Komentari na vest

Partizan osim trenera planira da dovede i bonusa

N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

Cekaj.... To su sve ovi super talenti... Nije valjda da ce ostati bez mesta u timu?
M

Milovan Brzakovic Surcin

pre gotovo 2 godine

a jel planiraju da dovedu novu upravu, nakon tuge, 5 godina duge?
V

Vilmoš

pre gotovo 2 godine

Šta je poenta ovog teksta? Samo da se piše? Ako bude biće ali ne mora da znači.
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Ma da postavili vam upravu da vam uništi velike evropske rezultate. Budite realni malo sem titula koje ste svi znamo kako osvajali brutalni ste se po evropi protiv koje kakvih samroka petak tikvi i ostali a sa druge strane zvezda je bila u kanalu pa nije bilo para za bilo kakve igrače. Vi trenutno imate pomoć saveza države imate igrače sa milionskim platama ali ste nesposobni i nije vam niko drugi kriv.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Do skora Partizan je bio super tim koji melje sve pred sobom i nize uspehe, ali jednostavno sudije su ih pokrale i nisu im dozvolile da uzmu titulu. Sad odjednom ne valja tim, menja se u svakoj liniji. Cinjenica koju vidi svako ko zeli da je vidi je ta da je Zvezda bolja ne za ova 2 poena razlike, nego za mmogo vise, sto je na kraju krajeva i pokazala u derbijima.
N

Nenad NBG

pre gotovo 2 godine

Miljko besmrtnik ostaje, to je najbitnije. Ni Kafu ni Zaneti ne bi mogli da ga izguraju iz prvog tima, covek bi ih na polusezoni licno ispratio da aerodroma...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Pa, druze, dovedi nam Kafua, dovedi na Zanetija, pa cemo vidjeti jesi li u pravu ili nisi. Znaci, samo lupas na pamet i hipotetises bez ikakvih dokaza, a znas dobro da mi jednostavno nekog kvalitetnijeg niti znamo da nadjemo niti imao para za njega. Ali vazno je da ti neki drugi seljacina da plus na forumu, jel tako? To je milion puta vaznije nego reci nesto normalno.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ovaj sto pise kao Grga Cvarak,ili je sam Miljkovic,ili Stanojevic.Dobro bre Grga,ma ko da si.Pa jel tebi normalno da d.beka igra Miljkovic cije karakteristike odgovaraju beku iz sezdesetih godina.Bek koji je borben ali bez napada,operisan od tehnike,drvo.Sada je 2022 g. ne zaboravi.Pri tom onaj Zivkovic je Deni Alves,za Miljka neznalicu,i zbunjenog Lutovca.Zbog takvih gluposti Stanoja ,ode titula.Ali da bi Partizan doveo konacno kvalitetne igrace,mora da odu oni koji ne zasluzuju crno beli dres,na celu sa gl.krivcem Ilijevim.Rasteretiti roster,raskrstiti sa igracima nedovoljnog kvaliteta,a onda pojacati roster.Golmani su popunjeni,mada je bolje Popovica pokusati razigrati u neki drugi klub,a dovesti jos jednog kvalitetnog golmana.Od stopera,ostaviti samo Vujacica i Sanicanina,i prikljuciti omladinski tandem ,Ilic,Nikolic,i tu dovesti jednog kvalitetnog stopera.Zadnji vezni,jedini sto vredi je Zdjelar,koji mozda i ode.Meni se Jevtovic ne dopada,jer je jako spor igrac,a od Fejse verovatno nema nista
S

Slunto

pre gotovo 2 godine

Uz svo uvažavanje, al stvarno postajete komicni nemogu da verujem kakve komentare pisete realno čitav prvi tim partizana ne vrijedi 7 miliona.
W

Womax

pre gotovo 2 godine

Imam ja odlicno resenje, ukinuti to banalno i nepotrebno pravilo bonus igraca.
G

Gostivojka

pre gotovo 2 godine

Da vam da Zvezda nekog bonusa na pozajmicu? Erakovic,Stankovic,Radulovic,Motika,Djuric,Lekovic,Stanic itd.itd. Kakva ste vi to druga skola Evrope,odmah iza Ajaksove a nemate bonus igraca.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Jel ti citas tekst ili tako po difoltu pises komentare?
5

5.000.000,00€

pre gotovo 2 godine

Ne trči pred rudu kao magare... Pročitaj...
I

Igor78

pre gotovo 2 godine

Nemaju trenera a ni tim..Šta drugo očekivati od nesposobnih likova koji su tu i postavljeni upravo zbog ovoga što se danas dešava sa FKP. Zadatak ostvaren, klub u dugovima i rasulu, nikakva vizija ni plan ne postoje, sve se svodi na stihijska rešenja od leta do leta.
J

JaPaJa

pre gotovo 2 godine

Ostaviti Jovica do kraja kvalifikacija pa ga prodati za 7-8m i od tih para dovesti cetri igraca od po dva miliona. Pristati na ponudu od 4.7 miliona za Vujacica i dovesti nekog stopera od tri miliona. Kada udjemo u LE prodati Zdjelara za 6 miliona plus 10% od naredne prodaje i po mogustvu ubaciti neke bonuse tipa za 10 postignutih golova i slicno.Ostojic neka radi sa decom stoperima,da ih utegne i napravi od svakoga Nestu ili Lusia.Natka ne prodavati ispod 5 miliona jer je produzio ugovor.
J

JaPaJa

pre gotovo 2 godine

Jojica,Miljkovica i Smiljanica ostaviti i dobro ih utegnuti na pripremama. Za Sanicanina odbiti svaku ponudu jer je glavni sraf odbrane, bosanski reprezentativac sto mu svakako dize cenu.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Haha Zdjelar i bonus od 10 golova.Pa on nije dao ukupno 10 golova od petlica pa do dana danasnjeg sa sve turnirima u malom fudbalu i trte b.lje
P

Pile 77

pre gotovo 2 godine

Jovica za 7,8 miliona, pa jel si ti realan brate ?
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Za Jovića možda 80 hiljada,a i to je mnogo.Zdjelar je u celoj karijeri dao možda tri gola.
M

Marko11F

pre gotovo 2 godine

SAMO LALU ZA TRENERA.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

VL..IVICA JOKANA I NIKOLICA. REZERVA BRNOVIC. POJACANJA : 5-6 ISKUSNIH IGRACA !
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Da pored svoje škole, dovodis bonusa sa strane?!?!? Pa vi niste normalni !!! Stvarno se trudite da ugasite klub!
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Jović može ići u inostranstvo?Može al u Singapur pa sa singapurćani da se lopta.
t

teain

pre gotovo 2 godine

A đe je čuvena svemirska škola iz koje izlaze svemirski igrači?
P

Pfk

pre gotovo 2 godine

Bolje da daju ostavke i puste nekoga ko zna i ko voli partizan vise nego sto mrzi zvezdu da radi posao kako treba. Treneri i bonusi nam ovako ne trebaju. Uprava napolje!
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Godinama u nazad je Partizan izbacivao odlicne talente sa velikim potencijalom. Neki su, hvala bogu, dosli na visoke grane fudbala a neki i ne. Na kraju krajeva, sve je u glavama igraca. Meni je nejasno zasto zele da dovode bonus-igraca/e a imaju odlicnu omladinsku skolu. Bazdar je daleko najbolji omladinac u Srbiji. Igrac kojeg je Juventus hteo da dovede prosle godine u Partizanu ne dobije sansu a kad god je odigrao po 10 minuta, pokazao je da zna mnogo. Nemojte tu decu da spoticete i da vracate Jojice, Fejse, Markovice. Isto vazi i za Zvezdu koja je oterala Joveljica zbog povratnika. Sad dovodi strance a ne forsira malog Stankovica, Radulovica, bracu Mituljikic. Zasto gubimo identitet i ne oslanjamo se na nase bisere?
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Jer sa tim biserima ne bismo ni 3. kolo kvalifikacija prosli. Ni vi ni mi. Vi ne kapirate da seniorski fudbal, narocito na visokom nivou, nije samo da pustis decu da igraju. Ta deca mogu da bude tehnicki dobra, ali takticki i pre svega fizicki nisu na tom nivou. Pa sa tom decom ni u nasoj ligi ne bismo bili u prva 3 ni mi ni vi. Manite vise lozenje na klince, kad treba da igraju igrace, dotle mogu da treniraju, idu na pozajmice, cekaju svoju sansu...
N

Noke

pre gotovo 2 godine

@Gostpoipoi Ko kaze da igramo sa 11 omladinaca? Ja se slazem da sa decom neces daleko da doguras ali ako imas potencijal i napravis spoj mladih, talentovanih fudbalera i ovih iskusnijih sa kvalitetom, to daje itekakav rezultat. Seti se Partizana 2007/8. Jovetic sa 16/17 godina, Moreira, Zuka, Bambi Tosic. Pa Jovetic dogura do City-a, Bambi u Unitedu nije igrao ali u CSKA napravio status legende. A sa 18/19 su bili ekstremno vazni srafovi. Ovo danas dovedu penzionere i ne daju deci prostora. Posle kad odu i naigraju se u evropi, placemo. Primer Vlahovica je odlican...
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Ali sta ima Partizan od toga sto je Tosic u Junajtedu ili Jovetic u Sitiju? Ajde, sad i dobije nesto iz fonda solidarnosti, ali da bi do toga doslo, taj igrac treba da postane dobar nakon odlaska iz naseg kluba. A na to vec nemas uticaja. Sve zavisi sta ti je cilj. Ako ti je cilj prodaja igraca, onda je ok da forsiras klince. Ako ti je cilj rezultati u Evropi/pare koje iz toga dolaze, titula, onda se opredeljujes za iskusnije igrace. A i druga stvar, ne mogu klinci da postanu igraci samo u prvom timu igraca Zvezde i Partizana. Oni prvo moraju da budu spremni da odu na pozajmice, da se naviknu na seniorski fudbal, jer je taj prelaz iz omladinskog u seniorski fudbal tezak a treninzi i protivnici u omladinskom pogonu ne stvaraju pre svega fizicki igrace za prvi tim. Sa druge strane, imas agente i novinare koji od klinaca naprave medijske zvezde, udju im u glavu, i ti klinci hoce odmah sve, a ne biva jer nisu spremni.
@

@Noke

pre gotovo 2 godine

Druze, u kojoj zemlji je najbolji Bazdar? Nemojte pisati bajke o momku koji nema ni 30 minuta seniorskog fudbala... Talenat jeste, ali je daleko od najboljeg u zemlji ...mozda u klubu.
G

Gostivojka

pre gotovo 2 godine

Mi smo pokradjeni rodjoodn
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Nemanja x 3 = Nemanja Rnic, Nemanja Mihajlovic, Nemanja Tomic. Svima istekao ugovor a i osecaju dres
S

Simao

pre gotovo 2 godine

Taman da zamene Jojića, Lolu i Markeca... Odmah osvajate ligu Evrope sa njima.
H

Hulio

pre gotovo 2 godine

Braco grobari ja kao zvezdas želim da vam uprava ostane ..ali vi se zapitajte ,vasoj upravi su svi krivi osim njih ...produzujete ugovore sa penzosima
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Kada ce planirati da odu iz Partizana?
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Nema resenja za bonusa iz najbrojnije skole fudbala na svetu posle Ajaksove?
B

BoljiOdAjaxa

pre gotovo 2 godine

Najjača školica fudbala u Evropi koja je bolja i od Ajaxa, a nema igrača koji bi bio bonus:)))))Ovo je neko partizanima godinama pričao bajke ili od silnog partizanskog poštenja više ne vide svoju realnost:))))
P

Pa sad

pre gotovo 2 godine

Ti bonusi su već preko.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Mislimnda Partizan sprema barem 2 kapitalna pojačanja. Jednostavno mora jer može višestruko da se isplati na kraju sezone učešćem u LŠ.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Kapitalna ko zimus što smo doveli povređenog Fejsu i Jeftovića a otišao Šćekić i povredio se Pantić. Sve je bilo kapitalno na +5.
B

BudimoRealni

pre gotovo 2 godine

Spremaju se pojačanja: Bugarski Mesi, Kineski Ronaldo i Rumunski Nejmar i onda FK Crna Gromada može pravo u Ligu Šampinjona:))))
m

moguće je

pre gotovo 2 godine

Ostaviti Jovića kao bonus i sledeće sezone, prodati Terzića za 8 miliona minimum, a Milovanovića uvaliti za 5 miliona i 20 posto od sledećeg transfera. Prvi centarfor da se izforsira Baždar i titula je tu. Od ostalih igrača koji idu može da se nakupi minimum 10 miliona.....
G

Gosthino

pre gotovo 2 godine

Mislite kupiti titulu tim milionima sto dobijete od prodaje, ili?? Kao prvo niko tolike pare nece dati za njih, kao drugo treba vam bar 5 dobrih pojačanja minimum i dobar trener da budete bar konkirent za titulu. Nisam nigdje vidio da se titula osvaja prodajom igraca 🤣🤣 komedija
K

Kheshig

pre gotovo 2 godine

kako to da najbolja skoa fudbala u svetu ima problem sa bonus igracima?
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Kako to da nemaju ni jednog kadetskog reprezentativca u selekciji koja je sinoć ispala na penale u polufinalu EP?
q

qwertyqwerty

pre gotovo 2 godine

Gledao sam kadete Partizana pre par nedelja. Bukvalno nista! Ima jedan mali veznjak koji je dobar, ali je sitnacak, i to je to. Ako ta deca ne porastu i ne napreduju u sledece dve godine, nema tamo nekog kvaliteta... Mnogo vise kvalitetnih igraca sam video u Vojvodini, Cuki, Zvezdi.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Očekujem bar deset grobarskih komentara koji počinju "mali Baždar...", mali ovaj, maki onaj...sve je kod njih malo.
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Ostavke!
R

RSP

pre gotovo 2 godine

Razmisljaju li ovi iz uprave da podnesu ostavke ?? Gde to jos ima na svetu da je ista uprava posle 5 godina bez trofeja i dalje na celu jednog kluba ? Kako ih uopste nije sramota i imaju li bar malo obraza pa da sami kolektivno odu iz kluba !? Dokle vise da Vazura , Vucela , Iliev , i ostale njihove podguzne muve mesetare i rade sta im je volja !? UPRAVA NAPOLJE !!!!
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Kako gde ima? Pa svuda na svetu imas uprave klubova koje su Po 10 I vise godina na celu klubova a da nisu osvojili nista. To su osrednji I i manji EU klubovi. Te ostavke smene promene su kod velikana ne kod malih...
1

12345

pre gotovo 2 godine

Oni su izgleda kupili partizan samo jos nisu objavili

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Ja bih pre rekao jedna titula u sedam sezona. A i ta sa Markom Nikolićem je bila na žilet i posledice smo osetili sledećih godina.