Komentari na vest

Partizan pušta Nikolu Štulića na pozajmicu, šansa Samedu Baždaru i Marku Milovanoviću

G

Gza

pre gotovo 3 godine

Mislim da Baždar nije klasičan napadač.
k

kikkoko

pre gotovo 3 godine

Ne znam za ovog M.Milovanovica, mnogo mi ga hvale, ali,hm, tek cemo da vidimo. A ovaj momak iz NP, cebti cudo od igraca! Siguran sam da on nece propustiti priliku koja mu se pruza. Vec prvi nastup u prvom timu je pokazao da je azdaha od talenta! Zapamtite sta vam cika KIkkoko kaze! Neverovatan talenat i ne cudi da ga vec JUVE HOCE . akO CE IKO KRENUTI STOPAMA MLADJANOG jOVICA TO CE BITI bAZDAR!
H

Hullio

pre gotovo 3 godine

Kakva je situacija u klubu ne može ni Bog otac da pomogne ! Radikalne promene na svim nivoima i strukturama kluba,potrebne su hitno,inače Lanco Katanac će nam biti glavni igrač u vremenu koje nam dolazi. UPRAVA NAPOLJE !
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

bas tako ,price iz nepricave ...uprava nas mota samo tako kao nekim odlascima,dolascima a nista pametno i pozitivno za klub ,samo za njihov dzep
s

soko

pre gotovo 3 godine

POgledao Sam vase komentare za Vlahovica kad je pocinjao u Partizanu. bili su slicni.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Pa ne mozes njega porediti sa Vlahovicem!Vlahovic je imao nekog smisla ovaj nema ama bas nikakvog.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

@Dzo Black Ne izmisljaj. Covjek pravo kaze. Za Vlahovica je 90% komentara pisalo da nema pojma i da je menadzerska stela. Jednostavno smo takvi kakvi smo – g... od ljudi koja prvo pljuju, pa onda lizu. A nema toga koga nismo ispljuvali. Licno se sjecam i sta se sve za Jokanovica svojevremeno pisalo iako je covjek sa nama osvojio dvije duple krune zaredom, tako da nemoj molim te.
П

ПЛ14

pre gotovo 3 godine

Не знам ко гура овог Штулића у Партизан кад дечко нема потенцијала, нема нападачке квалитете који би га препоручили, нема ни технику, ни брзину, ни реализацију.
Z

Zoki959

pre gotovo 3 godine

Ispravna odluka i Baždar i Milovanović su bolji !!!
b

batabane

pre gotovo 3 godine

To treba da bude put ka prvom timu Partizana, za sve mlade igrače, ne samo za Stulica.Samo sto to mora da bude sistem,razradjeni,utabani put, koji mora da se prodje do dolaska na cilj.Moraju da budu izabrani dobri timovi sa dobrim strucnjacima i pod konstantnom kontrolom Partizana.
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Ako napadač sa svojih 20. godina nije spreman da igra za Partizan, o kakvom čekanju pričamo? Nije on tinejdžer od 17 godina - ili ima kvalitet ili ga nema!
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Ima istine u tome sto kazes,ali nekad iz nekog razloga neki igrači ne zablistaju odmah.Nekad su sami krivi,nekad ih treneri uprooaste.Nisu problem oni koji imaju srecu da odmah dobiju vecu minutažu,oni uglavnom uspevaju.Ali oni koji dobijaju priliku na kasicicu najcesce nestanu.Zato ako od 10 igraca koji mora da odu dalje, kroz pozajmice uspes da vrata 2-3 i oni postanu prvotimci, je veliki posao.Pogotovo sto je tu rec uglavnom o najvecim talentima,reprezentativcima u mladjih kategorijama.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

jeste, a takodje ako je Stulic nesto najbolje iz nase omladinske ekipe 2001` onda nam je ta skola nikakva .Pokupis svu najbolju decu u zemlji bog zna osvojis prvenstva trte mrte i na kraju Nikola Stulic najveci talenat !!!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

@ batabane ...u pravi si al ovaj mali se borbenosti nista drugo nema.
k

kop22

pre gotovo 3 godine

Decko nije kalibar za Partizan!
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Neka ga na pozajmici pa da vidimo da li ce da bude nesto od njega, jer iskreno nije neko koga mozemo da trpimo u prvoj postavi da nema ucinak jer koliko vidim potencijal nije nesto spec...Svakako je bitno da igra u tim godinama da bi napredovao pa ako nista bar da se proda posle..

rty

pre gotovo 3 godine

Decko se mnogo digao ali posle davljenja u finalu kupa bilo je i logicno da ode od ser Samroka. Moze da napravi solidnu karijeru ali mora mnogo da radi.
G

GUKE

pre gotovo 3 godine

Ovaj decko je pravi primer kako mladi fudbaleri ne trebaju da se ponasaju. Sve dok nije postigao gol protiv Cukarickog, radio je korektan posao kada bi dobijao minute. Uvek cvrsto ulazio u duele, cuvao loptu, pratio akcije i trazio sansu za gol. Posle toga je momak digao usi i umislio da je obezbedio sebi mesto u prvom timu. Traljavo, bez zelje, bez zara. Jedino gde se poboljsao i ocigledan napredak napravio - davanje intervijua. Koliko sam zimus na pripremama pratio Milovanovica, on je slican profil napadaca Stulicu ali je decko duplo jaci u svakom segmentu od njega. Zato i razumem ovaj potez Partizana. Za Bazdara necu da trosim reci. Taj mali je suvo zlato srpskog fudbala.
s

sho

pre gotovo 3 godine

Dobro se setili... Dečko i nije nesto
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Kakve veze ima sto dovode jos jednog spica? Sta ako se taj novi napadac ili Rikardo povrede ili dobiju kartone? Jedva cekam da vidim ko je novi spic jel to dosta govori i o buducnosti Sume, ako bude stranac mislim da Suma ode
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Jedan od pametnijih poteza. Jos samo da se rjesimo:Lutovca,Brezancica,Smiljanica,Bajbeka. Da prodamo ako ikako mozemo za budi zasto Miljkovica,Jojica,Markovica,Scekica,Banjaka,Popovica,Holendera. UPRAVU OTJERATI !! Dati sansu omladincima jer su ovi sve pokrali pa nemozemo valjanog igraca dovesti. UPRAVA NAPOLJE
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Hahahahaha polako ti otera ceo tim, ko ce da igra.
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Ima momak kapiten omladinaca(ne znam kako se tacno zove) ,puric stoper,bazdar,milovanovic. Sa ovim igracima koji su trenutno u sastavu nas maksimum je drugo mjesto i veliko pitanje da li je ova ekipa moze uci u ligu konferencije.
d

dr esex

pre gotovo 3 godine

nabrojao si 10 igraca koji su prosecni 25 plus godina,bez cene..ko nasi srna,vukan,gobelja koje bi neko mozda samo za dz izeo.nemate ni neke ekstra talente,osim mozda jovica.rezultate i trofeje odavno nemate a sada nemate ni koga prodati,pa se pitam cime cete se sada hvaliti.
f

ffffcccc

pre gotovo 3 godine

Bravo za ser Samroka, teraj Partizanovu decu, a vracaj "decu" koja nemaju gde da odu kao tvoj pulen Zeka Milioner i Miljkon obarac dronova Arene.
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Stulic apslolutno nije nista pokazao da ostane u Partizanu. Ako si gledao utakmice kad je decko ulazio mogao si sam to da zasluzis a ne da napadas trenera jer si vjerovatno to cuo od ludog zexa
f

ffffcccc

pre gotovo 3 godine

@Rakija 11 Sta ima da mi kaze "ludi Zex" kad vidim sam.. i vece "panjeve" od ovog momka smo istrpeli, pa smo mogli i njega. Bitno da ima mesta za Zeku i Miljkona. Puu
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Mozes vidjeti moj komentar i misljenje o jojicu i ostalim zajedno treba u paketu da idu sportski pozdrav i naravno UPRAVA NAPOLJE
G

Gole

pre gotovo 3 godine

Bazdar je cudo!
G

Ghost17

pre gotovo 3 godine

Dokle da guramo trome i spore napadače? Neće ni ovaj Štulić ni Baždar ništa uraditi kada je svaki kršten štoper brži od njih.