Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA ANORTOZIS: Bonusi nisu igrali mnogo u Evropi, sad moraju

T

Taramtula PFC

pre preko 2 godine

Sa Miljkovićem,Jojićem i Jovićem.Bože pomozi nam.
1

1810

pre preko 2 godine

Mali Zivkovic na mesto Miljkovica I to je to trenutno. Samo hrabro voljeni Partizane
T

Tarantula PFC

pre preko 2 godine

Terzić umesto Jovića i bilo ko umesto Jojića
T

Tasmanijski djavo

pre preko 2 godine

Veceras ce zbog Urosevica i Miljkovica biti zatvoren vazdusni saobracaj iznad Beograda. Njihovi ,,centarsut'' je opasniji su po avione nego po gol protivnika. Jos sa Jojicem kao zadnjim veznim nam fali uz pomenute bekove 3 igraca u defanzivi. Zdjelar, Sanicanin i Vujacic ce tesko sve to sami pokrivati. Nadam se da ce bar Pavlovic proraditi i donekle povezati redove da bi se izbeglo bunarenje.
S

SELEKCIJA

pre preko 2 godine

Ne razumem zašto su: Pavlović, Miljković, Brežančić i Lola u Partizanu (uz dužno poštovanje prema njima). Kako oni doprinose našoj igri?
G

Gosti

pre preko 2 godine

Ako bude Florentino Šamrok Stanoje išao na x biće zima duga i surova alo kakav x sa amortizerom,posle Flore svi počeli oštrit onuu stvar na vas.Pobedite to lagano sutra
G

Gost43

pre preko 2 godine

STANOJE AKO SKRIPI U TIMU SPREMI ILIJEVA DA UDJE ! DA BAR IMAMO NEKU DOBIT OD NJEGA .KOJI MOJ RADI, KAMO OBECANIH POJACANJA ,OVO JE SLABO !!!
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Mislim da ce Scekic mnogo da fali...
R

Rodrigo

pre preko 2 godine

Sreca pa je Partizanu dovoljan remi za prolaz inace ne bi pobedili sa ovom postavim
b

batabane

pre preko 2 godine

Ovde se vecina brine sto ce igrati Pavlović i Pantic,igraci koji imaju i dribling i sut,a ne brine ih ako igraju igraci koji se saplicu na loptu, Miljkovic i Scekic.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Fino ti pise u vijesti da Scekic ne igra. O'ladi malo i ne provaljuj se bezveze.
N

Nula e ovde kao kuca

pre preko 2 godine

Dzaba im i driblinga (kada nikog ne mogu da predriblaju) i suta (kada ne mogu gol da pogode) kad trce kao plug da vuku za sobom i kad imaju snage za trcanje plafon pola sata u nekom pristojnom ritmu - ne jakom, nego pristojnom. Da ne pricam da na poslednjih nekoliko utakmica koje su igrali dva pasa nisu uspeli da daju nasem igracu u noge. Ako mislis da je tehnika prednost bilo kog igraca Partizana (a da to nisu Lazar i Birbas) onda zivis u debeloj zabludi. Ovo sto izvodimo protiv Kiprana je jedan sasvim limitiran sastav na sredini terena, sreca pa ni oni nisu neki veliki znalci, ali bice veoma tesko u ovom sastavu pobediti.
b

batabane

pre preko 2 godine

@Nula... Malo si preterao sa ocenama,ali ne mogu da kažem da skroz nisi u pravu.Lose su igrala obojica.Ali i pored toga Pantic je dao dva gola u poslednjih mesec dana.Imao i nekoliko dobrih prodora gde se vidi i brzina.Ali je imao i more gresaka.L.Pavlovic je do juce bio isključen iz sastava, tako da se kod njega vidi ogromna doza nesigurnosti, i bolje da igra centralnog jer tek kod realizacije ne stima.Ali sve to je u velikoj meri do trenera,on treba da ih nauci da koriste znanje i da im digne formu,to mu je posao.Ali iz kamena voda nece poteci nikada,ne biva.Zato ja trubim, smaram,sa ovim slepcima, koji poima nemaju ili su usporeni snimak.Mislim na Miljkovica, Scekica,lolu itd.Dakle ja od Pantica i Pavlovića mogu da se nadam da proigraju,a kod ovih, nema nade.U tome je razlika.Ovde su neki blatili i Vlahovica pre par godina,a sad se prave panetni.Zaboravljaju, nije ih briga.
T

Tako je kako je

pre preko 2 godine

Dobro, mozda se jesam zaneo, ali stvarno ako se nama igra bazira u buducnosti i zavisi od Pavlovica i Pantica onda je to "corava rabota". Za neku utakmicu u kupu, za neku sa slabijim ekipama iz lige i za neku kada bas zaskripi mogu da posluze, ali realno ono sto njih dvojica pruzaju u poslednjih nekoliko utakmica kada su zajedno na terenu je veoma tanko. A sto se tice komentara o tehnici i igracima Partizana tu cvrsto stojim pri tvrdnji da nje ima samo u tragovima kod vecine igraca. Los prijem, losa kontrola lopte pri vodjenju, losi pasovi i dugi i kratki, driblinzi retki, skoro da ih nema i to se najbolje vidi na ovim utakmicama gde nema Lazara i Natha da spoje nekog sa golom, mucenje je preveliko. Ja bih iskreno voleo da me svi oni demantuju, ali nesto nemam poverenja bas u taj segment igre. Takticki smo solidni, odgovorni, trkacki na zadovoljavcajucem nivou, ali neki prefinjeni kvalitet jednostavno ne postoji u ovakvom sastavu, nadam se da ce i ove vrline biti dovoljne za prolaz.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

pavlovic i pantic imaju dribling !!! brate daj mi nadji tu utakmicu molim te

lakindza

pre preko 2 godine

Partizan će prebiti atomizer.
m

miladin1970

pre preko 2 godine

ubedjen sam da prolazimo amrotozis!
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Bice sutra to ok .. I oni dolaze bez 4 standardna igraca. Voleo bih da vidim Ricarda I Milovanovica bar na 15-20 min zajedno u drugom pol....
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Ljudi, ako sad ne odemo dalje onda stvarno nismo za ku***, pa makar prednjeg veznog igrao Lazar Pavlovic sa sve onom, za jednog tinejdzera smesnom bradicom.
G

Gost+

pre preko 2 godine

Partizan će da čuva rezultat. Ići će na 0:0
V

VALJAKveritas

pre preko 2 godine

I sacuvace ga na sv.ZIVKA .KVALITET ZA EVROPU NEMAMO .
C

CoaaaaaCoaaaa

pre preko 2 godine

Terziću mora da nešto Falji, čim ne može da primiriše timu, a dečko je klasa za Pavlovića, Jovića i ostale
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Umjesto sto guras ovde tu neku svoju teoriju zavjere, informisi se malo – mali je bio povrjedjen/bolestan.
d

def

pre preko 2 godine

Zato sto tako pricate ubedjen sam da cemo odigrati dobro. Ne znam dal ce Pavlovic postati igrac ali znam da ce sutra igra biti bar 30 % brza i bolja nego kad igra Scekic.Pavlovic nije kriv ni za S. Klaru ni za Gent ni Floru,krivci su povredjeni po Bozijoj volji i nece igrati.
s

soko

pre preko 2 godine

Godisnja karta Baerna je 1500 eura kupite kartu I imacete zeljeni Tim.Vi Koji se uglavnomzicate zaulaznicu uvjek ste nezadovoljni.Nasi klubovi nemaju neki visok kvalitet Ali su u odnosu ko zanjih navija pet kopalja iznad.
G

Gost334234

pre preko 2 godine

Dobro je bar da Pantic ne moze da igra.
K

Koj k****

pre preko 2 godine

Pavlovic? Decko nije ni za 2 ligu, a kamoli evropu... Menadzerski klub se polako postaje!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Jojic, Zdjelar i Pavlovic ...auuu al smo mi tanki u sredini al kad pogledas i nema ko drugi . Lola, Scekic, Pantic ...sacuvaj boze
D

Dana

pre preko 2 godine

@metalika--- Plus Jovic i Miljkovic,koji nisu ni za Srpsku ligu. Biti ce vrlo zanimljivo kako ce ostalih 6-7 igraca Partizana, koji imaju odredjeni kvalitet, izaci na kraj sa ekipom iz Kipra,koja najvljuje da ce se ofanzivno suprostaviti Partizanu,trazeci svoju sansu za prolaz u nokaut fazu.
L

Lemon

pre preko 2 godine

Tako je tanki pretanki. A onda se nadju strucnjaci koji prigovaraju Stanoju. Sa kakvim balvanima je napravio ove rezultate to ni Aleks Ferguson ne bi uspeo