Partizan poslao ponudu kapitenu reprezentacije Izraela

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.19. | 08:34

Iskusni Bibras Natho u fokusu crno-belih

Rekao je Savo Milošević da su mu u projekciji novog Partizana potrebna još četiri pojačanja, a jedno bi moglo da ima status – bombe. Crno-beli su zainteresovani za iskusnog vezistu Bibrasa Natha.

Reč je o 31-godišnjem zadnjem veznom kome je završetkom minule sezon eistekla ugovorna obaveza sa Olimpijakosom i slobodan je izboru nove sredine. Još krajem juna pominjalo se da bi mogao da promeni kontinent, pošto ga je zvao Real Solt Lejk, odbio je da se preseli MLS ligu, jer mu se još igra evropski fudbal. Tu šansu vide čelnici Parnog valjka, koji su, prema pisanju Sportskog žunala, već poslali zvaničnu ponudu kapitenu reprezentacije Izraela. Sad čekaju njegov odgovor i nadaju se da će biti poztivan, čime bi dobili igrača Lige šampiona u veznom redu.

Izabrane vesti

Jer, pre Olimpijakosa, Bibras Natho je igrao u najkvalitetnijem evropskom takmičenju i za Rubin iz Kazanja i za moskovski CSKA, gde je bio saigrač Zoranu Tošiću. Ima zavidno iskustvo i u susretima grupne faze Lige Evrope, zna kako se osvajaju pehari (bio prvak i pobednik kupa i u Rusiji i u Izraelu) i definitivno bi bio jedno od najzvučnijih pojačanja Partizana poslednjih godina.

Njemu je osvnovna pozicija zadnji vezni, što bi značilo da Milošević dobija igrača projektovanog da igra u paru sa Sašom Zdjelarom, a kako može da dejstvuje i kao ofanzivni vezni bio bi od pomoći Sejdubi Sumi. Njegov eventualni angažman predstavljao bi samo uvod u finiš prelaznog roka u kome se čeka pozitivan odgovor Japanca iz Arsenala, Takume Asana, ali i još jednog ofanzivnog veznog ili krila.

Podsetimo, Bibras Natho je u karijeri igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin Kazanj, PAOK, CSKA i Olimpijakos.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara