Bojan Matić (© Star sport)
Bojan Matić (© Star sport)

Partizan ostaje bez još jednog napadača: Bojan Matić ide u Grčku

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.10.20. | 10:26

Pozajmica do kraja sezone

Ostaje Partizan i bez drugog napadača u završnici prelaznog roka. Umar Sadik je prešao u Almeriju za 5.000.000 evra, s tim da transfer može da naraste na 9.000.000 ukoliko se realizuju bonusi, dok će Bojan Matić put Grčke, saznaje MOZZART Sport.

Crno-beli su u završnim pregovorima sa tamošnjim članom Superlige, Atromitosom. Dogovor je na pomolu, očekuje se da tokom dana bude završena papirologija, pa da se 29-godišnji špic preseli na novu adresu. U pitanju je pozajmica do kraja, a u ugovoru će biti opcija po kojoj će grčki klub moći da ga otkupi ukoliko bude zadovoljan njegovim učinkom.

Izabrane vesti

Matić je u Humsku došao minule zime iz Vojvodine za 120.000 evra, kao želja tadašnjeg trenera Sava Miloševća. Na 22 utakmice dao je četiri i namestio dva gola, uglavnom dobijao šansu s klupe, da bi mu se dolaskom Aleksandra Stanojevića za šefa stručnog štaba status još više promenio, pa je kompromis pronađen u vidu pozajmice.

Pogotovo posle saznanja da je Partizan angažovao Žana Hristofa Baebeka na period od tri godine i da će Francuz voditi napad Parnog valjka u nastavku sezone, te da će mu pomagati još jedan novajlija, Filip Holender. U takvim okolnostima, zamisao stručnog štaba je da treća opcija u napadu bude omadinac Nikola Štulić, da na nekim mečevima skuplja minute, što dalje znači da bi Matić pao čak u četvrti plan.

Kako svaki fudbaler voli da igra, odlučeno je da nekadašnji član Mačve i Seula potraži novi izazov. Bilo je kontakata sa turskim klubovima, da bi na kraju rešeno da ide u Atromitos, stabilni klub iz sredine tabele grčke lige.


tagovi

FK PartizanBojan Matić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara