Filip Stevanović (© MN Press)
Filip Stevanović (© MN Press)

Partizan od Liona traži 15.000.000 evra za Filipa Stevanovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.20. | 22:09

Mladi krilni vezista želja Bruna Šejrua

Zimus ga je htela Nica, sad ga traži Lion. Izgleda da je Francuska suđena Filipu Stevanoviću, pošto iz zemlje aktuelnog svetskog prvaka stiže aber da je četvrtfinalista Lige šampiona zainteresovan od kupi Partizanovog krilnog vezistu u tek započetom prelaznom roku.

Prema istim izvorima, Partizan je od čelnika Liona tražio 15.000.000 evra za potpis tinejdžera, što se uklapa u prethodne najave čenika i trenera Sava Miloševića da će bisera prodati samo ako neko donese ponudu približnu pokrivanju godišnjeg budžeta kluba.

Izabrane vesti

Crno-beli imaju još jedan uslov: da Filip Stevanović ostane na pozajmici bar šest meseci, poželjno i godinu dana, kao što je bio slučaj u aranžmanu sa Monakom kad je odlazio Strahinja Pavlović. Zasad se ne zna da li su Francuzi raspoloženi za takav vid saradnje.

Zna se da je Filip Stevanović želja Bruna Šejrua. Nekadašnji vezista Lila, Liverpula, Rena i Nanta krajem maja pojačao je rukovodeći kadar Liona, pošto je postao šef odeljenja za pojačanja. Dakle, ne sportski direktor – funkciju obavlja legendarni Brazilac Žunjinjo – već predsednik tela koje ima završnu reč kad je u pitanju procena eventualnih pojačanja. Šejru je stigao umesto Florijana Morisa i blisko sarađuje sa Žunjinjom i Žerarom Ulijeom, savetnikom predsednika Žana Mišela Ole.

Šejru je doveden sa zadatkom da angažuje mlade igrače za Lion, a Filip Stevanović nije jedini koji mu je zapao za oko. Lion želi i Dženka Ozkačara, 20-godišnjeg štopera turskog drugoligaša Altaja, koga će platiti 2.000.000 evra.

Kad je reč o Stevanoviću, Nica je zimus nudila Partizanu 12.000.000 evra i to nije bilo dovoljno da ga Beograđani puste. Sad se javio Lion, čelnici Parnog valjka traže 3.000.000 više.

Bilo kako, posao ne može da bude zaključen pre 25. septembra kad Filip postaje punoletan.


tagovi

Filip StevanovićBruno Šejru

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara