Komentari na vest

Partizan krenuo na pripreme sa 29 igrača, bez Sejdube Sume

b

batabane

pre gotovo 3 godine

Jos jedna nelogicnost po meni je i broj probnih utakmica.Samo 4 utakmice,a vodi se 30 igraca na pripreme,a prikljucice se mozda jos 3-4 pojacanja.Pa kada ce najpre isprobati sve igrace, odnosno ravnopravno pruziti sansu svima jednako.A kada ce uigravati najbolju postavu.Dakle jasno je da treba da formira dve ekipe,onu koju ce da uigrava za start sezone, i onu u kojoj bi igrali igraci koji se bore da se nametnu.Znaci treba da igraju svaki drugi dan,naizmenicno,jedna pa druga ekipa.Tako bi vecini igraca ,utakmice dolazile na cetri dana.
п

просто ко пасуљ

pre gotovo 3 godine

Задовољне супруге и девојке Лолиних клупских другова, зацементирале су му место на партизанској клупи.
K

Komedija

pre gotovo 3 godine

Meni je najjaci Lola Smiljanic... Covek ni sam ne zna zasto je jos uvek tu, ali je tu.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Baždar mora da igra i sa 17 godina. Ovakav egzekutor se radja jednom u 30godina. Kakav crni Rikardo. Da imamo napadaca top klase pa da mu mali bude rezerva, ili da igraju zajedno, ovako mora u startnih 11. Ionako sa Stanojem necemo videti rezultata, pa bar da izbacimo jos jednog supertalenta. A u Terzinoj LingLong sklanjalica ligi, ne bi bili prvi ni da nas vodi Hajnkes a igraju Mesi i Zlatan.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Ali druze,Bazdar jeste odlican strelac,ali on to cini sa pozicije koju igra,a to je ofanzivni vezni.Kao takav je jos vredniji i potrebniji Partizanu.E sad koliko ce imati prilike da igra, obzirom na mlade godine, i obzirom da za ofanzivnog veznog ima Sumu,a i gura Natha koji je mnogo više centralni i zadnji vezni.Pored toga mislim da je za mladog igrača uvek bolje da igra i kroz utakmice uci zavrsne lekcije, nego da greju klupu.Isto vazi i za Stulica i Milovanovica.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Cipiripi ekipa, vise vremena ce da provedu na pripremama nego u Evropi

XS

pre gotovo 3 godine

To ti iz decenijskog iskustva ispadanja u sezoni kupanja.
Г

Гробар54

pre gotovo 3 godine

Партизан има много играча,којих би требало да се реши.То су:Миљковић,Обрадовић,Смиљанић,голман Стојковић,Марковић,Јојић!Ако неко од њих може да се прода,продати,мада сумљам!Велики клубови не држе у својим редовима,половне играче!
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Žena uvek sumnja, osim kada je nepismena, onda "sumlja".
V

Vinjak

pre gotovo 3 godine

Gde je mali Knezevic?
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Pročitaš 29 imena i pitaš se mogu li ti igrači na 3 takmičenja bilo šta da urade. U Evropi mrka kapa. Liga im zavisi od želja Čuke, Voše, Radničkog iz Niša. Znači borba za drugo mesto. Kup zavisi od toga dokle će Zvezda biti u Evropi. I dobro zapamtite da posle prvog poraza dolazi raspad. Sledi još jedna borba a to je borba za tribinu a toga se iskreno bojim
L

Laki 123

pre gotovo 3 godine

Da je normalna zemlja kao što nije, Partizan bi trebalo istog momenta privatizovati. Komplet upravu, ceo stručni štab i prvi tim raskinuti ugovore. Čak bi bilo i bolje da daju nekom investitoru iz inostranstva da se tu nešto korisno napravi, nego da bude ovakaiv kriminal klub, da se tu valja droga, drži oružje i peru pare.
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Lola Smiljanic jos uvek tu? Covek kao onaj Mijovic u Zvezdi, ni minuta na terenu a ugovor se produzavao godinama.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Sram vas bre bilo! Brezancicu i Smiljaniću,platu da daju Ilijev i Vazura iz svog džepa.Rekli su da su zavrsili karijeru u Partizanu.Sta je sada ovo.Ajde i da vidimo koliko je interesovanje za Miljkovića, Scekica, Zdjelara,Lutovca, Stojkovića.Koliko ih klubova trazi,i koliko novaca nude za njih.Verujem da su ponude basnoslavne.
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Mislim da bi Stulic trebao mozda da ode na pozajmicu da igra standardno...pa da vidimo sta moze sledece sezone jer po meni za tako mlade igrace koji dominiraju u mladjim kategorijama na osnovu visine i snage nema leba u prvom timu dok nisu jaci od prvotimaca a nije i nece biti ove godine sigurno...Kada neko dominira i pravi razliku jer je brzi oni mogu da prodju i da se snadju lepo...
S

Sipa

pre gotovo 3 godine

Opet da napišem, mislio sam da se sezona 78/79 ne može ponoviti, ali ovaj igrački sastav ( dva,tri izuzetka) je, ubjedlj
S

Sipa

pre gotovo 3 godine

*ubjedljivo najgori u istoriji Partizana. O treneru i upravi ne treba trošiti riječi.
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

@Sipa - te 1978/79 pevali smo na JNA "Moco, vrati se..." i čovek napusti Bordo posle jedne sezone dođe nazad u klub. Hoćemo li sada da dozivamo Saleta Ilića ili nekog drugog, makar iz penzije?
S

Stanojevicu

pre gotovo 3 godine

Pamet u glavu.. Ako se ista pitaš resavaj se Smiljanica, Brezancica, Miljkovica... To pod hitno.. A onda proširi..
T

Tuneki

pre gotovo 3 godine

Pocinju da lice na Zvezdu,igraci bez trzisne vrednosti Nikad gori Partizan
J

Jedino...

pre gotovo 3 godine

... je razlika što igrači Partizana stvarno nemaju tržišnu vrednost, dok u Zvezdi nemaju vrednost oni koji su na prodaju, a oni koji imaju, njih klub čuva i nisu na prodaju. Čak i tako, Zvezda će opet prodati za više para.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

dobro zvezda je najnesposobniji klub što se tiče prodaja sreća pa se razne agrobanke gase i što u nekim sportovima ugase klub mrtvo ladno kad preteraju i predju da navijaju za drugi
R

Recimo...

pre gotovo 3 godine

...navijamo za Igokeu?
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Partizan za razliku od zvezde moze da proda igrače. Zvezda jos od Grujića i Radonjića nije prodala nikoga, a kamoli svoje dete, a plus Radonjic Partizanovo dete. Partizan nema imperativ rezultata jer se vazda bori za drugo mesto, ali uvek izbaci po nekog supertalentovanog klinca, Bleki, Kalaba, evo sada i Fića Stevanović, Jović samo što nije otišao.
N

Najjače...

pre gotovo 3 godine

... neko Sumi ukrao pasoš. Da su se ranije setili, pa da i Asanu neko ukrade pasoš.
N

Najgluplje

pre gotovo 3 godine

Sto mislis da si duhovit..
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Pa dobra je fora bila ja sam bacio plus...treba priznati
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

"kad nešto mrziš" Stojković, Smiljanić, Brežančić, L.Marković, Jojić....eto puno para za nove igrače koji bi mogli da poprave kvalitet ove prosečne ekipe koja će se, po svemu sudeći i sa tri pojačanja, boriti za drugo mesto. e, moj Partizane...
K

Kap1243

pre gotovo 3 godine

Smiljanić,Jojić,Miljković kome oni daju deo plate da bi bili u Partizanu živo me zanima
s

stilski

pre gotovo 3 godine

bitno da je lola tu
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

ja kao zvezdas mislim da je ovo najgora ekipa partizana koju sam ikad video i mislim da ne preterujem mislim da bi jaci bili da vam je ostao Sava na klupi.Braco sami vidite sta vam radi vasa uprava nemojte da krivite drugog zbog situacije i kao namesteno sve budite realni i sami vidite kakvu ekipu i trenera imate i sami ste svesni da partizan sa ovom ekipom treba da bude sreta uopste kad izbori da igra evropu sportski i bratski pozdrav. Ps. ni nasa uprava nije bajna ali vasa vas unisti skroz i sto se vise mrzimo to njima vise odgovara jer nam skrece jos vise paznje sa njihovog kriminala sirimo ljubav ne mrznju 😉
D

Dario1104

pre gotovo 3 godine

Pa ti ne čitaš šta oni pišu :-) njime je Uprava instalirana od Vucica tojest Zvezdasa da ih uništi .. znaci da uprava nije kriva sto placa markovice i jojice po 600-700 hiljada ... nego da je vučić rekao dovedite markovica i jojica i dajte im ogromne plate, tako ćete da unistite Partizan. Nema veze sto su i jojić i markovic partizanova deca, kao i tosic sto je bio... oni su tu da unište partizan, to se zove Paradoks :-) Kao kad bi sad Zvezda dovela Luku Jovica i dala mi platu milion a on došao da uništi Zvezdu jer je uprava instalirana od Partizana da nas uništi.
K

Kap1243

pre gotovo 3 godine

Dario druže ne moraš biti sarkastičan znaš ti dobro u kakvoj državi živimo i da jedan čovek hoće da se pita za sve.Apsolutistička vlast gde jedan klub ima mnogo veće privilegije i sredstva nego drugi.pričam o ova dva kluba jer imaju najveću armiju navijača i samim tim je prirodno što imaju državnu pomoć.Ne postavlja ovaj uprave samo u zvezdi i partizanu nego i u ostalim klubovima.Nije mu više ni do para toliko koliko voli kontrolu i moć nad svim i svačim.I pored toga smatram da je uprava Partizana sramotno sve uradila i da su mogli bolji i mladji igrači da se dovedu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@kap1243 - sve si u pravu, ali Zvezda apsolutno nicim nije privilegovana u odnosu na Partizan. Cak mislim da se vise gura Partizanu. Privilegovanje je bilo ono kad ste pokusali da ugasite Zvezdu. Ali dzaba vam sva logistika kad su ovi u vasoj upravi em veci nesposobnjakovici od ovih nasih em vise vole svoj dzep od bilo cega drugog.
K

Kap1243

pre gotovo 3 godine

951357 Najbolji drug mi je zvezdaš.Prethodnih godina i sam kaže da nije normalno šta se radi i da je zvezda ne privilegovana nego apsolutno privilegovana i to je jasno kao dan.To ti je brate činjenica samo lud će reći da se Partizanu daje više pa to je smešno majke mi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@kap1234 - i meni je najbolji drug Grobar. Kaze da ovakvu logistiku niste imali ni kad je Tole bio tu. Placene licence, lazni nizovi, to ni tada niste imali. Covek je realan.
s

sh

pre gotovo 3 godine

Kako loša ekipa... Strasno sta uradiše... Nema nikog da kažeš da je dobar, nema nikog koji može da okrene utakmicu jednim potezom... Katastrofa
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Jako lose selektovana ekipa. Golmani su prosjecni, Miljkovic i Obradovic ( Urosevic) su bekovi iz 80tih. Stoperi nemaju kvalitet, vezni red jako spor bez igraca da povuce loptu,krila istrosena, polu spica nemamo jer ocigledno ce se rijesiti Sume,i naravno bez napadaca. Jedina dobra stvat je sto ima nekoliko klinaca al oni vjerovatno nece dobiti sansu. Tako da lose nam se pise. Nama ne trebaju samo 2 napadaca kompletna rekonstrukcija tima nama treba. U ovu situaciju nas je dovela ova uprava tako da UPRAVA NAPOLJE!!
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

pratim partizan 20 godina ne pamtim da je lošiji tim otišao na neke pripreme ovo je kriminal ovo neće puno poboljšati ni 3-4 igrača nama treba minimum 7-8 pojačanja i da pogodimo sa svakim