Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA FAJENORD: Vraća se najjači vezni red, deca na golu i u špicu, Živković bek pre Miletića

V

VladaJ

pre oko 2 godine

Nadam se da je derbi bio poslednji put da gledamo Miletica na desnom beku. Stoper, ili nigde, a ne mora ni tamo iskreno.
G

Gost 034

pre oko 2 godine

Dajte sve od sebe i niko vam ništa zameriti neće. Napred momci, samo hrabro!
p

pfc barsa.

pre oko 2 godine

kakva tuga od tim, svake godine kazem od ovog gare ne moze, sada stvarno nema dalje, od trenera do uprave i igraca
G

GostBB

pre oko 2 godine

Siniša Saničanin, beskrajni zločin bez kazne...
G

Gost3333

pre oko 2 godine

Prosto neverovatno da nema boljeg igraca za tu poziciju…
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Samo pobeda !!!!
b

batabane

pre oko 2 godine

Lazar Marković mora na ofanzinom veznom,na krilu je daleko od gola i potpuno nezainteresovan, slab.Videlo se protiv Mladosti da mogu dobro da funkcionišu Natho iza Markec ispred njega.Dakle Markec na desetku ili na klupu,sve ostalo je losije.Zato moj predlog je: Stevanović, Živković,Vujačic, Sanicanin, Urosevic, Zdjelar,Natho, Markec,Menig, Milovanović, Terzić.
g

gff

pre oko 2 godine

Mozda ovo stvarno ne bi bilo lose, on nema vise brzinu na krilu koju je imao nekada, ali je dovoljno brz za pleja, ili ti desetku. E sada je problem sto mi dovedemo jedno ili ni jedno krilo brzo kao sto je Mening, ne shvatljivo dovedes ga na leto i na zimu nisi mogao da dovedes desno krilo brzo a znas da igra LK. Nego dovodis dva zadnja vezna a tu imamo i visak sve sami zadnji vezni. Bilo bi dobro da moze da igra Pantic, on moze i u sredini ali i kao levo krilo. A onda bi moglo i da se igra sa Meningom na spicu da se dobije na brzini pa ako ne ide uvesti Milovanovica zbog skoka
b

batabane

pre oko 2 godine

@gff Druze Markec ima brzinu,zato je i bolji za desetku od Natha,ali nema čvrstinu i istrajnost u duelu.To je pogotovo primetno na krilu,dok kad je oko šesnaest,bliže golu,tu je nekako drugačiji,bolji,fokusiran na igru, na gol.Protiv Mladosti je to sa Nathom pozadi, uglavnom lepo delovalo,i Markec je svojim proigravanjima,pripremio 3-4,baš lepih prilika.A sto kažeš za rotaciju Menig na špicu, nije losa ideja,ali po meni za kasnije, ukoliko Partizan povede ili daj Bože bude 2:0.To bi bila idealna formacija za igru na kontre,ali Menig ima problem kad treba zadržati loptu u noge.Tako da je to sa Menigom na špicu,i tako i tako.Samo da se ne zanosi sa rezervama Lutovcem i Holenderom,nema tu ništa, samo još gore.Ta dva momka možda mogu da se jedino koriste kao ving bekovi,i ništa više.Na kraju,ovaj najavljeni sastav nije loš,ali je bolji ovaj moj predlog, gde bi Jojic,mogao da kasnije zameni Natha ili Zdjelara,a Baždar zameni Markeca.
L

Lanmiiiii

pre oko 2 godine

Natho ne moze od početka, u godinama je i brzo se trosi. On mora da ulazi sa klupe u zadnjih pola sata kako bi imao svezinu. Po meni bolje jojic ispred zdjelara i jeftovica, ili cak markovic u sredini. A natko da kasnije udje. Kad vec nemamo nikakav izbor u vezi...
l

los

pre oko 2 godine

dvojka, fiks marta mjeseca!
N

Nemanja Nikolic

pre oko 2 godine

Steta sto Popovic brani,to nam je najveca mana.Nego mora da se forsira
G

GOST 510

pre oko 2 godine

Često razmišljam da li bi on bio prvi golman bar u pola timova u Ling Long ligi da nema menadžerski vetar u leđa.
G

Grobar2905

pre oko 2 godine

Kad Popovic brani, ja sam u stalnom strahu. Decko nema pojma. Stevanovic je za njega Bufon, Kan i Nojer u jednom. :)
K

Kidi

pre oko 2 godine

Zelim komsijama da prodju. Ali, ovako na papiru, bez spica, bas krs tim, iskreno...
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Gledam sastav. Samo bi mozda Zdjelar bio u Zvezdinih 11.
d

djoel

pre oko 2 godine

Jevtovic mora da igra pored Zdjelara svaki ozbiljniji mec.Jojic i Natho zajedno u postavi protiv ozboljnije ekipe je samoubistvo...
L

Lanmiiiii

pre oko 2 godine

Bravo. Natho ima znanje ali su ga godine zgazile. Pojedu ga fizicki na terenu. On je igrac za max poslednjih oola sata
M

Mozzzart

pre oko 2 godine

Trebali ste da ubacite Dušana Jovanovića 2006. Momak neverovatan kalibar, strašan igrač u najavi buduci A reprezentativac Srbije, ide stopaama Dušana Vlahovića koji je debitovao sa 16 godija pa tako da tvrdim da je vreme za Jovanovica! .. !
C

Crnarupa

pre oko 2 godine

Natho je igrao celu proslu utakmicu.ne verujem da ce ovu poceti. mozda zadnjih 20,30est
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Prolazimo ih, 100%.
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Zasto u timu nema Srdjana Jovanovica? Mislim da je nepravedno zapostavljen. Pogledajte samo kako je odigrao zadnju utakmicu za Partizan. Najbolje ocjenjeni igrac na terenu je bio. Jedino ako pauzira zbog parnih kartona.. Ne znam, zato i pitam sta je sa njim..?!
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Sto jes' jes'. On i Laki Lu su trenutno u najboljoj formi u taboru "Parnog valjka."
G

Gost 777

pre oko 2 godine

1:3
M

Mop

pre oko 2 godine

Ja ne znam zašto Natho kad je Markec bolji od početka na ofanzivnom veznom. Natho 30 minuta pred kraj jer za toliko i ima snage. Terzić se dečko puno puta pokazao kao dobro rešenje na desnom krilu. Samo ga treba malo više forsirati. I mislim da bi pre stavio Ćelavog umesto Sanicanina iako je niži 100 puta bolji u skoku. Ovo je moje mišljenje ali sad..