Komentari na vest

Partizan kažnjen zbog rasizma i pirotehnike

Z

Znaci

pre oko 1 godinu

da su stečeni svi uslovi za zatvaranje stadiona do daljnjeg.
T

Tui

pre oko 1 godinu

Pa Kelti su Irci,i ovo je njihov simbol,dal neko njih kažnjava zbog keltskog krsta?
Y

Yuu

pre oko 1 godinu

Keltski krst je simbol kelta koji su u Srbiji bili 1000 godina,pa i naziv Singidunum za beograd je od Kelta
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sta mislite ljudi da posalju gospodin Vazura i gospodin Vucelic nekog da podnese krivicnu prijavu protiv UEFE.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Odakle da plate kada nemaju za lebac. Sve pare su strpali u KK, gde imaju duplo veći budžet od FK. Još malo pa smo ih završili🔒🔒🔒🔒🔒🔒
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Kod nas se psuju svi, nema veze dal si Srbin, stranac, belac, crnac tako da ne znam gde su našli i rasizam da napakuju.
l

lauderdale

pre oko 1 godinu

Ma to mora da je neka greska, gde bi oni to radili....

Sliks17

pre oko 1 godinu

UEFA MAFIA!!! Komsije da grmi sledeci put!
U

UEFA mafija

pre oko 1 godinu

Ja stvarno ne znam kakav rasizam oni uvek vide na utakmicama srpskih klubova, uvek samo to napišu bez da obrazlože išta i cepaju nam kazne. A PSV za upad navijača na teren i fizički napad na Dmitrovića 20.000 evra... Toliko o pravdi UEFA mafije.
N

News

pre oko 1 godinu

Bas sam to hteo da kazem. Sta mislis koliko bi neki klub iz Srbije bio kaznjen da je navijac usao u teren i napao protivnickog igraca? Za uefu je sve rasisam u istocnoj Evropi a rasizma " nema" na zapadu.
g

gost978

pre oko 1 godinu

Ako stvarno misliš da oni pišu kazne eto onako, bez dokaza, tebi ozbiljno nije dobro ili veze nemaš kako funkcioniše sistem u UEFA (koji je posao delegata, zapisnik sa utakmice, itd)…E svaka li spodoba danas ima telefon i internet
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Srbi nisu rasisti. Vecina navijaca su nacionalisti zna se koje nacije Srbi ne vole ali recimo rasizam prema crncima je nebuloza i jedni i drugi obozavali su mnoge crnce a mnoge i danas vole pr Kanga, Lesor pre njih je glupo da nabrajam Djenka, Dijara, Boaci, Bo Mekejlb mislim stvarno besmisleno 50 igraca da nabrojimo koji su obozavani...
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

lik dobio 40 godina zabrane stadionu ,o cemu ti ??
p

patuljasti zlotvor

pre oko 1 godinu

@ news ...sta mislis kolko bi trebao da bude kaznjen neko ko izbaci reprezentaciju sa EP po placenom scenariju ?? to je kraj krajeva ...da drzava , FSS ,klub ne reaguju ??
G

Gost978

pre oko 1 godinu

Kao prvo, za ono što se dogodilo u Ajndhovenu nije čak ni potreban delegat, jer je u pitanju ulazak pijanog huligana na teren i fizički napad na učesnika utakmice. Ceo svet je to video. Dakle huligan je ugrozio fudbalera i klub je za to dobio šestostruku blažu kaznu nego Partizan čiji prestup niko živi nije ni primetio, niti je iko bio ugrožen? To je po tebi logično? Nemoj mi samo pričati o akumuliranim kaznama, jer ni na jednoj utakmici nekog našeg kluba navijač nije uleteo na teren da bije protivničkog igrača. To je najgori mogući prestup koji navijači mogu da naprave. Kao drugo, spodobe su ti roditelji koji su te tako vaspitali.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

UEFA rešila da stavi katanac. Ili barem da izmuze savez...
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Какав расизам у Србији?
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Pa rasizam kad određeni bezmozgaši ispustaju majmunske zvuke, gađaju bananama ili tako nešto. Nije to pravi rasizam, to su idioti koji misle da će da ispadnu kul ako se na taj način podsmevaju protivnicima. Ali se podvodi pod rasizam, i Uefu briga što smo mi nacija neandertalaca a ne nacija rasista.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

A kad je to neko bacao banane? Živ nisam da mi dokažu to. U Srbiji nema rasizma niti će ga biti. Znači napad na Dmitrovića 20k a ovo što su nalupetali 120k. Da dodam, navijam za Zvezdu.
L

Luja

pre oko 1 godinu

A jel zastava sa keltskim krstom i parole balavaca"JugEnd" takođe izmišljeni nacizam? I zbog toga ste kažnjavani od UEF-e. Gasiiiii....
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

@popsi U Srbiji je rasizam ekstremno izražen samo ga mi mislimo da to nije. Na svakoj utakmici ima bar jedna rasistička zastava i obeležje.
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Evo ja kao Zvezdas kazem kakva je ovo sprdacina sa kaznama.PSV je Blaze kaznjen za upad i napad na golmana Sevilje.UEFA MAFIA.
g

gost kost

pre oko 1 godinu

Uefa je izbacila FK Partizan iz Evrope. Nije prosao monitoring. U ponedeljak ce se saopstiti informacija. Jos uvek ne smeju, cekaju da prodje KK zvanicno u cetvrtfinale Evrolige, da bi navijaci lakse podneli vest. Ovaj info je direktno iz kluba.
D

Deno

pre oko 1 godinu

A ima sta i da se nadamo u Evropi cemo kao nesto napraviti,igrali ili ne isto nam je.Bolje i da ne igraju ,a da se ocisti olos.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

nemora nas UEFA da izbacuju , Vazura ce
1

156

pre oko 1 godinu

Ako je to istina onda mozemo da se ugasimo
H

Hidro

pre oko 1 godinu

Koliko je PSV kažnjen jer je njihov navijač napao golmana?
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Kakav rasizam, to je izmislio zapad, jer je uzimao crnce za robove i govorili da su glupi jer imaju manju glavu. Nisu to naša posla… PSV zatvara samo jednu stranu stadiona zbog onog incidenta sa Dmitrovicem, koja glupost..
H

Haha

pre oko 1 godinu

Koji rasizam,koja pirotehnika kad ih na stadionu ima 57 sa sve gostujucim igracima i sakupjacima lopti,oni ti vise ne prate fudbal hahahaha