Komentari na vest

Partizan skresanih krila na Pazarce: Jović suspendovan, Menig rovit, smeši se šansa tinejdžeru

N

Nejbi

pre 12 meseci

Realno%Pazar mora da se skloni jer Pertizan drugo mjesto goni. Kakav TSC i L S. Ko konja u toalet uvesti. Nidje veze.
G

Gostqwerty

pre 12 meseci

Aj u pivo ko hoće da je grande svetski sudija S.Jovanović ili na terenu ili u VAR sobi ?!
l

lool

pre 12 meseci

Mahace prezidente svojim krilima kao suri orao....

gemathegreat

pre 12 meseci

Ja mislio smeši se šansa Pazaru !!! Kad ono tinejdžeru.
S

Skauting

pre 12 meseci

Dusan Jovanovic 2006 umesto Rikardo i imate 3 boda zagarantovanaaa!!!
V

VALJAK VERITAS

pre 12 meseci

LOSIJE OD OVOGA NE MOZE.
U

UPRAVU METLAMA NAPOLJE

pre 12 meseci

KAKAV BRE JOVIC ,KO DA JE VAZURA U TIMU !POLA SASTAV NIJE NI ZA TRIBINE. AMATERIZAM
G

Gost999

pre 12 meseci

Samo opušteno Igore, dobijate i sa petlićima
r

riđobradi

pre 12 meseci

Pobrkao si sa predsednikovim timom koji osvaja titule sa 4 nerešene a LE završava poslednji u osrednjoj grupu
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Objasnio sam ti lepo neuki covece sinoc kako ne treba da se ponasas. Ali sta ces intelekt ti je 🤏
b

basert

pre 12 meseci

U današnje vreme nijedan klub ne baca milione na menadžerske igrače. To je nekad prolazilo kad ubace dete od 16,17 godina i neke ekipe se zalete i kupe Sad se prati bukvakno svaki igrač i svaki segment igre. Skautiraju se igrači po 2,3 godine. Zato je Partizan izgubio trku sa tržištem i modernim fudbalom jer ne izbacuju kvalitet nego kvantitet, forsiraju neke mlade igrače koje niko neće U Zvezdi je situacija još dramatičnija jer su tamo potpune neznalice na vrhu kluba.
B

Buahhahaha

pre 12 meseci

Odvalice ih Pazar.
m

maestro

pre 12 meseci

Nece...pazar ih pusta...
G

Grga Cvarak

pre 12 meseci

Da, jer su promjenili 5 trenera u jednoj sezoni, a kad su zadnji put nekoga pobjedili u ligi, ne sjecaju se ni oni sami. Tako da totalno si u pravu. Vidi se da si bistar i objektivan momak.
b

basve

pre 12 meseci

Po ocenama na sofascore Jović je najgore oxenjeni igrač Partizana, tu mu društvo pravi i Baždar, takođe ti kobajagi talenti u Zvezdi isto katastrofa. Sofascore ocene su najmerodavnije jer se svi igraci tretiraju isto, postoje kategorije i kompijuterski se određuje sve
d

dmdm

pre 12 meseci

Kad ne igra Jovic Partizan je i jaci i konkretniji...
G

Gosten

pre 12 meseci

Ja pretpostavljam da ce ovako biti Kao sto sam pre meca TSC-Partizan napisao da Partizan lagano dobija i ubedjen sam da ce dobiti sve do kraja. Takodje sam ubedjen da ce Cukaricki i TSC doziveti minimum po poraz i remi, ne jer nemaju kvalitet nego verujem da ce morati tako da urade da bi se Partizan izgurao na drugo mesto.Kada se ozvanici drugo mesto onda ce satro uprava da ode i da Ostoja postavi svoje pajtose. Nikolic ce tada da dodje jer ce biti para od UEFA-e i bice sigurna njegova plata (za ostale ga nije briga). Njegov dolazak (iako je smesan trener) napalice navijace Partizana da dodju na stadion.Ne bi me cudilo da i osvoje titulu naredne godine.Izborna je godina a vodja treba da prevesla gradjane i ostane i treci mandat.A i svakako iduce godine prva dva idu u kvalifikacije za LS.Inace verujem da cemo biti svedoci najveceg cirkusa sto se fudbala tice gde ce dve ekipe koje su bezale po sedam bodova Partizanu na par kola da kraja i obe ce tu prednost izgubiti iako su bili u boljoj poziciji od Partizana da bi cak i u slucaju istog broja bodova bili ispred njega. Eto,to je moja pretpostavka. Drzava im dala dva miliona za licencu a sada da idu LK, ja mislim da nema sanse.
1

1984

pre 12 meseci

A sta ako ne bude tako?
G

Gosten

pre 12 meseci

Ja ne mogu da tvrdim da ce biti tako,nisam vidovit. Ja pretpostavljam da ce tako da bude. Mozda i gresim,nisam robot.
m

maestro

pre 12 meseci

Jedino nece biti tako ako Vojvodina uspe da nadmudri mutne radne partizana...Vosa je kvalitetnija i zasluzuje da igra kvalifikacije za LS...
G

Grga Cvarak

pre 12 meseci

Posto na svakoj vijesti ostaavljas jedan te isti komentar – nenormalno ponasanje, ali ok – de da te i ja onda ponovo upitam ovo: Ako se citav svijet urotio da Partizan bude drugi na kraju sezone, od kud onda TSC i Cuka u jednom momentu na sedam bodova razlike ispred Partizan? Mislim ono, ako je sve namjesteno, kako je onda uopste moglo da dodje do tako necega? Sto se Partizan nije samo prosetao do tog drugog mjesta? I jos jedno pitanje: A jel se sjecas slucajno na kom mjestu je bio Partizan u prvom dijelu sezone, a na kom su bili TSC i Cuka i koja je tad bila bodovna razlika i u ciju korist? Tad ti nije bilo nista cudno sto su TSC i Cuka stigli i prestigli Partizan? Tad je sve bilo normalno? A sad kao odjednom nije normalno ako Partizan stigne i prestigne njih? Aha, vidi se koliko si objektivan. A garantujem da znam i za koga navijas pa si tako objektivan.
@

@grga

pre 12 meseci

Tada nije Ostoja preuzimao FK. Sada ga preuzima, zato se sada to sve i dešava
N

Nejbi

pre 12 meseci

Partizan skresanih krila !? Ako ih je imao ove sezone.
n

no frka

pre 12 meseci

pustice rasim...
r

realnooo

pre 12 meseci

koga briga, Pazar mora da se skoni...