Komentari na vest

Partizan se pretplatio na remije u Beleku: Sa Austrijom rovovska bitka bez ispaljenog metka

P

PlaMesiPolaKejn

pre preko 1 godinu

Jel igrao Rikardo koji je bolji od Mesija i Kejna?:))) A da, on postiže golove samo iz penala kada mu dozvoli penal tatko Natho i kada se predsednik Bjeka potrudi kao u Nišu:))))
D

Duh iz boce

pre preko 1 godinu

Dok za komsinicu ni J. Amerika nije daleko i nijedan stranac nije skup a sve je podredjeno rezultatu, dotle mi sa golobradom decom hocemo u kvalifikacije za LS. Cini se da necemo dobaciti ni do LE, kao ni Zvezda ove godine. A pojacanja, sta ce nam? Samo smetaju razvoju dece. Jos Jojica da potpisemo i prelazni rok moze da se zatvori. Duznici smo mu. Uprava ga naterala da napravi onaj penal, sad treba da mu vrate za to.

Miha

pre preko 1 godinu

Na stranu sto je losija igra uprkos kombinovanju sastava , trebaju pojacanja evidentno je ipak je u prvih pola sata osim odbrane ostalo bilo solidno .U tih pola sata stvarno steta za onaj prelep gol Lutovca na fantasticnu asistenciju Natha pogodio ga je sto bi Rade Bogdanovic rekao pravo u trepavicu e to je Natho.
p

pjer

pre preko 1 godinu

A onaj debeli crnac u Partizanu...gde ga nadjose? Zaboravi ime,saplice se o loptu...
P

Peterson 2816

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahaha, nije to svemirac to je debeli Bugarin Azis!! Hahahaha
x

xxxl

pre preko 1 godinu

Ono, kad u pripremnoj utakmici ne postignes ni jedan gol, sta gol, ne uputis sut na gol. Jad i beda.

VAR

pre preko 1 godinu

Vrlo povrsan komentar ako ste pratili utakmicu. da nije sudije koji verovatno vise ne sudi ni zonsku ligu da ponisti onakav gol 3 metra je bio dozvoljenoj poziciji Lutovac to bez VAR a bi se moralo videti.
F

FM’d

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno zasto Partizan ne dovodi pojacanja, igrace play-off za LŠ i potencijalnih 25-30miliona a sede skrstenih ruku. Treba jedan kreator igre, ofanzivni vezni. Jel moguce da ne zele makar i na pozajmicu da dovedu nekog pa ako udju u LŠ da ga otkupte. Puna Južna Amerika talenata..
v

veze svezom

pre preko 1 godinu

gde bre puna talenata ?? to sto valja otici ce za nemacku,francusku,spaniju ,englesku ,itd .Druga klasa ce otici u druge lige istih zemalaj i tek ono sto ostane je za nas . A kolko dobro to moze da bude ? dobro da bijes surdulicu i javor
T

Tuga, cemer i jad

pre preko 1 godinu

Prijatelju, cini se da su dosli na genijalnu ideju da naprave nekoliko klinaca za prodaju. Da uzmu neku crkavicu, zamazu oci i sacuvaju fotelje. Izgleda da ih rezultat ne interesuje. Nema 'leba od naseg Partizana.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Kako smo nasli Rikarda, kako smo nasli Dijabatea, pa Asana, Sadika, prije njih Zuku, Dijaru i tako dalje i tako dale... ima dobrih igraca uvijek, samo se moraju naci. A neces ih sigurno naci ako ih ni ne trazis. Po tebi ispade da ova Partizanova uprava radi dobro, samo sto kao eto nema talenata nigdje, otisli svi u druge lige/klubove.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Gledao sam mozda poslednjih pola sata i to jednim okom, pa i ne mogu da komentarisem igru puno, sem da su smesno izgledali i jedni i drugi, bukvalno 3 pasa povezana je bila misaona imenica za obe ekipe. Ali najveci utisak ove utakmice je na mene ostavio sudija. Rikardo mu se penje na glavu, izvolte zuti. Natho mu se penje na glavu, izvolte crveni. Rikardo mu se opet penje na glavu, on ga pita je l hoce da se smiri ili da i on leti napolje, Rikardo miran kao bubica posle toga. I to na prijateljskoj ih postroji za cas. A nase sudije na zvanicnoj utakmici dozvpljavaju da im se ovi penju na glavu za svaku odluku, onaj mucenik nije smeo ni zuti da da Markovicu kad je igrao crvene rukavice s njim, a kamo li zasluzen crveni. Gledate li srpske sudije kako treba sa bulijima, da ne kazem zlostavljacima, kad vec bolju rec u nasem jeziku nemamo?
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Jedino sto je losije od igre partizana danas bilo je sudjenje ovih amatera. Gore nisu mogli i da su hteli.