Komentari na vest

Partizan prodao omladinca u Seriju A: Verona odvela Andreja Popovića

D

Deficitarno

pre 3 meseca

Pa struko Partizana,da li je moguce da ste prodali levonogog stopera brutalnih fizikalija od 17 godina a ostavili ste Medinu i Sanicanina koje niko nece ni uz doplatu?!Ovo je lopovluk na delu.Kakvu buducnost ima klub koji rasprodaje najkvalitetniju decu!?Italijanima koji prave najkvalitetnije odbrambene igrace na svetu odgovara a nama ne odgovara!?Uprava napolje!
5

5.000.000,00 €

pre 3 meseca

Саничанин ће да нам дође главе🤬
K

Kvalitet po meri

pre 3 meseca

Pa da li je moguce da pustite ovog Popovica u Seriju A a nama u Partizanu ne odgovara?A odgovara Sanicanin?I povredjeni stoper za 500.000eur?
G

Guranje do propasti

pre 3 meseca

Nema sta da brinemo,Simic i Petrovic ce odvesti Partizan do finala LS!Trener ce pojesti diplomu ako ne bude tako.On veruje u ove momke,zato su Popovici visak...
M

Mosquito

pre 3 meseca

"No name", do.urcio si sa prodavanjem pameti.. Nego uzmi ti lepo jednu PIVU, iskoristi NOŠU, pa u ketac....da pajkis..
T

Talenat na tacni

pre 3 meseca

Meni je neverovatna vest da Partizan kupi povredjenog stopera za 500.000 a pusti mladjeg i talentovanijeg za iste pare!?Zasto onda imati omladinsku skolu kad svaki krs sa strane ima bolju prodju od Parrtizanove dece?Pa ovaj mali je bio najbolji igrac Partizana u Firenci,reprezentativac!Po kom arsinu se odlucuje u Partizanu?
J

Jelenko P

pre 3 meseca

DULJAJ je procijenio da Popovic nije potencijal vec je trazio da se dovede Milicic (koji je takodje perspektivan ali na zalost i povrijedjen ).Nije,uvijek, sve do uprave.
A

Aca11

pre 3 meseca

A možda je problem bio isti kao kod njegovog prezimenjaka Matije? Na primer, Matija Popović je bio najbolji fudbaler partizanovih juniora, zatim je prekomandovan u prvi tim, ali nije hteo da potpiše profesionalni ugovor i čim mu je istekao stipendijski, pobegao je bez odštete. Potom je ugovorio transfer u Milan i prošao je tamo lekarske preglede, a onda je transfer propao, jer su menadžeri i otac tražili 2 miliona evra bonusa i procente od njegovog narednog transfera.Na kraju je prešao u Napoli, ali je to manje bitna činjenica... Sada je veoma moguće da su u Partizanu samo pokušali da im se ponovi istorija sa Matijom, jer ni Andrej Popović prešao u Veronu, da njegovi zastupnici nisu bar nekoliko meseci pregovarali sa raznim inostranim klubovima oko transfera...
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

U Partizanu nema niko od autoriteta i znanja da proceni ko jeste a ko nije u perspektivi igrac veceg kalibra.Sa druge strane svskodnevno citam za nekog klunca od 15-16 gidina da je “vanserijski” talenat….novi ovaj onaj as…zbog prvenstveno nezasitih prohteva roditelja odlaze u strabe klubove po sistemu daj sta das, od mase njih par samo se domogne neke pristojne karijere, za par godina u najboljem skucaju stizu u Sroske “suoerligase i prvoligase” sa jedinom preporukom da su prosli omladinsku skolu Partizana ili Zvezde, a sticajem okolnosti nisu uspeli van…evo najsveziji primer Gordic iz Lucana otisao u Mancester odmah prosledjen negde na marginalno kaljenje, taj videti Msncester ni bilo koji jaci klub nece videti kao sto nije ni Filio Stevanovic i sl…ne zna se sta je gore, ta guranja od roditelja po svaku cenu, ili da Vazura i Trrzic teraju tu decu po sistemu daj sta das…eto taj mali Mijatovic najverovatnije ide u Njujork zbog para, a u toj ligi ce biti zaboravljen brzo.Sve vanserijski takenti a reprezentacije mkadjih uzrasta primaju po 9 komada.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

sta se tu radi ...prodajes svoje kupujes tudje ,isto godiste gde je logika ? mi pricamo o privatizacijama pa gde ces vise od ovoga ,uzeo vazura pod svoje radi sta hoce niko mu nista ne moze ...strasno .Bojkot bre kakve utakmice kakve titule dok ne ode go..o
t

trenerrr

pre 3 meseca

Ako je pametan sad ce jos jace da zapne i da iskoristi priliku koju jako mali broj igrace dobije u zivotu.
P

Pa odgovor

pre 3 meseca

Andrej Popovic je najtalentovaniji levi stoper 2006.godista i zvanicno najbolji igrac turnira u Firenci gde je Matija bio najbolji strelac.Ova dva Popovica su bila blago Partizana a sada su investicije u buducnost italijanskih klubova...kriminal
P

Pa

pre 3 meseca

Poredjenje dvojice Popovica je nerealno po talentu je ogromna razlika e sad dal ce talenat dat ocekivani rezultat to je uvek ne predvidivo.
R

Rajkovic Dragan

pre 3 meseca

Suludo je porediti dva igraca koja igraju totalno razlicite pozicije, svakako da je jedan odlican talentovan napadac a drugi odlican talentovan odbranbeni igrac, nisu ih slucajno uzeli Italijani.
P

Prodao???

pre 3 meseca

Za koliko ???????
a

ako te zanima

pre 3 meseca

za sebe :):)
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Kad pogledas,ova deca su se spasila! Na vreme su pobegli od blata i mulja! Srecno!👍👍
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Sve je dobro rekao Nemanja Vidic! Dok se ne ocisti ovaj nas fudbal od lopurde i prevaranata,vecito cemo biti u blatu.A kad izadjes iz blata onda si prljav!😡😡😡😡
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Jos jedan klinac koji nije zaigrao za prvi tim Partizana,a otisao u inostranstvo.Ovima iz uprave staviti lisice na ruke,vreme je!😡😡
Š

Šekspir

pre 3 meseca

Svi putevi vode u Veronu...
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Volim Partizan i sve sto se dogadja oko njega me dodiruje,posebno ovo sad.., ali to nije od juce. Odmah posle Sajbera, pre jedno 40 godina predsednik FK Partizan me je doveo u JSD Partizan gde sam bio clan jedne komisije pri predsednistvu drustva. U znak zahvalnosti zamolio sam placena lica da me povezu sa streljackim klubom Partizan, jer sam imao nameru da dovedem iz Osjeka Jasnu Brajkovic, kasnije Sekaric i zaposlim je kod sebe u Institutu, uz uslov da potpise i za Partizan. Niko mi nije pomogao a ja nisam zeleo da idem od kancelarije do kanceraje...Nakon pola godine ponovo sam trazio isto, ali ovog puta kod atletskog kluba sa zeljom da dovedem omladinca,tada najtalentovanijeg trkaca na 800 i 1500 metara Miokovica, a momku nasao posao u jednom sportskom centru u Beogradu..Dogodilo se isto kao i sa Jasnom. Da zlo bude vece sluzbeno lice iz Partizana mi je trazilo pomoc,kako bi po hotelima u Beogradu instaliralo privatni dzu-boks, Partizan ni na kraju pameti...Tada sam se okrenuo i oterao ih sve u 3..... ..Ovo sada se u Partizanu ponavlja..Mladi Andrej Popovic odlazi po istom metodu kao nekad Adam Marusic koji je vredeo 10 miliona evra, odvode ih iz kluba osobe poput Nedica sekretara vlade i velikog kuma, te Radinovic i Vazura kao deo mocne crnogorske lobi strukture i razno razni sinovi iz vrha partije na vlasti.. Odlazak Matije i Andreja Popovica iz Partizana je zlocinacki cin prema Partizanu i sportu u Srbiji, jednako kao sto sada CZ prvo dovede pod pritiskom, a onda rasprodaje po visoj ceni mlade ekstra talente.... Zbog mafije na ... Srbija je skoro ugasena zemlja, jer mladi ovde vise ne staniju, a lopovi cim omaste brkove brisu na egzoticne destinacije gde su im sklonjeni pljackaski poduhvati... Otud ih mozete videti na nekom sportskom dogadjaju kako izrazavaju ljubav prema Srbiji, ali im je GUZA na sigurnom, u inozemstvu.
n

no name_

pre 3 meseca

Ne razumem te baš najbolje, hoćeš da kažes kažeš kad si ušao u JSD spotsko društvo, shvatio si da samo funkcioneri u fudbalu imaju moć, iako treba da se pomogne oko streljarstva i ateletike samo oni mogu da pomognu a niko nije hteo, jel to? Pa se nadovezuješ na sadašnje fudblaske fukcionere? Ne znam šta da ti kažem, ali u fudbal se ne razumeš. Defanzivac vrh se ne postaje pre 25 godine, mnogo tu treba iskustva, pa da se defanzivac stavlja u rang najboljih napadača ili polu-špivceva. Dok napadači umeju da eksplodiraju ranije, pa i pre 20 godine. Ako Matija Popović postane senzacija, koliko ga je hvalio Mozzart Sport ništa drugo i ne bi trebao. Ne piše se dobro ovima u upravi, iako su sve pokušali ali nije hteo jer je prerastao Partizan. Biće previše i Dušan i Matija. A što se tiče ovog defanzivca daleka je to budućnost, tako da mešaš babe i žabe.
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Veza "no name".. Ne smeta mi kritika na moj komentar, vec to sto ne razumem o cemu ti pricas..Moj komentar je vezan za javasluk i mafijasko poslovanje sa talentima, a ne o tome sta moze da se desi talentu... Dok je talenat samo talenat on je zlato, a posle toga se javljaju stranputice u kojima nestaju i najveci talenti.
n

no name_

pre 3 meseca

Slobodno ti mešaj ostale sportove sa fudbalom, ali ne vidim poentu. Imam ja godinica ali na primer znam za C.Zvezdu u košarci 90-tih , Stojaković je bio veliki talenat ali nije zarezivao, sam čeka šansu da igra negde u inostranstvo. Dok se sin Svetislava Pešića gurao, ja ne znam da li je on postao košarkaš? Pa to je problem maldjih kategorija posebno u fudbalu, koje stvarno talenat a ko je "talenat". Što se tiče evropskog prventsva za mlade od 17 prošle godine..., Matija Popović je krenu od sa klupe, a Andrija Popović kao starter. I onda su zamenili uloge dok je defanzivac zacemtiran za klupu. Naravno to se desilo zbog 2:4 i fijaska u prvom uta protiv Slovenije. Prvo onda naša struka pojma nema, kad tako krenu prventvo. Još najbolje što je jos mladji klinac iz Partizana menjao ovog defnazivca Popovića. Znaš gde ja vidim kriminal? U ovoj državi gde jure kao policajci što je uprava pustila slobdno Šćekica, a za Vlahovica nikad ništa, a što je Partizan oštećen 10-milone evra nikom ništa.Da to čačneš pojede te mrak. P.s Okej ti u svakom talentu vidiš talenat, a ja znam za mnoge "talente" koji su imali ledja i gurani. Samo da znaš baš veliki talenta i da baš malo, malo radi opet će pružati mnogo, a stranputica baš mora da bude nešto grozno, ali takvih je malo( da ne grešim dušu, i takvi talenti nekad rade puno, ali i ne moraju i zato su talenti). Samo bezvez je svakog proglašavati talentom. I da li postoji neki navijač Partizan što Nastasić nije ostavi traga u Partizanu? Bez obzira ko je kriv?
n

no name_

pre 3 meseca

Slobodno ti mešaj ostale sportove sa fudbalom, ali ne vidim poentu. Imam ja godinica ali na primer znam za C.Zvezdu u košarci 90-tih , Stojaković je bio veliki talenat ali nije zarezivao, sam čeka šansu da igra negde u inostranstvo. Dok se sin Svetislava Pešića gurao, ja ne znam da li je on postao košarkaš? Pa to je problem maldjih kategorija posebno u fudbalu, koje stvarno talenat a ko je "talenat". Što se tiče evropskog prventsva za mlade od 17 prošle godine..., Matija Popović je krenu od sa klupe, a Andrija Popović kao starter. I onda su zamenili uloge dok je defanzivac zacemtiran za klupu. Naravno to se desilo zbog 2:4 i fijaska u prvom uta protiv Slovenije. Prvo onda naša struka pojma nema, kad tako krenu prventvo. Još najbolje što je jos mladji klinac iz Partizana menjao ovog defnazivca Popovića. Znaš gde ja vidim kriminal? U ovoj državi gde jure kao policajci što je uprava pustila slobdno Šćekica, a za Vlahovica nikad ništa, a što je Partizan oštećen 10-milone evra nikom ništa.Da to čačneš pojede te mrak. P.s Okej ti u svakom talentu vidiš talenat, a ja znam za mnoge "talente" koji su imali ledja i gurani. Samo da znaš baš veliki talenta i da baš malo, malo radi opet će pružati mnogo, a stranputica baš mora da bude nešto grozno, ali takvih je malo( da ne grešim dušu, i takvi talenti nekad rade puno, ali i ne moraju i zato su talenti). Samo bezvez je svakog proglašavati talentom. I da li postoji neki navijač Partizan što Nastasić nije ostavi traga u Partizanu? Bez obzira ko je kriv?
S

Struka

pre 3 meseca

E moj Stojakovicu,pustis stopera u Seriju A a igraju ti samo kombinacije...Srecno dete,spasio si se!
n

no name_

pre 3 meseca

Verovatno ovo pišu cigani komentare kao nasladjuju se,... Kao gori su od Terze. Samo 2 igrača odbrane u poslednjih 20+ godina je ostavilo neki trag u blizancima. Mladen Krstajic u Partizanu, i Nemanja Vidić u C.Zvezdi. Sećam se žala što bar jednu sezonu Jovetić nije odigrao Evropu za Partizan,...kakve navijače ima Partizan naravno da smo izbačeni. Novi pokušaj je bio protiv Kelna dok tvoj klub vodi 2:0. I proveli su vise godina u klubovima, jer je sa uspehom vladao Sloba ,Sloboda,.Ali opet žaliti za nekim igarčem odbrane svašta čovek čita, hvatanje za sitna crevca. Žal za Matijom Popovićem može da bude ako se dokaže, jer je on ipak igrač napada. Tamo piše neki cigan Vanja Vlahović rastuara u Atlanti haha. U ovakvoj maloj državu, jedan Dušan Vlahović se pojavljuje jednom u 10+ godina. Ali opet je Partizan lepo oštećen bar za 15 miliona evra, i mora da se pazi kad se pojavi takav igrač.
k

keruzzi

pre 3 meseca

Željko Pantić je car, nisam mu verovao u sve što govori, ali izgleda mi da je u svemu potpuno u pravu.
A

Antiupravnik

pre 3 meseca

Znate li koliko je km Topola - KG? Miličić povređen za 500000,Popović pokriva tu cenu. Očekujem da Duljaj aktivira još neke veze sa KiM, ili sa zapadom S Makedonije. Biće toga. Ostatak uprave sa jugom napolje.
J

Juventus fan

pre 3 meseca

Popovic ide u Juventus,preko Verone.Juveu valja,a u Parrizanu ne moze da igra!?Ko je ovde lud?
K

Kriza morala

pre 3 meseca

Ako je istina da je mali prodat za trening kompenzaciju u Seriju A,onda ove treba pohapsiti! Levonogi stoper perfektne tehnike,17 godina...pa nije bre otisao u Leskovac!
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

koga bre da pohapsis tu drzava stoji iza . Jug nikad gori ...platis sipku niko nista , kao toboz neki protesti par puta uprava napolje ...lazite sebe .
J

Juve fantazi

pre 3 meseca

Da,mali ide prvo u Veronu,a posle u Juventus.Pise u svim italijanskim novinama.Verovatno je da ti Italijani ne znaju sta rade...
P

PFC jug

pre 3 meseca

Vide Milicica koji je tesko povredjen iz Kg a ne vide stopera koji je dzabe i koga prati pola Evrope?Prosao sve selekcije OS i osvojio sve sto se osvojiti moze,reprezentativac!?
C

Calcio inforamziono

pre 3 meseca

Ako je tacna prica on sada ide u Veronu a na leto ili zimu dogovoreno je da ide u Juventus
O

Odgovor Soko

pre 3 meseca

Da si gledao jednu utakmicu video bi da poredis ficu i Ferari...Svoj toj deci zelim sve najbolje ali ovom selekcijom nemaju sanse...Ovaj ode u Seriju A,a ovi cekaju poziv Teleoptika...
I

Infoo

pre 3 meseca

Veliki potencijal je Popovic, ako bude naporno radio bice buduci A Reprezentativac a kako se trenira u omladincima Partozana on se spasio sto je otisao.
K

Katastrofa

pre 3 meseca

Dok je god Vanja Radinovic na celu OS crno nam se pise..prodati levonogog stopera sa ovim fizikalijama i tehnikom je idiotizam!Umesto da debituje za prvi tim,oni guraju svoje kombinacije
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Glavno da u Milicicu vide bonusa.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

nisam video klinca da bi mogao da procenim dal je vredno ili ne . Ako je neki talenat tipa Daca Pantic , Kokir,Djerlek..onda putuj ali ako dete stvarno valja onda je ovo kriminal, medjutim ocigledna politika kluba je samo praznjenje kase u svoje dzepove nista drugo. Kakve evrope,titule njih to ne dotice...prevari nas sa nekim Musom Ndzajem, Bajbekom itd ne zali uopste
N

Nenad B.

pre 3 meseca

U naslovu ove vesti se kaže da je igrač prodat, a u tekstu da su ga pustili jer u njemu nisu videli potencijal za prvi tim???????
n

no name_

pre 3 meseca

Verovatno je u pitanju "trening komepnzacija". Izgleda da je obično u pitanju 500 hiljada evra. Sad istovremeno je i prodaju i da ne računaju na njega, tako nekako dodje.
n

no name_

pre 3 meseca

Verovatno je u pitanju "trening komepnzacija". Izgleda da je obično u pitanju 500 hiljada evra. Sad istovremeno je i prodaju i da ne računaju na njega, tako nekako dodje.
R

Realista PFC

pre 3 meseca

Nemaju krstenog stopera i prodaju jedino sto vredi?Nece Partizan biti ni cetvrti...
D

DusanrsrsD

pre 3 meseca

Ovi su gori od Terze
S

Soko idgovor

pre 3 meseca

Nije imao kombinaciju a ta dvojica nece igrati ni za selo....jebe ih visina,brzina i ostalo
s

soko

pre 3 meseca

Mozda si u pravu ali izuzev visine u svemu su bolji bili od Popovica. Jos Simic je godinu mladji tako da visina nije konacna.
t

tuneki

pre 3 meseca

blizanci su prodali svu svoju decu,da bi imali 15 krs stranaca
S

Stoper

pre 3 meseca

Najperspektivniji stoper u skoli prodat?Kakva uzasna vest...Sine,srecno!
G

GostNezvani

pre 3 meseca

Treba da zatvore klub. Čemu on služi?
G

Gosti

pre 3 meseca

Ali za koliko je prodat,stvarno mnogo su to mutne radnje!
A

Aebre

pre 3 meseca

Sta rade ovi bre jel moguce?
L

LIZALICA

pre 3 meseca

A NA ŽALOST ZA OVAKVO STANJE U KLUBU,NAJVEĆI KRIVAC(GROBAR ALI U PRAVOM SMISLU JER NAS JE SAHRANIO)JE ŽARKO ZEČEVIĆ!!!!
f

fm24

pre 3 meseca

Ljudi moji, dva naša najveća kluba rade prelazni rok kao kao izađe novi deo igrice Football manager svake godine, pa se uzme neki klub i podovodis jedno 20 igrača, isto toliko prodaš samo da se vidi kako funkcioniše igrica i koji su noviteti. E tako je i kod njih ali u stvarnosti
G

Glas

pre 3 meseca

Decko je bio najbolji igrac Partizaba!?Kakva vest,uprava napolje!
S

Soko

pre 3 meseca

U omladincima bio je zamena za Petrovica i Simica malo isprati pa komentarisi.
J

Jelenko P

pre 3 meseca

Umjesto da su momka poveli na pripreme kako bi ga provjerili oni (odnosno Duljaj) ga tek tako pustise.Tako je bilo i sa Nastasicem a nesto kasnije i sa Vlahovicem(mada je on debitovao za prvi tim i bio veoma dobar).
k

kako???

pre 3 meseca

Kako da ga povedu kad Duljaj pravi svoje kombinacije
L

LIZALICA

pre 3 meseca

NIJE TU SAMO UPRAVA KRIVA!!! VELIKI ŠEF DULJAJ JE REKAO DA NIJE ZA PRVI TIM PA DOVEO POVREĐENOG OGRAČA ZA 500 000€ IZ KRAGUJEVCA!!!!! TAKO ĆE PROĆI I OSTALI NAŠI KLINCI JER DOVODIMO KOJE KAKVE STRANCE!!!
A

Australopitekus

pre 3 meseca

Prodati ovo dete bez sanse je zlocin!
P

PFC

pre 3 meseca

Au,kakva sramota! Uprava napolje!
J

Juzna tribina pitanje

pre 3 meseca

Kakva sramota za Partizan!Najveci potencijal omladinske skole prodat?Sram vas bilo!
V

Veljko9

pre 3 meseca

Matija Popovic, Andrej, Vanja.. ko je sledeci?!!!
P

PrtznSKAUT

pre 3 meseca

Najveci stoper potencijal od Pavlovica i ovako zavrsi.. Bio izabran za najboljeg igraca na turniru u Firenci, uprava napolje!!! Tako ce i sa supertalentovanim Nikolom Simicem..
Z

Zeko

pre 3 meseca

Ovaj naš preprodavača Vazura rasprodao za sitniš sve najbolje talente iz Omladinske škole, šteta