasi" sto svaki dan prozivaju Stanojevica kako nema pojma. Nema vise Ser Samrok, razmonter, itd. Fino, fino. Lijep dan za sve prave Partizanovce. Malo losiji za kvazi-navijace i Zvezdase.
P

Poz

pre preko 2 godine

On i nema pojma.
g

gunners

pre preko 2 godine

Rikardo u Turskoj pre Partizana 31 mec 5 golova. U Evropi smo videli protiv jedine iole ozbiljne ekipe kako se proveo. Sve jasno.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Da, sve je jasno, upravo tako – covjek je u Evropskim okvirima prosjek (kao i Partizan, kao i Zvezda, kao i bilo koji drugi igrac iz nase lige), ali je za ovu nasu ligu i ove nase odbrane Ronaldo licno. Sta ti nije jasno? Jel treba nesto da se crta da bi razumio?
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Jel oboren jos jedan negativan rekord evrolige?
R

Realan zvezdas

pre preko 2 godine

Zbog izbora se namesta?!?!?! Sklanjalice?!?! Vanzemaljci, CIA, BIA?!?! Po vama je u nasoj ligi sve presudnije od toga kakav ko tim i trenera ima. Ocigledno je da Partizan ove sezone pravi niz kakav smo mi pravili u prethodne tri I tu ne vidim nista cudno. Liga nam je PRESLABA. Smesno je ocekivati da u sezoni kada smo pobedili Liverpul izgubimo od nekog tamo Zlatibora ili Backe. Partizan ne belezi bas takve uspehe u Evropi, mada izbaciti Sochi i Claru i pobediti u gostima Anorthosis nije bas lako, ali ljudi imaju srece da im se desio Rikardo. Treba vise medjusobnog postovanja svakako.
G

Goust

pre preko 2 godine

Ljudi partizani moraju biti prvi ove godine, to je jasno kao dan. Isti tim od prosle god (samo je rikardo tu umesto Japanca) i niko ne moze bod da im uzme. A proslu sezonu zaostajali 10 bodova. Niko Zvezdi nije kriv za poraz, ali ne moze Zvezda da ne kiksne sto se partizanima dozvoljava, sve ono sto su Zvezdi zamerali sada im se isto desavs, setimo se ser Samroka kako je komentarisao kako Zvezda pravi tolike serije pobeda, a sada cuti kao mis.
0

00000

pre preko 2 godine

Jeste isti je tim, Sanicanin, Rikardo, Pantic i Menig.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Da, sve isto kao i prosle sezone. A ko je proslu sezonu poceo na klupi Partizana? Stanojevic ili mozda neki drugi trener koji je Stanojevicu u nasledje ostavio bodovni minus vec u startu? Plus, sta ti ovako objektivno mislis koliko jednom treneru treba vremena da psolozi kockice i od gubitnickog tima napravi pobjednicki tim? Da li je to moguce uraditi preko noci ili ipak mozda treba malo vremena? E moj druze, bolje ti je nastavi sa onim postovima tipa "Ser Samrok nema pojma" nego sto pises ovo – ovo ti je samo jos gluplje.
G

Goust

pre preko 2 godine

@grga cvarak pa gde je ovaj nazovi trener napravio rezultat osim u nasoj ligi? Ne smeta meni partizan nego licemerstvo, prosle sezone je prvi Stanoje pa igraci (Zdjelar i mislim Jojic) komentarisali kako Zvezda pravi neverovatne nizove pobeda, a sta je sad? Zivi ti u zabludi kako su svi protiv vas a vi toliko jaki da vam niko nista ne moze. Aj sad na spavanje, jel si uradio domaci sto ti je uciteljica zadala?
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Goust A koji je trener Zvezde nesto napravio po odlasku iz Zvezde? Znaci li to i da se Milojevicevi rezultati onda moraju stavljati pod lupu regularnosti posto je i on jedino u nasoj ligi pravio uspjehe i nigdje vise? Znaci, kakva ti je to logika? E moj druze, bas nemas pojma o zivotu.
G

Gahahahha

pre preko 2 godine

Cuj 2000 nije bilo 400 ljudi racunajuci i redare
S

Sotir

pre preko 2 godine

Surduknuti je stara Srpska rec koja potice iz Surdulice kme kme kme
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Ljudi, jeste li vi normalni kakvi su ono golovi, golman dribla centarfora, Partizanov golman pasom seče obranu, lopta kroz šumu nogu dolazi do Jojića...Sta se ovo dešava, kakva je ovo lakrdija.
c

crnaovca

pre preko 2 godine

U ovakvoj lakrdiji od lige ste vi 4 godine prvaci, bez poraza.
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

crnaovca@ Mi smo u te četiri sezone imali dve LS, dva proleća u Evropi kroz LE, dve pobede u LŠ...Imali smo najbolji tim i to je činjenica, ne moramo mi da budemo šampioni, ali ovo je smešno koliko su utakmice Partizana zatvorene, koji je ovo put ove sezone da zadnji igrač ili golman dribla centarfora, kakva je ovo reakcija na pas golmana niko ne ide prema lopti, koji put ove sezone "puca odbrana" u prvih deset minuta....? Da ne pričam da pri tom da su vam utakmice u Ligi konferencija prilično loše, Gent vas je dobio lagano, ali je najupečatljivije da ste bili nemocni da uradite dve akcije, protiv Flore i Anartozisa niste ni blizu moćni kao protiv TSC, Spartaka, Voždovca...dok Zvezdu niko ne može da pobedi u Ligi Evrope gdecsu protivnici mnogo ozbiljniji, razmisli, pogledaj, pa donesi zaključak.
j

jaja

pre preko 2 godine

Sjajna asistencija kod sva tri gola. istakli su redom stoper ( sjajna asistencija za Rikarada), golman Metalca ( sasvim slucajno majke mi ) i slag na kraju, sudije.( imaju VAR ali se ne cimaju, nista sumnjivo samo 3-4 igraca u ofsajdu jedno 10 metra)
p

pile su

pre preko 2 godine

Sramota je ovako providno namestiti. Golman kao da je prvi pit video loptu pa pravi gresku. Izbaciti metslac iz lige zbog pustanja partizana!! Sram vas bilo bre.
D

Danac

pre preko 2 godine

@pile--- A sta da mi kazemo za dokazanog navijaca CZ Sanicanina,koji je danas napravio 2-ije namerne greske. 1. namerna greska; dodao loptu igracu Metalca koji je postigao gol za izjednacenje i druga namerna greska kada se lomio rezultat. namerno pao i dao cist for igracu Metalca ali je na srecu golman Popovic za 2 cm bio brzi od gostujuceg igraca uspevsi izbaciti loptu u aut. A najveca namerna greska koju je Sinisa Sanicanin napravio je izjednacujuci gol CZ par minuta pre kraja kada se namerno sklonio od Kataija ostavivsi ga potpuno samog i ovaj je doneo nezasluzeni bod CZ. Ali dobro ovo je za navijace CZ OK, samo je golman Metalca danas pravio namerne greske.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Pa rece Pixi da je sada satro regularna liga cim nije FKCz prva ali zato ce vecina drzave da navija za Portugal jer navijaci nisu slepci i sta se radi zbog izbora a nije slucajno Samrok Stanoje najavio desant pred skupstinu ako im neko ukrade obecanu titulu i treba izdrzati realno do Aprila i ne nervorati se uopste jer tako mora da bude,,,,,
G

Gost999

pre preko 2 godine

Pa sto se nerviras onda? Zasto si toliko zapjenio hahahah?
G

Gost stvarno

pre preko 2 godine

Pa regularna je sto se tice sudjenja,oni imaju novu taktiku,posto nekad sudija nije dovoljan.Kupe svaku utakmicu,nekog iz odbrane ili golmana,nerealno koliko je golova dato(Narocito Rikardo)pocetnickim greskama golmana ili igraca,a kakav problem je napraviti neki nameran penal.Samo veceras,nameran penal i kod prvog gola dupli pas Rikarda i poslednjeg igraca,treci gol nisam video,ali ne bi me čudilo da je nesto zanimljivo.
J

JužniFrontPančevo

pre preko 2 godine

Bravo crno beli.
.

. I.

pre preko 2 godine

Ahahahahah
T

Trpaj splicane

pre preko 2 godine

Bravo Gent
Y

YAya

pre preko 2 godine

Kolko para dobise golman i stoper Metalca...Dugo nisam video tako *glupe* poteze...
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Isto koliko onaj golman indjije pre dve godine u rupi.
D

Djosa

pre preko 2 godine

Sve je jasno guranje ka titultituli
C

Crvke

pre preko 2 godine

Nas vecina ovde prica od pocetka sezone da im je obecana titula zbog izbora i gle cuda stvarno se to desava jer ova dva meca protiv Tsca i Metalca iz aviona se vidi da se suparnici bukvalno sklanjaju i to ce svaki posteni grobos reci kao sto ce reci da FkCz ima vasionu ekipu za njihovog Stanoja Samroka ali sta ces izbori su čudo,,,,,
G

Gost1111

pre preko 2 godine

A zasto zbog izbora,objasni mi? Usni do sada nisu falili nasi glasovi a sada fale? Nego niste jaci pa sada pricate o sklanjalicama i namestanjima

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Koja je logika da se nama obeca titula kad vi tvrdite da 70% Srbija navija za vas?!
S

Sotir

pre preko 2 godine

Crvkee kme kme! Bitno da u Lazarevcu nije sklanjalica ili kad vam sudija pre tri kola protiv Metalca svira nepostojeci penal i sto je sigurno crveni, a njima cist ne!!!
S

Sb

pre preko 2 godine

Izbori su u aprilu,posle izbora ce izgubiti titulu,zivi bili pa videli

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Hahaha KAKAV POKLON PENAL KOD 1-1....KOLIKO GOLOVA STE DALI DO SADA? 86 ? A PROSLE GODINE? KAKVE SKLANJALICE IGRA PARTIZAN OVO JE SMESNO..A ONDA DODJE GENT, 12 NA TABELI U BELGIJI..TIM KOJEG JE ZVEZDA PRAŠILA OBA PUTA,DODJE I DOBIJE PO SRED JNA....NAMESTENE UTAKMICE IGRA PARTIZAN,SKLANJALICE KLASICNE..TO JE ONO STA SU PRICALI ZADNJE 4 GODINE...E PA JEL ISTA SITUACIJA SADA? ZASTO CUTITE ! ZASTO SE SURDULICA I VOJVODINA (NASA FILIJALA) NISU SKLONILE ?? EVROPA JE MERILO
H

Hgsgsg

pre preko 2 godine

Neko oce titulu a ne moze da pobedi najgori tim lige tj gubi od Surdulice 😂😂😂
s

shommy

pre preko 2 godine

Sta reci, koju posluku porati ... Imas pravo da u svojoj glavi iznalazis razloge što ste na - 8 u ovom trenutku. Sklanjalice, dve godine niste izgubili utakmicu, penali, svetski rekorderi ste po tome, izbori, kažu da 60% Srbije navija za Vas klub. Nikako se ne uklapa...

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

@shommy "posluke smo porati" mi 4 godine zaredom...Aktuelna dupla kruna sine...Gledaj malo u evropi kako se igra...A jel ovo tvoj argumentovani komentar na moj? Hahaha
s

shommy

pre preko 2 godine

@psiho Vidi "sine" ja za konkretnu situaciju naveo argumente. Nemoj se uzbudjivati, pozdrav iz Milana. 😂
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Pitanje za Mozzart,da li radite zajedno sa ovima sa Arene,posto cenzurisete svaki komentar u kom se kritikuje ovo sto rade?
s

skunipen

pre preko 2 godine

Evropa je merilo svega, neko pobedjuje Bragu, a nekoga tuce 12. tim Belgije.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Taj 12. Tim Belgije je otresao Briza 6-0 pre nekih 20 dana...
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad - Pa i Sarlroa je prosle sezone dobio Briz. I Hofenhajm je tukao Bajern sa 4 komada. I dalje su 12-13 na tabeli svi oni.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ajoojj a vi ste prosle godine dobili taj Gent. A Gent dobio Briza 6:0. A Briz igrao nerijeseno sa PSZ.. Ajooj pa nasa Zvezda je bolja od Pariza.. Ajooj otese im titulu, ajooj...
H

Hshsj

pre preko 2 godine

Pa sifrovani to govori da im je liga jaka, ujednacena a nasa tuzna i pretuzna. Zvezda i Partizan su za dve klase minimum ispred ostalih zato i jedni i drugi gube bodove a ne zbog namestanja, koji ste bolesnici
p

panormalabrebate

pre preko 2 godine

pa nije to zvezda da kiksaju ,šetnja ligom do samoga kraja, rikardo završava sezonu sa 35+ golova
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ko zna, možda bi sada pisalo da je Zvezda već favorit za titulu da ima za protivnika u Evropi Aris, Floru i faunu..
G

Gost Pana

pre preko 2 godine

Poštovani navijači Partizana,ajde da budemo malo iskreni,do sada je Zvezda pobedjivao Radnik više puta i to većinom ubedljivo,jesu li vaši komentari uvek bili da je Radnik Zvezdin klub i da je namešteno. Mene sada zanima kako sada Radnik nije Zvezdi pustio ako je Zvezdin klub ili je ovo predhodno zaista bilo čisto,a mislim da je sada Zvezda trebala bodove više nego prethodnih sezona,a isto tako mi recite kako večeras dadoste onaj drugi gol kada se rezultat lomio,dali bi ono napravilo dete u vrtiću što napravi golman Metalca. Drugarski pozdrav i nemojte se radovati toliko nečemu veštačkom,pobedite Belgijance kao Zvezda u obe utakmice pa onda recite da ste ravnopravni,a do boljeg vam treba puno,puno.
S

Sotir

pre preko 2 godine

A kako isti taaj Metalac uze nama prosle godine kad nam je naajvise trebalo! Kako to da se juce igralo 100 minuta? Kako to da vam protiv Metalca sviraju nepostojeci penal i crveni
H

Host

pre preko 2 godine

Ne znam ali znam da ce racun iz Nemacke da se dobrano popuni novcima iz Bangladesa, Filipina, Indonezije... Samo naivan covek moze da poveruje da se bilo sta u nasem fudbalu desava slucajno.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Samo ti reci ko bi uradio ono sto je Prekovic iz Indjije uradio prije 2-3 godine? Jel bi ono dijete napravilo? Budi iskren, da li je to bila namjestena utakmica?? Ili je to obicna golmanska greska, a Partizanu eto svi pustaju..?
O

Oktobarski šampioni

pre preko 2 godine

A znaš kako, oni su ti najpošteniji na svetu, oni, da kradu, ma kakvi, njihovi mečevu su oličenje poštenja. A znaš koliko bi pričali o ovom penalu danas nama da je sviran? Pa unuci bi nam slušali još o penalu, još pričaju o Inđiji od pre 3 godine, a njihov penal prošle sezone kada je igrača Zlatibora lopta pogodila u stomak, to je naredni zaboravljeno, inače jedini gol te utakmice, ili onaj lep penal protiv TSC-a pre neku godinu, u nadoknadi vremena za bod, čudo kako se o tome više ne priča, bitno nama da se broji koliko sudija svirao faulova na utakmici protiv Napretka pre 4 godine.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Nadam se da se sećaš utakmice Inđija-cz. 89 minut penal na 18 metara za cz. 90 minut golman Inđije dodaje loptu igraču cz pa ga ruši opet penal i cz umesto poraza pobeđuje i osvaja titulu. Nisi se onda nešto bunio.
C

Crvke

pre preko 2 godine

U redu pobedis utakmicu i dobro odigras a ne lazni sampioni veze nisu imali protiv Tsc i Metalca ali protivnici se bukvalno utrkuju smesnim glupostima da ih poguraju znaci bogme skupljaj kablove daj im vec jednom tu obecanu titulu pa oni ce izgubiti oba meca protiv FkCz a uzece titulu u to nemam nimalo sumnje,,,,,,
G

Gost999

pre preko 2 godine

Zasto ne bi uzeli titulu pored tima koji gubi od poluamaterskog tima iz Surdulice hahahah..? I daj jbt, de malo poradi na pravopisu, sramota je ovako pisati u 21. vijeku..
g

glok

pre preko 2 godine

Pogledajte vi golmana Metalca, kakva je to namera da se daju 3 boda.
a

anelej110

pre preko 2 godine

Ovo sve ponovo gura Žeks Pantić, ko zna o kome pričam svima je sve jasno. Udara na Vučića udara na grobare kao i 2017. Zvezdaši moraju da se dignu na 5 nivoa gore i da ne dozvole da nam se kroz ovakve utakmice uzme titula, Zvezda će potonuti mnogo dublje nego 08 09 10...sezona...terza mađija će da se pokupi i ode biće mnogo gore nego kada je piksi kidnuo. Cigani to ne smeju da dozvole, setite se 2014 kada smo vratili titulu, na svakoj tekmi koreografija i 20+ hiljada navijača, to mora da se vrati i da se vrši pritisak, o derbijima je suvišno pričati, setite se kakav pritisak su grobari radili 2017 i šta se desilo. Ako se to ne uradi sledece leto Zvezdi se crno piše. PS Žeks Pantić direktno utiče na sve ovo
I

Iluminati

pre preko 2 godine

Tacno tako, Zeks Pantic je vladar iz senke. Hahaaha
G

Gost Pana

pre preko 2 godine

Ljudi,ko je Žeks Pantić,najbolje pokazuju njegove emisije, maltene svaka emisija bar jednom kaže " U na čelu" ko nevjeruje neka pogleda.
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Partizan šampion,izraziti favorit.
S

Sotir

pre preko 2 godine

Brzo zaboraviste nepostojeci oenal i iskljucenje protiv Metalca!! Tad je bilo cisto!!????
C

Crvke

pre preko 2 godine

Ali tada je Cz pobegla dvadeset razlike na tabeli i nije bila borba za titulu i bila je greska smesnih sudija a ne sklanjanje bukvalno kao veceras ali kako to objasniti bezmozgasima iz Toponice pa to je nemoguce jbg svi ste vi lazne zrtve sistema pogotovo kada se nema kvalitet za titulu kao i ove godine ali jbg izbori su najjvazniji,,,,,
S

Sotir

pre preko 2 godine

Hahaha ma bre pre tri kola!!! Zaboravio si??
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Sta radi ovaj VAR?!Ccccc....Nego hoce li biti PODELE BODOVA PRED PLEJ-OF?!
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Partizan je primetno jaci nego nekoliko sezona ranije, mnogo bolje igra nego ranije, a to je do Stanojevica koji je za nasu ligu odlican trener, za Evropu ne znam i nebitno, a i vas Mrkela je priznao da je Partizan jak i kvalitetan... Nema potrebe da Partizan ovakav namesta sa Metalcem i slicnima, prosto je cinjenica i to treba da prihvatite napokon.
9

951357

pre preko 2 godine

Pokazali su Santa Klara koja ce da ispadne iz lige i Gent koji je 30% slabiji nego prosle godine koliko ste dobri.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Sifrovani, ako su slabiji kako uvalise 6 komada klub Brizu lagano?
H

Hkjj

pre preko 2 godine

Brojilo, Klara juce nakantala Porto...Soci do proslog kola bio drugi u Rusiji, tukli Zenit u gostima
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Rece neko onomad da svi nekad kiksnu. To vazi za sve osim za ser Samroja. Sledeci je rekorder po odigranim pripremnim utakmica vinjak Sale.
A

Ab

pre preko 2 godine

Aaahhahahahahaha...
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Uz 3 poklonjena gola, cccc......koji cirkus
S

Stop cenzuri

pre preko 2 godine

Partizan je u bunkeraškoj Srbiji svakako favorit za uzimanje titule. Prema njihovoj medijskoj hobotnici favoriti su i za osvajanje LK, samo najpre da pobede Gent. Samo. Medijska propaganda i manipulacija koja od ovog tima pravi PSG, fudbalska javnost koja ćuti na onakve smešne reakcije Slobodana Rajkovića u Topoli i danas golmana Metalca, saučesnici su u svemu tome i dokazuju da je u bunkeraškoj Srbiji moguće uzeti titulu, a ne osvojiti je.
B

Bugarinović

pre preko 2 godine

Klinjo, izgubili ste od Surdulice, ej bre od Surdulice a ti pišeš kako se TSC sklonio Partizanu?!? A Zvezda kad je dobila isti taj TSC sa 5:0, to je sve regularno, jel pametnjakoviću?
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Још једна важна победа против Звездине филијале.
N

Nemke22

pre preko 2 godine

Teska suza gana je krenula. Hehehe
9

951357

pre preko 2 godine

Da je Zvezda ovako osvajala titule, bilo bi me sramota! Srecom, nismo isti. Evropa pokazuje sve.
V

VSVSVS

pre preko 2 godine

E ti si u pravu. Zvezda moze da dobije penal na 20 metara od gola, moze da postigne gol iz auta ali ovako ne. Sedi dole 1.
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

A golovi iz ofsajda,a golovi priznati iz golauta,a guranje sudija,a Indjija,a Napredak ? Tebe svejedno treba da bude sramota tog susama sto imas u glavi umesto mozga :) GAZI SVE JACE! Nista bolje niste ni zasluzili,rezimski klub,nije ni cudo ciji oltar ima Tvorza u kancelariji!
9

951357

pre preko 2 godine

@VSVSVD - ma bravo, to su dve situacije u 5 godina. A samo ove sezone imate Proleter, Vozdovac, Spartak i Metalac, utakmice na kojima se ocigledno sve vidi. Nema potrebe da idem falje u proslost. Ali evo, cisto zbog brojeva -9 od poslednjih 15 penala vam je izmisljeno, a poslednja dva su namerno pravljena! To je dakle 13 situacija koje su mi na prvu pale na pamet. I sve iz poslednjih godinu-dve. Bez da trazim dalje. A vi imate 2 situacije za 5 godina. Stvarno, tu je negde...
s

sklanjalice 4 godine i nista

pre preko 2 godine

Sedi jedan. Tebe nije sramota da ne znas kad ti klub igra evropu,sprdaju se i tvoji sa tobom.
S

Surdulica

pre preko 2 godine

Ok.
H

Hihon

pre preko 2 godine

3 boda plus tvoje plakanje - neprocenjivo.
9

951357

pre preko 2 godine

Ma mozete da pisete sta zelite, i vi znate kako pobedjujete, priznali to ili ne. Posteno svakako ne. A Zvezda je pokazala u Evropi zasto je ovde dominantna, dok vas trpa svaka ekipa koja malcice ume brze da potrci i ima promil napadackog potencijala.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Jos gore je osvajala...
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ti koji ne znas ni kad Zvezda igra, ti koji kazes da je Milan iz 2020. jaci od Realovih galaktikosa iz 2004. pricas o sramoti..E sad sam sve cuo hahahah.. Sve te stvari sto isprica, samo mi reci jeste i vi pustili gol, da je protiv bilo koga Natho ono uradio, plakao bi na sav glas da je pusteno.. A ako hoces o Evropi, ispali ste od Serifa, Omonije koja jedva na penale izbaci Floru sa kojom se sprdate.. Gubili od Kairata, niste mogli da pobijedite Irtis, Trnavu, nijednom niste ppbijedili Kopenhagen, Jang Bojse, Salcburg.. Svaka cast za Liverpul. I sta to onda Evropa dokazuje..? A da, hvalicete se sa dva remija protiv rezervista Milana.. Hehehehe samo pisi, obozavamo citati komentare...
G

Gost za 999

pre preko 2 godine

To sto ti ne znas sta je pobeda u dve utakmice je tvoj problem,fudbal ima neka pravila ako nisi znao,pobedis na gol u gostima ili na penale, ali si pobedio, inace bi mogli da kažemo da nas nije pobedio Milano ,ni sada ni 88.Drugo,tvoji galaktikosi nisu osvojili nista,dobro se sećam posto sam dve godine za redom dobijao opkladu bas protiv njih u Ls.
G

Gosthsjje

pre preko 2 godine

Posle ovakvih namestanja vi iz FSS se cudite zasto niko ne prati reprezentaciju, i zasto mladi beze iz zemlje.
h

hittade

pre preko 2 godine

Treba u što većem broju na tekme sledeću i parola ista ko grobari. V. P. Onda će početi da gube bodove i ovi
v

vladano79

pre preko 2 godine

Zvezda će biti šampion.. 100%
I

I u Surdulici grmljavina

pre preko 2 godine

Radnik je čudo🤣🤣
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

"samo" 2000 navijaca !! pa i to je mnogo. Igraci zasluzuju vise ali ova lopovska uprava ne , dok oni ne odu treba bojkotovati
N

Nanananana

pre preko 2 godine

Da li je moguc naslov? Crvena zvezda ce mnogo lakse osvojiti titulu nego sto svi misle. Ne mogu ovi igraci pritisak da izdrze, vec se javnost digla i doljeljuje titulu partizanu. Ljude deli 1 kiks od nas i derbi na marakani. Pozdrav veliki ali daleko je od gotovog.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Nada zadnja umire. Napred Partizan!!!
v

vaskeee

pre preko 2 godine

Dokad ce onaj Tomislav da krade i namesta, sta penaltizan pred skupstinu, ako im ne damo da kradu, ma treba da izadje 5 miliona delija pred skupstinu zato sto partizan krade i sto mu sudije namestaju, ovo je jadno...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

druze idi krivi Risaira i Borjana sto odose bodovi juce ne gubi vreme sa praznim komentarima
G

Gost75

pre preko 2 godine

Vi cigani ste cudo jedno... Kada golman sruši nepadaca nije penal... Kada se Zvezdin igrač saplete sam od sebe bez kontakta sa bilo kim to je čist penal.... Mislim toliko o objektivnosti cigana
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Dok postoji! Pukni!
G

Gospodin Gost

pre preko 2 godine

Puni komentari navijaca jedinog kluba na svetu koji nije izgubio ligasku utakmicu dve godine (a i tada je bilo sve reseno i nebitno). Sada kad se konacno desio poraz, liga neregularna i sve nameateno... do juce bila najregularnija liga na svetu
N

Nista novo od vas

pre preko 2 godine

Laz je da nije zvezda izgubila utakmicu 5 godina.
V

Vi ste ovde gost

pre preko 2 godine

E fala Bogu vama konačno sve regularno, u godinu dana jedini poraz u ligi od pazi to, Crvene zvezde, ali bitno da se više ne namešta, sve je regularno čim partizan ređa pobedu za pobedom sa gol razlikom +37, naravno pobedu za pobedom u ligi, kad dođu derbi i Evropa to je već malo tesnije :)))))))
e

exe

pre preko 2 godine

pardon 2 godine
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Da nema ovoliko pohvala za Jojica svi mi koji redovono gledamo bi primetili to da mu se forma digla i da igra bolje i da je zasluzio prvu postavu ali ovako uz ove hvalospeve sve greske koje pravi a ima ih dosta nam upadaju u oko kao trn...
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Stize surova realnost sampiona Partizana 04.11.2021. sa pocetkom u petnaest do sedam.Ovo je sramota kada vidis kako daju drugi gol i pomislis od ovog ne moze gore pa te razuvere sa trecim golom.Sramno da ne moze sramnije.Stanoje ocemo li pred skupstinu.
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Može i sramnije,recimo PENAL NA 18 METARA!!!
S

Sotir

pre preko 2 godine

Seti se penala i iskljucenja pritiv tog Metalca i nesviranog penala!!!
P

Pfc

pre preko 2 godine

Normalno da je favorit
Ц

Ципирипи ЛЕ2

pre preko 2 godine

Једна пре свега регуларна утакмица
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Јавите како је голман металца прошао на саслушању у полицији, капирам да је већ одведен после намерно поклоњеног пенала за победу громаде..
h

hapsi i golmana radnika

pre preko 2 godine

ja sumnjam i na Risaira juce jer ne moguce je promasiti ono sto je on promasio
B

Bjekaaa

pre preko 2 godine

Nista bez mene...
N

Nadobudni Radović

pre preko 2 godine

Protiv Metalca prva violina a u Evropi u trećem (poslednjem) rangu takmičenja protiv ekipe iz sredine Belgijskog prvenstva - nevidljiv čovek. Nema ga. Kao što i sam trener reče : ne odgovaraju im brze i fizički jake ekipe. Ovako nešto im očigledno odgovara. Dominiraj
T

Teodul

pre preko 2 godine

Ode titula u Humsku 1!!!!
F

Fiilip

pre preko 2 godine

Ovo je u fazonu prvenstvo je regularno vjerujte nama ne ocima...
M

Mikac678

pre preko 2 godine

A ne brate nego nećete da se vakcinišete, umesto toga pavlovićeva samo al' ne pomaže
k

kost

pre preko 2 godine

Suze krijes... Same teku... Srecab rodjendan Stanoje...🖤
G

Gostffff

pre preko 2 godine

sklanjalica u poluvremenu... još Ilić da se pomeri i to je to.
T

Trtttt

pre preko 2 godine

A nadali se u komsiluku ;)
s

saharanaija

pre preko 2 godine

golman metalca, zasticeno godiste jos mesec dana i onda nece braniti u beton ligi, smesno, jadno, zato jesmo tu de jesmo
m

miiki

pre preko 2 godine

Omladino u Srbiji jel vam jasno gde zivite, u kakvoj drzavi. Ako zelite zivot gde je jednima obecano bez kvaliteta da uspeju, onda oni sa kvalitetom propadaju. Zato put pod noge deco...
T

Teodul

pre preko 2 godine

Ti si vrv simbol prosperiteta, a od obrazovanja Singidunum, do druge godine🤣🤣🤣
M

Mr no1

pre preko 2 godine

Otišo je svak ko valja... Nastavi...
G

Gost75

pre preko 2 godine

Pa to bez kvaliteta obećano tako je poslednjih 5 godina pa omladina shvatila da je to normalno ali nemoze uvek jedan tim na silu biti prvak

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Ahahah a vi ste kvalitetni?
k

kikooo

pre preko 2 godine

Sta kaze komentator na Areni, poklonili im penal, video covek.. ahahah
M

Mlad golman

pre preko 2 godine

Onda ga nisi slusao sve vreme jer je dodao "danak neiskustvu mladog golmana".Isti taj golman pokidao kako je branio protiv Zvezde.
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Titula,titula slaviće se titula...
G

Gostjdjrj

pre preko 2 godine

Samo grobari slave poklonjene titule...
A

Amunike

pre preko 2 godine

Tako je Okečuke brate...Partizan je šampion,peva cela Srbija.
T

Trtenje

pre preko 2 godine

Jedva čekam utakmicu u Belgiji i ispumpavanje balona.
n

nba

pre preko 2 godine

jedva cekam kad budete nosioci u 2 kolu konferencija hahahaahahha
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Plačiiiiiii
B

Bla 2

pre preko 2 godine

Jojic - HAHAHA
G

Goststanoje222

pre preko 2 godine

Mene intersuje zna li ko kada stanoje ide pred skupstinu??? a da sad je sve regularno, nema vracanja pasosa a ni skupstine
N

Nickcdn

pre preko 2 godine

Pa kad’ vec znas sto pitas? Ludo zvezdaska.
T

Teodul

pre preko 2 godine

Proslava titule će biti kod Skupštine, druga ukradena titula vam je oteta, ništa slađe!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

juce radnik, monako danas metalac .... kuku lele , jooooooj
G

Gosthdhe

pre preko 2 godine

Hvala FSS na nova 3 boda i na penalu naravno...
G

Gost75

pre preko 2 godine

Tebi nije penal kada golman sruši igrača????? Pa ti ili neznas pravila igre ili si Terziceva marioneta
l

lepa nasa srpska jezika

pre preko 2 godine

@Gost75 da ti ne znas to vidimo
6

6677

pre preko 2 godine

Zar u ovoj ligi ni Bajern ne bi bio prvi? Kako to sad?
r

ros

pre preko 2 godine

grobari vidimo se u maju
G

Gostbdh

pre preko 2 godine

Kakva kradja
n

nba

pre preko 2 godine

42-5 gol razlika,nastavlja se gazenje ka najdominatnijoj tituli u istoriji fudbala... ocekujemo 130 golova do kraja i bar +15 do kraja u odnosu na prosjecni klub vjecitog rivala
d

deximCZ

pre preko 2 godine

Prosečni klub pet godina igra Evropu i donosi vam bodove lopurde!
d

da li je realno

pre preko 2 godine

Da svakoj ekipi u ligi dajete minimum 3 komada? Ovo je postalo jadno...
N

Nickcdn

pre preko 2 godine

Sto se sikiras? I da je 2:1 napolju bi bilo -8 C!
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Zvezda je saucesnik u svemu ovome jer je pristala da bude druga. Prosle godine se nisu oglasavali iako su znali da je Partizan namestao onaj niz gde recimo TSC bez ikakvog razloga ostavi 4-5 startera na klupi itd.A nisu se oglasavali jer su bili prvi.Ove sezone samo retardiran covek ne vidi sta radi Partizan a i dalje cute.Jos Mrkela daje izjavu kako je Partizan mocan,bla bla bla.Pretpostavljam da je naredjeno da Zvezda bude druga iako je za klasu kvalitetnija. Verovatno ce dobiti novac od drzave zauzvrat. Ne znam kako je nekome interesantno da gleda ovo smece od laznog fudbala. Ni njega nisu mogli da ostave na miru. Sada ce oni da kazu,aha a bilo ti dobro prosle sezone bla bla bla.Zvezda je prosle sezone i svih ovih godina uspesno predstavljala srpski fudbal u Evropi, nadigrala je vicesampiona Italije Milan u oba meca pa cak i sa igracem manje. A sta ovi rade?Gube od polupane Santa Klare,nekakav Soci im drzi cas fudbala, Gentu koji je bez pola tima nisu sutnuli na gol do 90-og minuta.
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Bravo, pravo u cemtar...samo ne zaboravi ko je nama i njima postavio upravu...sve je ocigledno...
1

19GR70

pre preko 2 godine

Ja se kao navijac Partizana slazem sa tobom.Lepo je biti prvi ali ako zalutamo u ligu sampiona bice smejurija. Tamo ekipe poput Sportinga primaju po pet komada. Tako ce nas nalupati prva ozbiljna ekipa da ce da nam zuji u usima.I ne,nije mi interesantno da gledam glumu od fudbala.
M

Musaka

pre preko 2 godine

Pa sto ne pobedi derbi kad je kvalitetnija.

FK Partizan

pre preko 2 godine

Vi tako Gentu iz par suteva dajete 2 gola a on vam odrzi cas fudbala kao i Tirana koja vas je nadigrala uz neugodni Ararat sigurno su oni jaci od Santa Klare i Socija a za Milan svaka cast mozda i nama padne neki posrnuli velikan kao sto je sada i Totenhem sa kojim smo jednom odigrali vrlo pristojne utakmice dok vi i ne bas.
w

webad1984

pre preko 2 godine

blabla...i u kosarci je Partizan igrao final 4 euro lige,pa je krao coravog po vama...budite malo realni...i jedni i drugi kradu i namestaju...kada se oko toga budemo slozili,najuricemo mafiju,ovako,glodanje medjusobno,trajace vecno..
P

Plakanje

pre preko 2 godine

Milan posrnuli gigant, bori se za titulu o boze sta ovi grobari sve nece napisati obraz djon..
G

Gost 000

pre preko 2 godine

Вероватно је да смо међу најнерегуларнијим лигама. Али и поред тога је лига Србије на 12. месту на УЕФА листи. Замислите људи да смо барем за 30% озбиљнији (читај: "поштенији"), па ми би се "клали" са Португалом и Холандијом за 6. место!
G

Gost999

pre preko 2 godine

Da li ti to optuzujes Partizan da namjesta utakmice, a onda kazes verovatno je Zvezda uzela pare od drzave da bude druga, tj da namjesti da Par bude prvi, a oni namjerno kiksaju i budu drugi? Jel ti shvatas da si rekao da ce i CZ namjestiti..? Da nije tuzan komentar, bio bi smijesan..
d

djura888

pre preko 2 godine

Polupana santa clara pre dva dana dobi Porta cini mi se