Komentari na vest

Partizan podigao intezitet treninga zbog finala: Svaka čast Marku Nikoliću na Kupu, idemo i mi ka tome

A

Ah

pre gotovo 3 godine

U sloveniji bio tri dana pa najuren...
V

VisokIntezitet

pre gotovo 3 godine

Trener svih trenera koji je postao poznat kao Marko Petica, a u zadnje vreme kao Marko Šestica je uzeo kup tako što je u finalu pobedio drugoligaša. Problem za Šamrok stručnjaka je što on mora da igra finale sa velikanom fudbala Zvezdom i tu mu je jedina nada bunker i što više skakanja na sudiju i seckanja utakmice. Verovatno se sad već na treninzima uvežbava oštar start u noge i skakanje na sudiju i to je verovatno taj nivo treninga kojim se stručnjak Stanoje hvali:)))))))
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Intenzitet je ostao u Sarloi,tu treba intezitet a ne u nasoj ligi gde nema 2 meca sa ozbiljnim trcanem,al sad krece paljevina i dizanje forme, pretuzno
P

Pantela24

pre gotovo 3 godine

Svaka čast Marku na izdanju u Ligi šampiona i osvojenom kupu. To kažem kao delija, naš je čovek i treba mu čestitati! Ali da li zaista zaslužuje toliku medijsku pažnju? Da li je normalno da toliko polemiše oko toga i kakve to veze ima sa Partizanom? Koji crni Šaponjić? O čemu vi pričate? Koga je briga za ove nebitne vesti? Jel to sve što ima da ponudi naš fudbal? 6:0 protiv Bačke, Nikolićev kup, Šaponjićev gol, blizanci u trenerkama...Dajte molim vas idem da gledam boćanje...
S

Smejanje

pre gotovo 3 godine

Pa vi ne igrate u finalu kupa protiv drugologasa ko sto je veliki trener Nikolic
O

Ovaj broj

pre gotovo 3 godine

Nema zivot svoj

Miladin Surla

pre gotovo 3 godine

Sa klupe je vodio Maccabi Haifu ukupno 15 meceva (slovima: petnaest), znaci bio u Izraelu 4, 5 meseci plafon i sad je strucnjak za tamosnju situaciju. Verovatno prica i da je radio u Grckoj, sto je zapravo i istina. Doduse samo metar dana. Uz prvu platu dobio i resenje o prekidu.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

STANOJE ZGAZI BORANIJU I DOKAZI JAVNOSTI KAKVE UTAKMICE IGRAJU
B

Brane74

pre gotovo 3 godine

Mislim da smo vec igrali i to nedavno? Sta ti mislis?
B

Brane74

pre gotovo 3 godine

AV jedan je od vas
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Jel pojacan trening Markovicu i Jojicu?!Da mogu bar 45 minuta derbija da izdrze?!
G

Goran12344

pre gotovo 3 godine

Koji humor, ....svaka čast Nikoliću....
a

abc

pre gotovo 3 godine

Taj Kup je Grof Bizović osvojio sa smešnin klubom.
T

Tool

pre gotovo 3 godine

Ako osvoimo kup slavice se deset dana kao da smo usli u ligu sampiona. A za nekoliko meseci krece prica o ciljevima dupla kruna ulazak u ligu sampiona, forsiranje mladih igraca i njihovo zadrzavanje nesto slicno kao u kosarku svake godine.
F

FK Rad

pre gotovo 3 godine

Nikolic je 10 godina igrao u Radu i 12 godina bio trener! U Partizanu je bio svega 2 godine. Sta ima Partizan sä njegovom titulom kupa Rusije? Nista!
D

Da da da

pre gotovo 3 godine

Isto vazi i za Jokanovica on pripada Vojvodini .
R

Ris

pre gotovo 3 godine

To je kao kad bi ja rekao da je Stankovic legenda Lacija i Intera a ne Zvezde. Duze je igrao u tim klubovima a ima sa njima vise trofeja. Sa zvezdnom jedna titula 1995 kada je dosao na polu sezoni i bio na klupi,ima dva kupa. Sa Nikolicem je osvojena jedna od najdrazih titula uz sezonu 2009/10, i samo malouman covek moze reci da nas ne raduju njegovi trofeji sa drugim klubom
@

@Ris

pre gotovo 3 godine

Nije nikako isto, Stankovic je igrao za Zvezdu i dao više golova partizanu. Nikolic nikad za vas!
@

@@Ris

pre gotovo 3 godine

igrao je stankela i u Teleoptiku
S

Skolovao trener ja

pre gotovo 3 godine

Ja sam taj koji svoim imenima garantuem da znam sta pricam i stojim iza svega toga.Jer nemogu,necu a niti neznam nekog ko e strucnjiji od mene.Partizan je slabije od Zvezde kretao u prvenstvo ali je Zvezda kvalitetnia.To mi sto se razumem u fudbal odlicno uvidjamo.Bolje da sam ja dobio sanse da vodam Partizan jer sam siguran u 100% da bi bolje radio poso za koi bi h bio placan. Zbog zasto sve mora da idu preko vezu? Hajde recite mi zbog zasto ne moze na sve posteno? Ja sam trener skolu zavrsavao da bi sta? Gledo druge da vode a ja diplomiran bio na birou za poso? Zbog zasto sam skolovao? Jel znaj neko da nam objasni?Sramota
P

Pantela24

pre gotovo 3 godine

Trenersku jesi u Maloj Krsni, ali osnovnu prijatelju nisi...Primetno si nepismen ili namerno pišeš tako, svakako si u problemu. Sportski pozdrav!
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Mozda zato sto ne znas gramatiku? Ono... Osnove su to.
M

Mrkelinjo

pre gotovo 3 godine

Vini, secam se moj drug meni 2000 godine kaze, 1991 godina je bila pre 9 godina, to je mnogo dug period, bilo odavno, rekao mi je tada, sada iz ove perspektive vidim koliko je samo bio ljubomoran kao sto je i sada. Tako je to sa vama, samo ljubomora. Zavist, i kompleks da dostignete visine koje je Zvezda dostigla. A najvise od svih vasih lazi mi se dopada laz da ste prvi igrali grupnu Ligu Sampiona, apsolutna neistina 1992 godine se igralo prvi put po grupama. Ako to nisu grupe onda nisu ni grupe Lige Uefa sa pocetka tog takmicenje kada je bilo 5 ekipa u grupama.
n

nk partizan

pre gotovo 3 godine

e ako je podigao intezitet treninga.....
O

Ovo...

pre gotovo 3 godine

.. . je grobarima kruna sezone, mislim na Kup Rusije.

MIJA

pre gotovo 3 godine

Veliki Uspeh...Cestitamo.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

A sta je bila kruna mandovima kada niste 11 godina igrali evropu a ni titulama prilazili?
V

Vdmz

pre gotovo 3 godine

Braco grobari podignite glas i podrzite inicijativu da klub ne moze da proda igraca iz mladjih kategorija bez obaveznih 20% od narednog transfera, neka bude i manji iznos za prelazak ali % da bude obavezan. Podrzite i sirite dalje. Da je tako radjeno sada bi bili mirni finansijski od transfera Blekija i Vlahovica
N

Nenas1246

pre gotovo 3 godine

Klinac će onda sačekati istek stipendijskog ugovora i otići džabe, a lovu ću uzeti agent i roditelji. Prošla su vremena kad se moglo ucenjivati.
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

To bi bilo savršeno, ali kako bi pijavice onda zivele. Sto iz uprave, sto oni koji glume navijace. Nema od toga nista, ne mogu oni toliko cekati
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Brate mili,ovi pricaju 16 dana o kupu Rusije. Covek vodi preskupu ekipu gde ima 400 miliona budzeta. A to sto primi SEST golova od Zenita,sto najverovatnije nece da izbori ligu sampiona nego ligu konferencije,to nista. Ovi iz Humske kao da su optereceni tim hvalospevima pa u vise slucajeva se na silu hvale.Ok je,osvojio kup Rusije. Jel treba docek ispred skupstine?
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Mislim da je osvajanjem kupa obezbedio ligu evrope ako se ne varam. Nije neki preterani uspeh ali je uspeh.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Zamisli, klub koji ima toliki budzet dovede jednog Nikolica za trenera, a mogu dovesti Klopa sa tim parama. Izgleda da vrijedi onda. Zamisli, klub ga nije smijenio iako je primio to od Zenita i nece u LS? Vjerovatno zato sto i oni znaju da su mu rasprodali sve bitne igrace zakljucno sa ubjedljivo najboljim Mirancukom i on opet do ovoga dosao? Bas su ti Rusi budale, kome oni daju novac.. Trebaju vas pitati, vi se u sve razumijete. Vama je ne tako davno Borac Čačak zabijao petarde sa budzetom od 1500 evra, pa nista.
c

cuj ovog

pre gotovo 3 godine

Kup konfederacija...nemaju oni bodove za LE hahhahah
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ekipu koja je prethodne 3 sezone bila 1. ili 2. na tabeli a u finalu igrao protiv drugoligaša, ako se ne varam. Ali razumi ih, to im je jedina radost ovih dana.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost999 - ali su mu isto tako uredno doveli zamenu koja je donela dosta bodova diretkno svojim golovima. Tako da te kuknjave ne pomažu. Ima ekipu sa nekoliko ruskih reprezentativaca i nekoliko internacionalaca koji su odlični. Krihovjak koji je u PSGu bio par sezona. Nije baš da je to neka "s koca i konopca ekipa" pa je sad on mađioničar, već veoma respektabilan sastav za ruske i evropske uslove.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

@951357 Jedna stvar, ako prebogati Rusi to ne smatraju uspijehom, oni ce ga otjerati i dovesti boljeg. Druga stvar, jel po statutu propisano da on mora igrati finale i da mu u finalu mora biti rival drugoligaska ekipa? Svi su krenuli od istog kruga, svakom je bilo dozvoljeno da igra finale, niko ostalima nije kriv sto su ispali ranije. Treca stvar, ako je toliko nebitno ko je trener u tako mocnoj ekipi, zasto nisu zvali nekog npr Milojevica, koji je postwvio rekord kvalifikacija i pobijedio Liverpul. I cetvrta stvar, svaka cast za minuse. Jesi opet angazovao svoj softver za glasanje ili ako nisi onda su svi Zvezdini navijaci na vijesti o Partizanu? A od to dvoje ne zna se sta je tuznije, bitno da vi nekom pricate o kompleksima..
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

@951357 Je li Marko ti je nesto licno uradio pa ga zbog toga toliko, u najmanju ruku, ne podnosis? Ako je to zbog Zvezde, to je onda suludo. Preterujes u mrznji prema coveku, koga uzgred ne poznajes
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost999 - ko o čemu ti o lajkovima i dislajkovima :D Hoćemo opet kroz to? :D Ma sve pošteno, slažem se. Samo se slavi kao da je u najmanju ruku Barsu tukao a ne drugoligaša.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@sticky fingers - baš naprotiv, nit ga mrzim, niti mi je nešto uradio. Čak mislim da je sasvim solidan, čak bih rekao i dobar trener. Zameram mu to što je bunkeraš i što zapravo nema taktiku sem "ajde da ne primimo gol, a u napadu ćemo da se snađemo". Ali u principu, to je moderni fudbal, tvrdo pozadi i šibaj kontre, tako da je on moderan trener i to njegovo često prolazi. Samo što se on baš povuče pozadi. Tako da mi on lično ne smeta. Smeta mi taj hajp i konstantno preterivanje koji se prave oko jednog solidnog trenera koji je kao da je on sam novi Aleks Ferguson, Gvardiola, Murinjo i Klop u jednom, a nije. I naravno tradicionalna bajka o pobedi nad državom kad svi znamo da je titulu dobila ona ekipa kojoj je i namenjena.