Takuma Asano (©Starsport)
Takuma Asano (©Starsport)

Partizan tuži Asana: Prekršio je ugovor, svojevoljno je otišao

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.05.21. | 08:31

“Odbacujemo njegove ucenjivačke izjave”, poručuju iz Humske

Šokantna vest dočekala je navijače Partizana na vaskršnje jutro: Takuma Asano je objavio da je jednostrano rasinuo ugovor i napustio klub.

Ne pamti se kada je Partizan na neki događaj brže reagovao saopštenjem kao jutros, pošto je stiglo dok je dobar deo Srbije još spavao. Iz Humske 1 su poručili da su Asanove izjave ucenjivačke, da je prekršio ugovor i da će podneti tužbu protiv njega.

Izabrane vesti

U saopštenju crno-belih stoji:

Fudbalski klub „Partizan“ obaveštava javnost da je igrač Takuma Asano svojevoljno napustio klub, čime je prekršio postojeći ugovor o profesionalnom igranju. FK Partizan će preduzeti sva pravna sredstva i pred nadležnim organima FIFA podneti tužbu protiv igrača usled neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora. Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći. Stoga, FK Partizan odbacuje kao neosnovane i ucenjivačke sve eventualne izjave igrača Takume Asana u vezi sa njegovim statusom.

Iako neprijatno iznenađeni ovim postupkom igrača, uveravamo sve navijače da je ekipa fokusirana na preostale utakmice, sa željom i ciljem da sezonu okonča osvajanjem trofeja Kupa Srbije”, kažu u Humskoj 1.

Takuma Asano je najbolji fudbaler Partizana ove sezone, na 40 utakmica postigao je 21 gol, dok je za deset asistirao.


tagovi

FK PartizanTakuma AsanoSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara