Komentari na vest

Partizan nije promovisao trenera, ali hoće desnog beka: Stašević na pripremama, opet se priča o Vlahoviću

b

batabane

pre gotovo 2 godine

Kao i mnogo toga,sto je rezultiralo da Partizan vec godinama nema titulu ni sa omladincima su i ovi pogresni potezi .Prikljucivanje mladih igraca na pripremama sa prvim timom,gde oni cesto ne odigraju ni minut na pripremnim utikmicama,nije dobro jer razbijaju jedinstvo omladinskog tima,i kontra produktivni budu.Momci polete,pa onda padnu kad ne dobiju ni minut,a vrate se medju drugare koji ih onda mozda i ne prihvataju najbolje,jer svi smo mi ljudi,pa zasto bas on a ne ja,a bolji sam,i tako.Najjaci potez bi bio da decu ne odvajaju,vec sa prvim timom podje i kompletan omladinski tim i treniraju sto odvojeno ,sto zajedno.Znaci nesme se skrnaviti omladinski tim,i unositi razdor,vec iz omladinskog tima treba uzimati samo one,koje ce vec prikljuciti prvom timu.Ja dobro vidim i procenjujem igrace,ali nisam toliko gledao omladince da mogu da tvrdim i imam siguran stav.Prema onome sto sam video nesto malo prateci omladince,jedini koji mogu da nesto ozbiljnije konkurisu za roster prvog tima su stoperi Ilic i Nikolic.Ilic je vec bio sa prvim timom,i nada je Partizana,ali za to malo gledanja meni je Nikolic ozbiljniji kandiat za prvi tim.Nikolic je snazniji,igra levom nogom i ne plasi se lopte i duela,i iznosenja lopte.Podseca me na Kalaba.A i spic Vranic je zanimljiv.Jako snazan,ali okretan i brz,tehnicki dobar.Ali nije realno da pored Milovanovica dobije minute,jer je Rikardo neprikosnoven kao starter.Naravno ,nadam se da ce Rikardo ostati i ove sezone.
s

sb

pre gotovo 2 godine

Nikolić jeste pouzdan, ali iznošenje lopte? Teško. Vranić nije toliko brz, snažan je i koristan za ekipu. Znatno su napredovali Trifunović i Djordje Petrović.
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Ne treba Partizanu trener sve dok je ova ekipa u upravi, biće zauvek drugi a ako se Čukarički uozbilji ni to drugo mesto im nije garantovano. Znate, kad neko želi da vam napakosti on ne uradi to dorektno da bude očigledno, već postavi svoje najneaposobnije poslušnike u vaše redove. Vidite ko sedi u upravi Partizana, njima je prvi cilj da se ne zamere Vučiću da bi ih ovaj ostavio tu gde jesu, a svi ostali ciljevi su u drugom planu.
k

koga briga

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NAPOLJE
S

Sf

pre gotovo 2 godine

ĆIĆEVACKI PELE, I PARAĆINSKI PLATINI pa vi ste cirkus Kolorado. Bravo Jokso vec si poceo sa hvalospevima da se neko izvacari i zezne da kupi Ćićevačkog Pelea hahahaha.
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Sad ce iz jaslica da ih guraju u prvi tim nebi li nekog izvacarili ali nema vise. Potezi ocajnika, kakav napredak , hoce da izvuku ako mogu neku stotinu hiljada e za 17godisnajke. Ali ni stranci vise nisu naivni da polete za svakom bebom. Normalno partizanovi novinari na platnom spisku ce od njih da prave vunderkinde, pisanje hvalospeva kao po oprobanom receptu. Ali dzabe. Nema vise.
G

Gost Nezvani

pre gotovo 2 godine

Više bih voleo da sam prošle sezone gledao Partizan sa barem pet omladinaca, nego ono čudo od gerantologije. Nije kasno ove, dajte šansu mladima i ne trošite novce. Isto važi za trenera. Ne bojte se, gore biti neće.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Ђе је и шта ради Радован Ћурчић? За вас је он Клоп лично, таман сте његов ниво, Јавор, Слобода Ужице, тај неки фазон…
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Panika me hvata samo da se ne sete Vermezovića.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Uprava radi izvanredan posao. Svaka čast Vuceli, Vazuri i Ivici. Radi se o extra talentima. Partizanova skola je uz Ajaksovu najbolja u Evropi. Ocekuje se i zvucno trenersko ime, koje iako ima ponude iz lige petice dolazi u Partizan. Sa ovim se je slozio i Zeks Pantić jedan od najboljih fudbalskih analiticara.
F

Filaa

pre gotovo 2 godine

Ti si sigurno jedan od njih ili neko ko ima veze sa igracem pa tako pises! Svaki igrac je slucajno iskocio a svaki projekat koji su oni odabrali je bio promasaj. Krstic je bio daleko vise guran nego Milovanovic, Bojat isto, zbog Vlahovica je nekoliko igraca je sklonjeno i gle kakva je sada situacija, gura se i Jevremovic Isailovic ali nista od njih nece biti. Dokaz da je im je sve slucajno
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Filaaa šta objašnjavaš ovom. Taj je fudbal na PS-u video jedino. Klasičan trovač na vestima o Partizanu.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Koju ce nesrecu zeznuti da sedne na klupu Partizana? Niko nije toliko naivan (da kazemo tako) da prihvati da ga pljuju svi grobari preko interneta,jer ne postize rezultate sa ocajnim timom,a sa druge strane nikad jaca Zvezda💪. Tipujem na Lazetica,legao bi vam savrseno,kao budali samar🤣.
D

Dokle?

pre gotovo 2 godine

Zašto Partizan ne promoviše novu upravu s obzirom da s aktuelnom 5 godina nije osvojio titulu?
M

Madjija

pre gotovo 2 godine

Nista ja tu ne bih menjao 😊
G

Gost Nezvani

pre gotovo 2 godine

Nema protivkandidata. Rasterali su sve.
1

12345

pre gotovo 2 godine

IPAK CE MORAT IVICA SJESTI NA KLUPU! PREVISE JE ZAINTERESOVANIH KANDIDATA DA MOGU ODLUCIT DO 9 JULA.
W

Walker

pre gotovo 2 godine

Partizan nije Dzejsonu PRODANOVICU ni probni trening ponudio, a on potpisao za Holstei Kiel. Prodanovic je veoma brz, fizicki jak, igra na levom i na desnom beku i boku. A jojs je i mlad i poznaje nas kraj. Toliko o nasem skautingu. Kod nas to ne postoji. Nidje u SRB! Bruka!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

A Paracinski Platini?!
s

sta?

pre gotovo 2 godine

'Pele iz Ćićevca' .....sa vama uvek neka komedija..
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Rece Ivica,trener najkasnije do nedelje. Ma neka oni sastave tim i neka dovedu posle "trenera".Bice posle,svi nam krivi.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Cekaj, znaci decko je rezerva u svojoj konkurenciji koliko kapiram i opet dobija poziv u prvi tim pre? Meni to mirise na menadzerskog igraca.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Miloš Đorić & Bojan Minić (Dribbling agencija)
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Trener danas ili sutra!
M

Miroslav Djukic

pre gotovo 2 godine

je dosao na potpis ugovora. (Ne)zvanicna vest koja je prilicno sigurna osim ako se nesto nepredvidjeno ne desi.
V

Vala

pre gotovo 2 godine

Neka daju prvi tim Nenadu Brnoviću, da razigrava mlade igrače, pa šta urade u prvenstvu - bez pritiska i tenzije. Jasno je da je i sledeća titula "rezervisana", ali ovako bi Partizan dobio finu ekipu za budućnost
S

Snoopy

pre gotovo 2 godine

Misliš rezervacije važe za derbi ili ne? Pošto ste tada izgubili
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze i ove godine se igra Evropa. Ako sada zakinemo vec sledece i one tamo padamo i bice sve teze. I ove godine ste imali slabu grupu u Evropi i na misice prosli. I sad bi sa decom da probas? A od te Evrope i zivite a i mi...
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Kao veliki Partizanovac moram reći da je ovo bruka. Treneri beže od Partizana kao đavo od krsta. Na kraju ćemo Ilijeva promovisati za prvog trenera.
B

Branislavvv

pre gotovo 2 godine

Vrlo brzo ćemo da vidimo kakave su ambicije kluba,po tobe kog će trenera dovesti.....ako je istina za Djukića,pa nećete imati vise ni po 500 ljudi na utakmicama....
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Djukic ce se vratiti nazad u Partizan samo ako je izludio totalno ili mu toliko trebaju pare, pa je spreman da predje preko svega sto je dozivio zadnji put kad je bio u Srbiji i Partizanu. A ne vjerujem ni da je bas toliko izludio ni da mu bas toliko trebaju pare, pa da mora da slusa svaku nasu fukaru kako se pravi da zna vise od njega o fudbalu, a pojedinci vjerovatno ni osnovnu skolu nisu uspjeli da zavrse koliko su bistri.
G

Gost Vitko

pre gotovo 2 godine

Kolektivna pedala svima ima da placu celu sezonu jer su nesposobni
K

Kumodraz

pre gotovo 2 godine

Zna se iz kakve je porodice Mateja, zna se po kome je dobio ime, zna se ko su mu stricevi i braca. Veliki partizanovci, samim tim sam siguran da ce decko kidati. Samo napred, podrska iz Kumodraza
R

Realno!!!

pre gotovo 2 godine

Kad Vanja Radinovic i Goran Arnaut zapnu kog svog mezimca ce da izguraju, to onda biva ovako...ccc...
P

Pakao

pre gotovo 2 godine

Ivice, koliko trenera vam je dalo pedalu, je l smes to da kazes?
2

282883838383

pre gotovo 2 godine

Није ми јасно како највећи таленти у Партизану нису добили никакву шансу, Кокир, Баждар, Станојловић, зашто нико никада не добије простор да се покаже? А онда се појаве некакви Јовићи и Павловићи који константно добијају минуте иако су показали да су лимитирани калибар за рецимо Прву Лигу Србије???
M

Mek

pre gotovo 2 godine

Kakav Kokir, gde god je bio nigde nije igrao
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Mateja je iz Trstenika, ne iz Kraljeva.
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Raspad totalni,smesno,jadno

EtoileRougeTV

pre gotovo 2 godine

Aplikacija vam je trenutno uzas. Pola vesti vidim samo naslov, brz teksta. Kada su ocene igraca, takodje nema teksta. Kad "lajkujem" nekome komentar, izbaci me iz aplikacije. Molim vas, popravite to
g

guest

pre gotovo 2 godine

Ogranicen ti je ili blokiran nalog, zato ti se to desava, znam iz iskustva. Isto se i meni to desavalo dok slucajno nisam pogledao Status naloga! Proveri. Pozdrav!
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

GADNE LI UPRAVE ! NAPOLJE BRE NEDPOSOBNI. DOK VI VODITE KLUB NIKO NECE U PARTIZAN