Komentari na vest

Partizan nije jedini: Marka Nikolića želi i Makabi kad Bahar ode u Zvezdu

G

Gnjatić Paviljoni

pre 12 meseci

Nece nas Marko kod nas jos uvek. Zeli samo lige petice. I pregovara sa jednim klubom iz Bunešlige a agent mu nutka Engleze… on vaga sada.
e

esex

pre 12 meseci

Fudbalski robin hud koji je otimao pobede bogatim i delio ih sirotim partizanima..junak i glavna uloga u epu david i golijat..u nasoj knjizevnosti poznat kao mali radojica..bar nije izvodjac hita k...a gasi se pa i ima neko moje postovanje za razliku od ser stanoja od skupstine..
A

Apsolutno romantično

pre 12 meseci

Svi ga žele, a on se ne da.
M

Molim gospodina

pre 12 meseci

Nikolica da mi objasni kako je pobedio sistem i drzavu meni koji se od rodjenja pa dobposlednjeg dana borio za to.U potpisu Ce Gevara.
s

sapienti sat

pre 12 meseci

Nadje li vise angazman Nikolicu? Godinu dana se sukljas i eksponiras po medijima Elmere Davezu.
S

SamlicaHoklica

pre 12 meseci

Dolazi samo među svoje partizane. Ko da nastavi partizanski niz gologlavih posle velemajstora Stolice i Duljaja:))))Uslov da trenira crnobile dečke je da mu ne otpada kosa u borbi za opstanak:))))
O

ODLUCI

pre 12 meseci

MARKO SAMO U PARTIZAN !
с

стадион

pre 12 meseci

Партизан тренира Дуљај, а неће Николић доћи да води неки нови клуб, из ко зна ког ранга тамичења. Да не мислите да ће Остоја одређивати Вучелићу и Вазури, ко ће бити тренер?
j

jel mu

pre 12 meseci

ova slika iz zvezdinog muzeja izgubljenih titula???
n

ne...

pre 12 meseci

...ovo je slika iz Partizanovog muzeja osvojenih titula, hahaha. Trofeji na sve strane, hehehe.
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Jedini čovek koji je uspeo da pobedi sistem i državu, veliki Marko Nikolić!!! Povratak u Partizan nije realan zbog Kima i uprave koju on zastupa, ali jednom kad tad kada svane ovom narodu i državi čekamo te da opet uništiš detinjstvo navijača galaktikosa.
K

Kim

pre 12 meseci

Zoc like this
R

Rasputin

pre 12 meseci

Hahahaha ma on je bre NEO licno, samo bez kose i naocara za sunce… Ne znam samo kome je unisteno detinjstvo, mada vrv imas 17-18 godina pa si odrastao na postenim Tole titulama…
Л

Лк

pre 12 meseci

Једини такав човек је Дејан Станковић. Узео вам је титулу у директним дуелима, а затворили сте буквално све утакмице осим дербија. По томе ће остати познат и ваш Станоје.
1

156

pre 12 meseci

Dolazi u Partizan kakva haifa
M

MNM

pre 12 meseci

Nek vam dodje Gvardiola hahaha sad stvarno,biće odmorni grobari jer neće morati da se trose u evropi tako da kup Srbije mozda dobije novog osvajaca bice gusto:))))
M

Mangulica

pre 12 meseci

Nema gde da ide pa moli Ostoju da smisle nacin da oteraju upravu FK,postavi neke svoje pajtose a on dodje i da mu garantuju platu. Kakva Rusija,kakac Izrael,kakvi bakraci. Pre ce Krstaju da uzmu od njega. I tu titulu sto je uzeo 2017-e uzeo je na prevaru
L

Ledu Tebrica

pre 12 meseci

Mali ćelavi doca! Pozdrav od zakletog delije
R

Rasputin

pre 12 meseci

Hahaha cuj ove grobare sto kazu da bira ponude… Ljudi jel vi znate da on ne radi nigde skoro god ipo dana?!? Nemoguce je da mu za to vreme niko ne ponudi ugovor iz Rusije ili Grcke ili Bugarske… Nije on Anceloti ili Murinjo pa da ceka poziv neke od top 10 ekipa evrope… Realno je provaljen kao trener i njemu bi povratak u partizan bio spas za karijeru
1

1.1 milki

pre 12 meseci

Čovek do juna 2023, prima neto 1.1 miliona evra od rusa, onda mu ugovor ističe. Ko bi se odrekao te cifre i pre gore navedenog datuma preuzeo neku ekipu?? Posle neka radi gde hoće, svakako dobar trener!
k

krstim se

pre 12 meseci

pobedio sistem i nadmudrio drzavu majko mila u kom oni svetu zive... nema im pomoci
G

Gost23

pre 12 meseci

Ne može, dolazi u Partizan!
G

Gosten

pre 12 meseci

Ja pretpostavljam da ce ovako biti Kao sto sam pre meca TSC-Partizan napisao da Partizan lagano dobija i ubedjen sam da ce dobiti sve do kraja. Takodje sam ubedjen da ce Cukaricki i TSC doziveti minimum po poraz i remi, ne jer nemaju kvalitet nego verujem da ce morati tako da urade da bi se Partizan izgurao na drugo mesto.Kada se ozvanici drugo mesto onda ce satro uprava da ode i da Ostoja postavi svoje pajtose. Nikolic ce tada da dodje jer ce biti para od UEFA-e i bice sigurna njegova plata (za ostale ga nije briga). Njegov dolazak (iako je smesan trener) napalice navijace Partizana da dodju na stadion.Ne bi me cudilo da i osvoje titulu naredne godine.Izborna je godina a vodja treba da prevesla gradjane i ostane i treci mandat.A i svakako iduce godine prva dva idu u kvalifikacije za LS.Inace verujem da cemo biti svedoci najveceg cirkusa sto se fudbala tice gde ce dve ekipe koje su bezale po sedam bodova Partizanu na par kola da kraja i obe ce tu prednost izgubiti iako su bili u boljoj poziciji od Partizana da bi cak i u slucaju istog broja bodova bili ispred njega. Eto,to je moja pretpostavka. Drzava im dala dva miliona za licencu a sada da idu LK, ja mislim da nema sanse.
D

Dzo Black

pre 12 meseci

@ GostenCovece docice ako ode uprava!!!! Sto ponavljas sve te tvoje komentara kada nema veze s vezom sto pricas!

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Pa ti sve znas bre... Cudi me da nisi milioner, mislim, sa tolikim znanjem i predvidjanjem, garant šuriš kladionice...
G

Gost 323

pre 12 meseci

Šizofrenija
S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

@Gosten Baba Vango, ko ce osvojiti LS za 3 sezone, i kad ce se Blekburn konacno vratiti u englesku Premijer ligu?
R

Ros

pre 12 meseci

Lako je Partizanu kada mu Zvezda daje bodove.

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Dodji sefe da ponovo pobedimo sistem i nadmudrimo drzavu i da unistis trenera zvezde ko god to bio cokla, baraha ili neko treci bas kao sto si i grofa unistio do te mere sa ga nije bilo moguce prepoznati u studiju tokom zadnjeg derbija gde je ovako minirani Partizan rasturio galaktikose i oducio ih od fudbala!
U

Urgija

pre 12 meseci

Pa jel niste preveslali sistem i uzeli "nameštenu" Zvezdinu titulu? Kako nešto što je namešteno nije osvojeno? Nemojte mnogo da letite, obilo vam se to već o glavu. Da ne bude i sledeće sezone naglo zahlađenje!
p

peki30

pre 12 meseci

Pobedio drzavu i sistem 2017.g, poslao grofa u penziju igrao egal sa Bajernom i Atletikom, sad lagano merka ponude i nije u penziji ko neki
g

grof...

pre 12 meseci

...radi i dalje, dok ovaj merka ponude nikad goreg Partizana.
k

koliko

pre 12 meseci

Moras biti naivan pa da verujes da je to cista titula bila,a ne samo "usluga ucinjena" vuceli i vazuri da vas dovedu do ovoga gde ste danas....,ali vi volite da zivite u bajkama pa to ti je...
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Nemojte da placete gospodjo, nece on u ligu petice, ipak je Alegrijev ugovor prejak. Cak ga se i u Rusiji odrekli, nude ga tamo klubovima, ali niko nece toliko degutantan fudbal kao njegov. Ali, nemojte da brinete ni vi Grobari, doci ce da vodi vas novoosnovani klub iz beton lige, ipak je tog kvaliteta. Izraelci ipak traze ozbiljnog trenera. Ma postuju ga svuda, svima nosi postu. Cuj, fabrikovani incident. Neki insajd info?
G

Gost23

pre 12 meseci

Važno da je vaš "mister" dokazao da je odličan trener, bez države i sudija!
G

Gisthjk

pre 12 meseci

Pa zapravo jeste, dobio je ekipu koja je imala jedncifren broj bodova, koja je u finansijskom, igrackom i psihickom padu, i koliko toliko je podigao. Neke utakmice nesrecno primali golove u poslednjim minutima, tako da, da, zapravo je uradio dosta pozitivnih stvari. I jako bitna stvar - trenutno je on jedini srpski trener u ligama petice. Nesto sto Mare nikad nece biti.
F

Fabri

pre 12 meseci

Provereno nece doci u Partizan dok vam je ova uprava tu a i svakako ne planira povratak u nas fudbal. Čovek je dovoljno para napravio da moze da ceka i bira ponude...
M

Ma vazi

pre 12 meseci

Jos kad bi ponude imao...
D

Dzo Black

pre 12 meseci

Nikolic dolazi u Partizan samo ako.ode uprava, ali od toga nece biti nista, jer znamo.i zasto, tako da.Marko.nece ni doci...
v

vi ste seljaci

pre 12 meseci

Zasto je tako? A da, drzava vam podmece nogu, eno u kosarci vas unakazili sa 40 miliona za dve godine. Hoce da vas nateraju da se iskvarite od previse para.
D

Dzo Black

pre 12 meseci

Dete ne pricam o kosarci!!!! Fudbal je tema!!!
j

jel realno ovo?

pre 12 meseci

"morao da napusti Ljubljanu zbog fabrikovanog incidenta" Vi donosite zakljucak da je to "fabrikovan" incident??? Jel ste realni ???