Partizan odbio Lionovih 6.000.000 evra za Sadika, traži duplo

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.01.20. | 21:25

Sosijedad spreman da ispuni zahteve crno-belih

Obećao je Savo Milošević da Umar Sadik neće otići iz Partizana za manje od osmocifrene sume evra. I za sada to obećanje drži, iako je u Humsku stigla odlična ponuda iz Francuske.

Kako tvrdi nigerijski portal Oungol i to kao ekskluzivnu informaciju, Lion je poslao ponudu Partizanu za Umara Sadika. I to vrednu 6.000.000 evra. To je više nego tri puta veća suma od one koju crno-beli treba da plate Romi da bi otkupili najboljeg strelca ekipe.

Izabrane vesti

Odgovor iz Humske je, tvrde Nigerijci, bio – negativan. Francuzi su ponudili Partizanu dogovor da crno-beli otkupe Sadika od Rome, što će Parni valjak sigurno učiniti za 1.600.000 evra, a već sada da se dogovore da na leto Umar ode u Lion u transferu od 6.000.000. Međutim, dogovora za sada nema. Beograđani su, navodno, tražili – duplo.

Ali, to nije kraj. Postoji još jedan jak kandidat koji želi da pazari Sadika. Još jedan klub iz lige petice. U pitanju je Real Sosijedad. Čelnici kluba iz San Sebastijana su imali sastanak sa menadžerima nigerijskog napadača, tokom kojeg su pričali o mogućnostima da ga kupe od Partizana na leto. I navodno su spremnni da ispune zahteve crno-belih!

Kako sada stvari stoje, dovođenje Umara Sadika će biti jedan od najboljih poslova Partizana u poslednjih desetak godina, jer je napadač koji je otpisan od Rome i koji nigde drugo nije mogao da dobije šansu, eksplodirao u crno-belom dresu. U jesenjoj polusezoni Nigerijac je postigao 16 golova, dok je za 12 asistirao na 30 odigranih utakmica.

Kada se sve to sabere i stavi na vagu, onda 1.600.000 evra, koliko će crno-bele koštati otkup ugovora, zvuči zaista kao sitnica.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara