Komentari na vest

Partizan opet kreće po Rumuna kog je hteo pre tri zime, Zvezda mu letos nudila 400.000 evra

G

Gost111

pre oko 3 godine

Partizan moze da samo krene u rikverc,nemaju para, a busaju se sa Stevanovicem, Pavlovicem,Sadikom, bonusima i ostalim stvarima, gledaju i komentarisu u tudje dvoriste a svoje ih neiteresuje,a posle im kriv neko sto nemaju ekipu, o evropi necu ni da diskutujem
K

Kraljević

pre oko 3 godine

Čoveče kako vas nije sramota de se javljate?Da vam Agrobanka(drzava) nije skinula 18 miliona dug vam se ne bi skinui ni malo.I onako vam raste.Vi jedino mozete u ovako odvratnoj situaciji za srpski fudbal da prosperirate,vi se u mulju i kriminalu najbolje snalazite.To koliko se vama daje vi[e nego ostalima je ne smesno nego tuzno sram da vas bude
K

Kekenda

pre oko 3 godine

Prezime mu se izgovara Krecu (slovo "t" sa "sidrom" na dnu je rumunsko "c") i znači "kovrdžav". U Banatu se i koristi reč "krecav".
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

sta je sa imenom ?jel tu sve ok ?
H

Hmm

pre oko 3 godine

Dolazi u zvezdu kao zamena za petrovica.cuce se uskoro
b

bolna istina samo

pre oko 3 godine

to bi bila ekstra vest, em necemo trpeti Njegoseve bisere u Zvezdi, em cemo nekim cudom i da zaradimo koji euro
P

Početak vica

pre oko 3 godine

Degenek i Kretu...

MIJA

pre oko 3 godine

Cisto zaggluup
Н

Ноле

pre oko 3 godine

Још као мали он је имао само једну жељу да игра за партизаи.Зато је и одбио звездиних 400.000 евра и долази на дођем ти.
u

upr nplj

pre oko 3 godine

Partizan nema para da kupuje skupe strance, golmane imamo, desnog beka imamo(čitaj živkovic ne miljkovic), bonus jedan da vrate na levom beku Zlatana Šehovica, ostaviti obradovica koji iskustvom moze da doprinese, pare dati na Markovica jer ce on to trostruko da vrati na kraju sezone, , vratiti Sasu Ivkovica našeg bivseg igrca, uz Vujacica i Ostojica, prekomandovati neko dete u prvi tim i evo je odbrana , ako igramo 4 2 3 1, time si resio bonuse mada ima jos kandidata, Jovic Milovanovic Lazar Pavlovic.... na sredini Scekic i Zdjelar ako mgu da ga zadrze ako ne, Scekic i Natho, jedan mora da ode Zdjelar ili Natho. Mislim tako planiraju iz kluba, prodaće Sumu nazalost, i stavice Jojica uz Scekica, Natha ispred, lsvo Leonardo desno ce da guraju nezainteresovanog Markovica, u spicu ce ponovo novog Bajbeka da dovedu pa ce da se povredi, pa ce Holendera tu da guraju umesto na krilo, uprava napolje.
g

gg 3 plus

pre oko 3 godine

Mogo bi Partizan respektabilnu ekipu da napravi, vreme je da se Stojke Lola oproste, na gol Borisa Radunovica, dace ga Atalanta za neku smesnu cifru, levo Šehovic desno Zivkovic, stoperi kao sada, ispred Zdjelar i Scekic, da organizuje Natho , levo Leo desno Holender u spic novi napadac, respektabilan tim
b

bolna istina samo

pre oko 3 godine

a odakle pare za pojacanja,kad nema ni za plate?
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Kako se to nisi zapitao odakle kada ste u 60 000 000 duga dovodili svake sezone 20 novih igraca
A

Anangaranga

pre oko 3 godine

@ plus | 04.05.2021 u 22:28 Mogo bi Partizan respektabilnu ekipu da napravi, vreme je da se Stojke Lola oproste, na gol Borisa Radunovica, dace ga Atalanta za neku smesnu cifru, levo Šehovic desno Zivkovic, stoperi kao sada, ispred Zdjelar i Scekic, da organizuje Natho , levo Leo desno Holender u spic novi napadac, respektabilan tim` U spic Skuletic ili Aleksandar Pesic, obojici isticu ugovori. Radunovic, Sehovic, Vujacic, Ostojic, Zivkovic, Zdjelar, Scekic, Leo, Natho, Holender, Skuletic/Pesic. Treba uzeti Mirka Topica iz Vojvodine, istice mu ugovor, a bio bi i bonus igrac.
n

ne rumuni

pre oko 3 godine

Pričaju priču kako dovodimo mlade strance na kojima može da se zaradi, dovode rumuna u 29 godina iz mocne slovenske lige, i vracaju Lea ali za Lea se slazem ako neko moze da vrati titulu to je on. Čovek koji se poigravao sa ostalima, majstor, lucidan, koliko god da je pomalo bezobrazan, bezbedio se sa parama sa istoka, vise ne mora da ih juri, majstor da resi vaznu utakcicu, vracaj ga.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

kad si zadnji put gledao Lea ? on da valja nebi se vraco veruj mi ,kao i Fejsa .To su igraci koji su krenuli nizbrdo sto dalje od nas , hvala na proslosti al buducnost je bitna
o

omerlija

pre oko 3 godine

Poceo sam ove nedelje da pratim albansku ligu,tacnije Partizaijevog brata Partizanija, znaci dva Partizana, i vidim ovaj originalni iz Tirane trenutno prvi. i ja ono, super, nek ostanu da ZVEZDA izvuce njih i da ih prodjemo u 2.kolu, ne teskom mukom ali bi se dokazalo teze neko sa ovim partizanima bez adrese. a pomislim ma nije dobro da Partizani iz Tirane igraju konfekcija ligu jer ako nalete na ove "nase" partizane, ovi albanski ce ih RASPAMETITI OG GAZENJA, pa ce nam likovati i ismevati cela Evropa celu Srbiju, kad tek onda mi pamet proradi pa ja covece smetnuo sa uma da OVI BEZ ADRESE NISU NASI, NEGO BI FK PARTIZANI iz TIRANE PONIZIO NK PARTIZANI iz ZAGREBA. TAKO DA NEKA IH Albanci SLOBODNO GAZE, jer su ovi grobari hrvati a meni hrvati vise smetaju neko albanci.kako bi ih oduvao ORIGINALNI PARTIZANI druze pa to bi bilo milina gledati i uzivati, i direkt ovi NK Partizani na one albanske plaze da produze odmor, da ih BRACA POCHASTE. Jer Zagreb nema more. a braca su hrvati i albanci, taman imblizu Pristina da odu grupno ceo NK na Vokrijev grob, kao Ruzic sto je isao na sahranu i redovno ide, on je njegov obozavatelj. al dobro to je ljudski sa Ruziceve strane ipak su bili kucni prijatelji kao i Curkovic i Platini.
P

Pisa test

pre oko 3 godine

Koliko razreda škole si završio? Pišeš na nivou pastira.
s

skoluj se prvo

pre oko 3 godine

vi u Turskoj pratite Albansku ligu to ne sumnjamo nego sta je sa rukopisom ?
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Ako mu je Zvezda tad nudila 400.000, koliko Partizan sad nudi posto je igrac napredovao i sigurno ce traziti vise? I kako sad da Partizan ima novac, a Asano raskinuo ugovor zbog kasnjenja plata?
h

hgvf

pre oko 3 godine

Dolazi i Leonardo. Nikad jaci Partizan sledece sezone.
T

Tacno

pre oko 3 godine

NK.Sledeca sezona ;)

07.08.16

pre oko 3 godine

I Donatelo i Rafaelo i Mikelandjelo da dodju,vama nema spasa.
O

Oberin Martel

pre oko 3 godine

Taj dolazi svake godine po dva puta.
V

Važi, brt

pre oko 3 godine

...dođi juče, brt. I ti i on. Mi idemo do 4 zvezdice na grbu.
V

Vuc

pre oko 3 godine

Pa nece u Zvezdi igrati kao te 2017 napadacki tandem Sikimic-Orlandic a odbrana kumovi Lukovic i Andjelkovic. Zvezda nikada jaca posle 2000-te bice sezone 2021/22.
N

Nebo

pre oko 3 godine

Od Asanoih para Verovatno!!!
9

951357

pre oko 3 godine

"A crno-beli obožavaju igrače za koje ne moraju da plate obeštećenje" - nije da oni vole, nego kad nema para, mora tako. Mada, mozda para ima, jer ako je on odbio Zvezdinu ponudu od 400k, znaci da ce u Partizan da dodje ako ponude vise.
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Ma igraće za dž, čisto iz ljubavi
s

shk

pre oko 3 godine

Ovo samo da se zaboravi Asano?
N

NKPartizan

pre oko 3 godine

ponovo se citira koliko zvezda nudi platu ahahhahaha a nikad za partizan smejurija
v

v1ad

pre oko 3 godine

Pa u Partizanu igraju iz ljubavi. Tako sam barem cuo...
@

@v1ad

pre oko 3 godine

Sve dok jednom ne procitamo kako im je najbolji igrac preko noci utekao u daleki bratski Japan.
G

Gost779

pre oko 3 godine

Ma djaba i da kazu da ce imati platu i 800 000 to je samo na papiru a koliko ce da dobije zapravo zavisi od raspolozenja uprave
k

kaboom

pre oko 3 godine

Evo i Asano igrao iz ljubavi, al shvatio covek da njega tamo ne vole ko on njih. Zamisli trazi te sampion Hrvatske redovan ucesnik u Evro takmicenjima, najveci klub iz tvoje zemlje i jedan raspali klub iz Srbije i ti odes u Partizai, da igras iz ljubavi...ahahahahahaha