Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA HAMRUN: Retka prilika Marku Živkoviću u Evropi, vera u strance

b

batabane

pre preko 1 godinu

Partizanov problem je golman,ocigledno.Smatram da je Popovic losija varijanta.Drugo,deluje mi da je generator lose igre Partizana ,Fejsa.On 90% lopti odigrava stoperima,pa bih ga pitao ,a i trenera,koji ga pusta da igra,koje tu vezni igrac, i koji su zadaci veznom igracu.Zato bih rizikovao, na z.veznom stavio Andradea,u centru Natho a ispred na ofanzivnom bih minute podelio Bazdaru i Petkovicu.
K

Kon

pre preko 1 godinu

Ne razumem zašto se Šehović napada, dečko ni jednu utakmicu nije odigrao na svojoj poziciji, levog beka. Krivica je na treneru,dečka ukanalio ni krivog ni dužnog.
О

Ово исти

pre preko 1 godinu

Ниво као младост гат следи мучење
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Zivkovic :( tesko nama, inace bolje nemamo.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Paljba bre ci....jo. Mi jesmo loši ali ni vi sa ozbiljnom lovom za naše i Izraelske klubove niste nešto posebni.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

U ovom trenutku samo u strance imam poverenja sto se ekipe tice...Uprava napolje!
S

Suma

pre preko 1 godinu

Njega da mesa dok ti kuvas!
D

Damoc6

pre preko 1 godinu

Sta se desava sa Partizanom? Eto jesam zvezdas ali imensko Partizan ima bolju 1.postavu od prosle godine i tako slabo igrajo.
W

Warehouse G

pre preko 1 godinu

Može li neko da mi objasni šta je sa Pantićem? Nemojte mi reći da je preko noći zaboravio igrati! On je ovakvoj ekipi kakva je Partizan trenutno, neophodan.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Čovek polomljen godinu dana majstore. Bolje ne komentariši
N

No

pre preko 1 godinu

Pa njih vise ni familija ne gleda,stide se i da kazu da su im rodjaci
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel ovi nasi igraju u dresovima ili...
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Može ovaj tim Partizana izgledati dosta solidno. Umesto Natha koji je već dosta mator i treba da ulazi kao zamena, ubaciti Daču Pantića kada se oporavi kao startnu 10ku. Dovesti jednog krštenog štopera umesto Vujačića kog odmah treba prodati Sočiju i to za 2 cisterne goriva, a kamo li milion evra ako uopšte i nude toliko. Dovesti oba beka i jednog zadnjeg veznog jer su Fejsa i Andrade smešni. Pogotovo ovaj prvi. I njemu kao Nathu naći neku ulogu rezerve da sa klupe ulazi poslednjih 30 minuta kada treba da se "zatvori" utakmica. Kada se oporavi Pavlović da menja Rikarda biće to ok tim za Superligu i nadam se, Ligu Konferencije. Još ako se dovede Čumić, ekstra. Uprava napolje normalno!
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Dovedite ovog napadača iz Haife!!!!
S

Snoopy

pre preko 1 godinu

Hoće sve trči.. lik ima šansu da igra L.Šampiona ili L.E A svama velike šanse samo domaće prvenstvo
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Igramo kuci sa Maltezanina sa dva zadnja vezna, I zadnjem veznim kao prednji vezni.
i

igor78

pre preko 1 godinu

Igramo zato jer nam je uprava to omogućila….U Mančesteru se spremaju protesti navijača protov PRIVATNIH vlasnika, a navijači Partizana se tuku međusobno jer plaćenici štite upravu i interese “partije”…Partizan je gurnut niz brdo i zabole ih da nešto urade
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ma koji Zivkovic daj Sehovica od 300.000 kao Stolica protiv Radnickog.
B

Bez zezanja

pre preko 1 godinu

Stavio bih Sehovica mesto Meniga jer covek nema sta vise da ponudi.
V

Vokri kapiten

pre preko 1 godinu

Odigrajte kao protiv Gaka Gara Gaša nisam siguran kako se zovu.
G

Gost12321

pre preko 1 godinu

Ja bih pokusao da zamenim mesta Nathu i Fejsi,Fejsa je suvise mekan za zadnjeg veznog u ovoj formaciji.
g

gost333

pre preko 1 godinu

Zivkoviceve partije su razocaravajuce,jos od prosle sezone,Filipovic isto,razocaranje,nista nije pokazao,mozda pokusati sa njim na centralnom beku,jer je na desnom truba. Sehovic,najvece razocaranje prelaznog roka,truba na kvadrat. Onaj Jovic je katastrofa,onog treba vratiti u Teleoptik na kaljenje,dati sansu onom klincu Petkovicu,bolji je od Jovica dve klase. Sta se desava sa Terzicem ? Sta je sa raspalim Panticem ? Jos povredjen ? Samroje mu dao ugovor do juna 2024,a ni Cukaricki ga nije hteo,koliki je raspad. Sta nam uradise od kluba samroje i bagra iz uprave,sa ovim propalim pajserima, sto "osecaju dres"...katastrofa. Sledeceg leta ugovori (konacno) isticu,Lutovcu, Fejsi ,Zivkovicu...zahvaliti se svoj trojici. Na zimu vec treba traziti desnog beka,mozda i levog ako se ovaj Sehovic ne sabere. Zamalo da zaboravim onog Pavlovica....ccc hocemo li dovesti zdravog igraca i spremnog da igra ? Odmah nam treba, ofanzivni vezni i jos jedan zadnji vezni,jer ovaj Fejsa je smesan,za zadnjeg veznog treba masina,zver, kao Zdjelar a ne odrtavela baba balerina kao Fejsa. Skauting nam je blago receno ocajan.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Stizu Ljajic, stoper, Cumic i strani zadnji vezni. Ocekuje se njihov potpis do kraja prelaznog roka.
g

gost333

pre preko 1 godinu

Iskreno uopste mi se ne dopada sto dolazi Ljajic, iz prostog razloga sto 15 meseci nije odigrao ne utakmicu,nego ni 15 minuta. Potpuno van forme,bojim se i da ne bude ko sa ovim Pavlovicem,nije ni dosao,a vec se povredio,evo ti isti primer Pantic,em propao em povredjen. A tek Obradovic,dve godine na "banjskom lecenju" i prima se plata,nije odigrao 3 utakmice za 2 godine. Sta ce nam to ? Treba nam spreman igrac da pomogne i pojaca ekipu a ne invalid da se leci i prima platu.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Zvezda igra za nesto vise od sat vremena utakmicu plej ofa za Ligu Sampiona a vi objavljujete tim partizana koji igra SUTRA cipiripi kup. Da ne spominjem da na prvoj strani nema vesti o Zvezdinoj utakmici!! Da li ste vi novinari ili navijači?!
T

Tvoja

pre preko 1 godinu

ljubimica ce da popije petardu od izraelskog giganta
@

@Veco

pre preko 1 godinu

drzi se varjace
G

GostR998

pre preko 1 godinu

Pa juce se pisalo za tim Zvezde koji ce igrati danas, pa se tako isto pise danas za tim Partizana koji ce igrati sutra. U cemu je problem jel ovo drzava jednog kluba, pa se ne moze pisti o nikom sem o Zvezdi?
K

Kon

pre preko 1 godinu

Veca bgd@Lazareviću pređi na Zvezdine vesti, naći ćeš šta te interesuje. Na Partizanovim vestima nema ništa o zvezdi, logično, razmisli.
2

2393939394949

pre preko 1 godinu

Жао ми је Петрића, још једно жртвено јагње наше управе. Има исти тим који је имао и Столица, нису довели ни једног фудбалера, иако осим Диабија нико нема кондиције за озбиљан фудбал, нити има неке воље и жеље да трчи. Натко и Рикардо су класе, али до 60-ог минута. Једино још Урошевић може да се провуче, остало је на нивоу Прве лиге Србије и биће кукњава како Звезду не можемо да скинемо, а бићу искрен и не требамо. Чему се надамо, не знам, остаје нам само да идемо на стадон и да покажемо љубав и кад је тешко, с' тобом и у бетон лигу🖤🤍
J

Jeremijaa

pre preko 1 godinu

Meni nije zao Petrica. Ko ga terao da ulazi u kolo sa slugeraskom upravom...
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

Dijabate, ne Dijabi ( Abu Dijabi je igrao u Arsenalu), ima kondicije a rekose za njega da nije spreman. Stizu uskoro pojacanja, ocekuju se potpisi Ljajica, Cumica, stopera i inostranog zadnjeg veznog.
k

koloikk

pre preko 1 godinu

Đe su partizanova đeca 2 škola u Evropi posle Ajaksove hahaha
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

nek nas se hamrun plaši
j

janje70

pre preko 1 godinu

polako sa zvezdom,ona igra tek sutra...
G

Gostyaka8

pre preko 1 godinu

meni je komplet odbrana i golman problem vezni red i napadac je ok