Partizan pozajmio Cucina Inđiji, pa ga vratio nazad

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.01.20. | 20:00

Mladi bek ide u Katar na pripreme

Čudni su putevi fudbalski. Uverio se u to na svojoj koži i Luka Cucin, mladi desni bek Partizana. Pre nekoliko dana mu je predočeno da se ne računa na njega u Humskoj i dato mu je zeleno svetlo da ode na pozajmicu, a danas je – vraćen nazad!

Izabrao je Cucin da ode u Inđiju na pozajmicu, počeo je da trenira sa novim saigračima, a odjednom, sutra će biti u avionu za Katar sa fudbalerima Partizana, saznaje Telegraf. Nije bilo nikakvog skandala, niti je mladi igrač napravio nešto loše u taboru zeleno-belih. Odluku o njegovom novom premeštaju napravili su crno-beli. Naravno, u dogovoru sa Inđijom.

Izabrane vesti

Šta se dogodilo? Onog trenutka kada su u Humskoj shvatili da će Aleksandar Lutovac morati na dužu pauzu, krenuli su u potragu za novim desnim bekom, jer su ostali samo na Nemanji Miletiću. Za neku veliku potragu nije bilo vremena, pa je odluka pala da se u pomoć pozove – Luka Cucin.

Inđija je izašla u susret Partizanu, mada nije morala, pa će mladi bek ići sa crno-belima na pripreme u Kataru i dogovor klubova je da ako se nametne treneru Savu Miloševiću, ostaće u Humskoj do kraja sezone. Ali, ako ne položi taj prijemni na pripremama, vratiće se u Inđiju, gde će igrati u narednoj polusezoni.

Cucin je u jesenjem delu šampionata bio na pozajmici u Spartaku iz Subotice, gde je odigrao šest utakmica.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara