Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA GENT: Vraća se Vujačić i kreće sa starim partnerom, teško će biti mesta za Šćekića

S

SRBIPFC.

pre preko 2 godine

Samo gazi Partizane!
m

milittao

pre preko 2 godine

jako bitan dvomeč sledi sa belgijskom ekipom. odluka o prvom mestu u grupi i "lakši" rival u nokaut fazi. takodje, ako se pogleda bitka za nacionalni koeficijent i dva mesta u kvalifikacijama za LŠ ovaj dvomeč našeg i belgijskog predstavnika ima veliku težinu jer upravo belgijanci su nam jedan od konkurenata za što bolji plasman na UEFA listi i zato je jako važno da crno beli izadju iz ovog dvomeča kao pobednici.
m

miloskov

pre preko 2 godine

ajde, napred, i kad povedemo da se ne povucemo nego da nastavimo da napadamo, da se da drugi pa sto da ne i treci
S

Stanoja car

pre preko 2 godine

Zna covek posao...puna podrska.
V

Volim nocnu

pre preko 2 godine

Gledam u miru i sam sa sobom se svadjam.Volim Partizan ...srecno CRNO BELA LJUBAVI !!!
N

NR

pre preko 2 godine

Dobiti ovu, a tamo x. I mirna Backa.
P

Peca Mirijevo Gvangzhu

pre preko 2 godine

I ja da sam trener partizana i meni bi igrali drugari, koji - ti meni serdare a ja tebi vojvodo. Plus da ih klepam za procenat - ja tebi ugovor, ti meni deo. Sa Jojom, Miljkonom, Obradom i drugovima, bih dominirao.
A

A J M O

pre preko 2 godine

Dovesti još jednog top špica (sramota je da imamo samo jednog), zahvaliti se na saradnji Brežančiću, Miljkoviću, Loli i L. Pavloviću (uz dužno poštovanje) i idemo po evropski trofej!
B

Bez Kralja

pre preko 2 godine

Ne valja
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ne bih se ja Stanoju mnogo mesao u posao. I nista ja tu ne bih dirao. Imamo rotaciju igraca, I skoro da je svejedno ko ce igrati.
b

batabane

pre preko 2 godine

Ako stvarno izadje ovaj sastav,onda je to najjača postava.Najjači u odnosu na postave koje je koristio Stanoje.Ja sam vise za neke drugačije postave, ali ne bih sutra eksperementisao, upravo bih igrao sa ovim sastavom, koji najavljuje Stanoje.Ali trebalo je uigratu postavu,gde bi po pozicijama igrali zadnji Zdjelar (Jojic, Scekic), centralni Natho (Jojic,Pantic,L.Pavlovic), i ofanzini,Markec(
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

Ako nema ovih sa druge strane brda koji su redovni na nasim vestima imamo neznalica i nezrelib klinaca iz naseg crno belog tabora... pa jel moguce da ne vidite da nam je Milos Jojic glavni igrac, da ga svuda ima, da igra u oba smera i da bez njega nemamo sta da trazimo... sto se tice prvih jedanaest, sigurno je da treba da pocne Daca Pantic pre penzionera i skrivalice Natka... ovo ostalo je o.k., napred PARTIZAN!!
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Dača Pantić? Pa dečko nije mogao da opepeli protiv Surdulice i tek smo proigrali kada ga je zamenio upravo taj "penzioner" Natho, koji eto igrom slučaja dade gol u derbiju, dva Voši, otvorio Pazar sjajnim golom. Pantić može da uđe ako budemo imali rezultat. Za Jojića se slažem da treba da igra pre Šćeke, ako hoćemo da napadnemo Gent, a to je očigledno namera samim tim što počinju Žile i Obradović.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pantić je tek izašao iz povrede, treba mu malo vremena da se vrati u formu. Verovatno će ući u 2p da odmeni Natha, a Terzić može da odmeni Markeca ako bude trebalo. Jedino što ne vidim kojom to magijom Miljkon može da ne bude u startnoj postavi :)
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Bravo druze za Jojica, sve si lepo rekao.. A sto se tice Natka, tu se ne slazem.. Igra odlicno zadnje vreme, cak je poceo i dosta da trci, daje golove.. Tacno da u evropi nesto slabiji, al bolje da pocne, a Pantic da udje, da moze da promeni ritam, ako podje nesto po zlu..
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

U Partizan bio momak iz Gane na probu.E tu je Stanoje pogresio.Momak je imao stvarno sve.Skolovan igrac precizne pasove.To u Partizan fali.Pas od pozadi.Cvrst kao Zdjelar.To je moje misljenje.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ma sve mislim da ce Zivkovic u prvoj nema sanse, ubacice on Miljkona!
T

Teodul

pre preko 2 godine

Miljković je odbranbeno odličan igrač!! Ostavimo se komentarisanja bez ulaže ja u suštinu. Ponavljam, odličan u defanzivi.
G

GajaE87

pre preko 2 godine

Zvezdaš sam. Ali ekipa ne izgleda loše. Dovedite Fejsu, i eto vam. Mislim da bih došao. Pozdrav i pobijedite sutra ove slepce.
V

VALJAK - Veritas

pre preko 2 godine

BRABO ,TREBALO BI ,HVALA !
O

Ostoja og

pre preko 2 godine

Fejsa kad bi došao to bi bila bum sredina.. Ali zaboravite.. Zna on sta se desava oko stadiona i bunker scenario... Tako da zaboravite... Al za zdjelara je izmislio igru zvanu fudbal. Zdjelar nije fudbaler.
J

Jojiccc

pre preko 2 godine

Jojic je nosijo partizan u zadnjim tekmama , sta mlatite praznu slamu!!
M

Malj

pre preko 2 godine

Ekipa beto
F

Fakman

pre preko 2 godine

Šta je sa Kolenderom!?Zašto nema ve u minutažu!?Da je znao ne bi produžavo ugovor!!Recite otvoreno!!
P

Placenik

pre preko 2 godine

I opet ovaj Joooooj(ic) brukas se Stanoje i sramotis, zasto moras slusati kese obicne...
T

Teodul

pre preko 2 godine

Jojić je odličan igrač, ne komentariše nešto u šta se očito ne razumete, i o čemu saznanja stičete na osnovu internet emisija kojekakvih samozvani teoretičar fudbala. Uostalom, rezultati Partizana ove godine u odnosu na ranije sezone, sve govore.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pazi sad,na levom krilu igrac Liverpula na desnom Ajaksa,u sredini CSKA,zadnji vezni Borusija Dortmund i Olimpijakos,levi bek Saragosa.Kad bi igrali bar 50 % od toga kad su igrali tamo....
S

StevanG

pre preko 2 godine

Ja bih igrao sa Zdjelarom i Šćekićem na poziciji zadnjeg veznog, a Jojić da udje umesto Natha u 60. minutu, svakako je ranije igrao tu poziciju i nije mu strana, dok Natho nema snage za više od sat vremena igre. Dača Pantić ulazi u drugom poluvremenu umesto Meniga i desno Terzić umesto Markovića i mislim da je to najbolje rešenje za Partizan u ovom trenutku, odnosno najjači tim. Pozdrav.
3

3x3

pre preko 2 godine

Ja mislim da je svako rešenje bolje od Jojića.Vudi da je Živković istisnuo Miljkona iz prvih 11 još da neko istisne Jojaru i da nas Bog vidi.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@3×3 Ma gde ga je istisnuo igra Miljkon sutra u prvoj to sigurno ovo je zamazivanje oci!