Komentari na vest

Partizan ni u Lučanima ne može da računa na Rikarda

M

Moj Boze

pre oko 1 godinu

mucno je slusati ovog komentatora😡
A

Alo decko

pre oko 1 godinu

Lepo je reko covek. "Penal je iskoristio Igor Duljaj" hahhaha Da nije igraca partizana bio bi najveci amater na ovom tuznom dogadjaju.
3

33 titula

pre oko 1 godinu

Nije trebalo ni ovoliko da ga kazne,van granica Srbije bio bi bar pet utakmica kaznjen zbog udaranja protivničkog fudbalera. Ali ako je za dobrobit Srpskog fudbala tuca u derbiju onda je sasvim okej dve utakmice jer radi se o igraci Partizana.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Ne, za dobrobit srpskog fudbala je da igrac koji isprovocira cijelu tucu dobije samo 1 zuti karton za to. Daj, covjece, smiri se malo – prvi ste i opet vam nije dosta, treba vam jos kazne, da se jos ukanali Partizan koliko god je to moguce. Kakvi ste ljudi, pa to je strasno. Kako se cini, vise mrzite Partizan nego sto volite svoj klub.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

kakvo licemerje, ne mogu da verujem .......... pa erakovic je isto zasluzio crveni i mec suspenzije, ovo rikardu je sasvim opravdano 2 meca sasvim ok ......... ako vec pricamo o crvenim, zasto niko ne spominje kangu u mecu sa TSC-om, radin ga faulira, nista grubo, a kanga sa zemlje direkt kramponima udari radina u butinu i dobije zuti? to je nebitno? minimum 2 meca suspenzije
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ionako se prati kosarka gde je Partizan na putu za top 8.Crveni karton je inace dve utakmice sve je cisto.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Šta je tu iznenađenje. Direktan crveni najmanje dve utakmice.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ovo treba zapamtiti.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

? Jasno piše u pravilima da je za direktan crveni dve utakmice.
1

1312

pre oko 1 godinu

Frustracije kada te mali stavi u džep više puta ispoljiš tako što ga udariš u lice i kao nije to ništa!!
@

@nenad

pre oko 1 godinu

Minimum dve utakmice.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Stavio bih i ja Benzemu u dzep da mogu da pravim penale a da sudija u VAR sobi to "ne vidi".Koliko je mali dobar vidi se sto je tu vec 3 godine a mi Pavlovica i Milenkovica nismo mogli ni godinu dana da zadrzimo.
@

@sima smarac

pre oko 1 godinu

Bolje da ste Pavlovica zadrzali, jer je dve godine u kontinuitetu od odlaska grejao klupu i stolice na tribinama u vise klubova... U Bazelu nije mogao da igra...
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Kamo lude srece da Partizan moze da zadrzi igrace kao sto su Pavlovic i Milenkovic. A to sto ti pricas "i trebali ste da ga zadrzite", to mozes macku o rep da okacis. Znas ti dobro i sam da to ne mislis i da si sretan svaki put kad vidis da iz Partizana odlazi neko njihovog kvaliteta jer onda znas da ce tvojoj Zvezdi biti lakse da se takmici. Najbolje sad reci i kako nebi volio da vidis ledja Rikardu i Dijabateu i kako mislis da je Partizan sa njima gori nego sto bi bio bez njih. Stvarno mi je najsmjesnije kad vidim ovakve komentare. Nije mi samo jasno da li pokusavate da kao slazete nesto nas ili lazete sami sebe? Kako bilo da bilo, mentalni je problem definitivno.
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

Njima ni Benzema ne bi pomogao.