Komentari na vest

Partizan prvi put aktivira oružje iz Belorusije

b

batababe

pre 3 meseca

Predhodnu utakmicu, kao štoper Filipovic je odigrao odlično.Baš je delovao sigurno za razliku od situacija kad igra beka.Kao bek je nesiguran, ispada,i lako ga prolaze.Isto važi i za Arandjela.A Živkovic ni minut da dobije, da pokaže da je klasa za obojicu.Sve u svemu, dovodjenjem Kovačevica, Partizan je sasvim solidno skockao tim.Ali bekovi su mana, i trebalo je tu poraditi.
A

Alo decko

pre 3 meseca

Sve ok, ali za koga je Zivkovic klasa leba ti? Niko nije ništa posebno mada Arandjel moze da bude koristan a Antić je bas katastrofalno los. Tuga nam je cela odbrana
G

GOST 510

pre 3 meseca

Ono što sam ga gledao kao beka je da je baš baš loš. Nije ni za ovaj i ovakav PARTIZAN. Beloruska liga je jedna od retkih za koju se može reći da je slabija od naše ( mada su nas i oni nadjačali u UEFA bodovima za 23/24 ), tako da to što je tamo igrao je jedva dovoljno za našu ligu.
A

Alo decko

pre 3 meseca

Od Antica ne može biti gori
N

Ne kontam

pre 3 meseca

Znaci zasto je greh staviti bonusa na desnog beka. Ne mozes da budeš gori od arandjela, covek nema u napadu sta da ponudi a i kad se ponudi ne moze da se vrati nazad. Ovako pustis dete da igra pa neka bar trci i bori se..
V

Veljko9

pre 3 meseca

Na stoperu je bas dobar, bolji od Sanicanica, obozavam te nize stopere 183cm.. Protiv Imta ide verovatno Filipovic Markovic Kovacevic Stojkovic.
O

OvoOnajOsvajac

pre 3 meseca

Ovo je ako se dobro sećam jedan od dvojice osvajača titule iz Belorusije koji je pričao kako dolazi da osvoji titulu, a ispostavilo se da je došao da greje klupu Aranđelu i da osvoji sigurno četvrto mesto:))))
n

nema brige

pre 3 meseca

nasi nogometasi su najjaci
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 3 meseca

Gde je već mesecima novi predsednik FK Partizan?
e

e moj ti

pre 3 meseca

pa nema jer svi ti pozivi uprava napolje su bili lazni
G

Gostgost

pre 3 meseca

Ostoja odustao posle izbora
K

Koga vi lazete....

pre 3 meseca

Dzoker je bio sudija
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Što? Štit zakazao?