Rikardo na derbiju (© Star sport)
Rikardo na derbiju (© Star sport)

Partizan ni u Lučanima ne može da računa na Rikarda

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.03.23. | 16:35

Najbolji strelac crno-belih ispašta zbog isključenja u derbiju

Iza Partizana je loš period, ispred izazovan. Na sve što je moglo da ga snađe nadovezao se kadrovski problem oličen u saznanju na dve vezane utakmice neće moći da računa na Rikarda Gomeša.

Znalo se od ranije da afrički napadač ne može da igra protiv Kolubare (18.30, TV Arena Premium 1), a potvrđeno je da će ostati van konkurencije i za nedeljno gostovanje Mladosti u Lučanima. Sve kao posledica činjenice da je na minulom večitom derbiju zaradio direktan crveni karton, pošto je udario u lice Strahinju Erakovića.

Izabrane vesti

Kako u takvim slučajevima sledi sankcija od dva meča zabrane igranja najbolji strelac crno-belih će ove sedmice pauzirati.

Možda sam u tom trenutku pokazao emociju, ali sam samo pokušao da odbranim svoj tim posle situacije koja se desila. Nažalost, dobio sam crveni karton, ali možda je to i dobra stvar“, rekao je Rikardo Gomeš posle derbija.

Koliki je to hendikep za ekipu Igora Duljaja vidi se po podatku da je Rikardo dosad postigao 22 gola. Prvi sledeći na klupskoj listi strelaca, Bibars Natho, dao je duplo manje (11). Tek za završni susret pre odlaska na reprezentativnu pauzu Gomeš će se vratiti na teren, kod kuće protiv Radnika.


tagovi

Rikardo GomešFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara