(©Starsport)
(©Starsport)

Partizan poslao ponudu, ali neće doći do rukovanja i realizacije transfera: Ziljkić ostaje u Sarajevu

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.07.23. | 13:37

Navodno ni klub, ni igrač nisu zainteresovani

U Humskoj su ozvaničili Franka Kanutea, defanzivni vezista stavio je paraf na ugovor sa crno-belima. Igor Duljaj dobio je pojačanje u manevru, ali će ostati bez onog na boku kome se nadao. Mondo javlja da će ponuda Partizana za Almedina Ziljkića biti odbijena.

Crno-beli su je poslali, nadali su se da će doći do rukovanja i poslovanja, međutim, ni sarajevo, ni levokrilni vezista nisu zainteresovani za transfer. Almedin Ziljkić će ostati na Koševu, trebalo bi da I u narednoj sezoni predvodi Sarajlije sa kapitenskom trakom oko ruke.

Izabrane vesti

Još nije ništa definitivno, ali poprilično je izvesno, piše Mondo, da će sarajevski klub odbiti ponudu beogradskih crno-belih. Za razliku od nekih prethodnih sezona kada je na Koševu bila besparica, to sada nije slučaj. Finansijska konstrukcija ja zatvorena, klub stabilan i nema potrebu da prodaje najbolje igrače – što Almedin Ziljkić svakako jeste – osim u slučaju da stigne masna ponuda.

Partizan će tako, sva je prilika, ostati bez levog krila koje može da igra i iza napadača, odnosno da dejstvuje kao “desetka”. U Humskoj će morati da se okrenu drugim rešenjima i ponovo pročešljaju tržište, te odaberu alternativno rešenje. Jedan od najboljih i najprodornijih igrača BiH Premijer lige neće krenuti put Beograda i zaigrati u trećem srpskom klubu.

Almedin Ziljkić je rođen u Novom Pazaru, nastupao je za Plave, kao i za Donji Srem. Prvi inostrani transfer napravio je iz Novog Pazara kada je kao slobodan igrač zadužio opremu Hrvatske Gorice. Zatim se otisnuo u Bosnu i Hercegovnu, gde je nosio dresove tuzlanskih klubova i banjalučkog Borca iz koga je u transferu vrednom prešao u Olimpijsu iz Ljubljane.

Krilni napadač je sa slovenačkim klubom bio prvak države – prethodno titulu osvojio i sa banjalučkim Borcem – da bi se zimus preselio na Koševo. Sarajevo ga je platilo 100.000 evra, a za polusezonu je na 14 mečeva postigao pet golova i upisao tri asistencije.



tagovi

FK PartizanFK SarajevoAlmedin Ziljkićex-Yu fudbalEX-YU ligeMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara