Komentari na vest

Partizan u kadetskim redovima čuva nuklearno oružje spremno za prvi tim

R

Radoznao

pre oko 1 godinu

Milina je danas bila gledati kadete Parrizana.Ne zna se gde su bolji,dal napadacki,dal odbrambeno.Lekcija vrsnjacima iz Zvezde iz modernog fudbala.Nadam se da je selektor video utakmicu.
а

ађутант

pre oko 1 godinu

Ја гледао млађе кадете.6:2.
F

Fan

pre oko 1 godinu

2 Popovica,Doslov,Jovanovic,Simic,Alilovic,Dragojevic su svetlo u tunelu Partizana.Dajte zadrzite ove momke da uzmu titulu i u seniorskom fudbalu dok nisu prodati za sicu!

Banda

pre oko 1 godinu

Na srecu ovde se izgleda jos uvek ubistveni dvojac nije umesao ali dok ne dodju u prvi tim onda je red na njih da ih oteraju ili upropaste.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

nece videti prvi tim ako ne pristane na vazurine uslove
Z

Zainteresovani

pre oko 1 godinu

Cestitke treneru Cetkovicu na majstorskom vodjenju ekipe Partizana pretoceno u surovu dominaciju kadetskom ligom!Bravo deco,tako se bori za voljeni klub!
V

Viki Miljković

pre oko 1 godinu

Spremno za prvi tim FJORENTINE!
M

Menadzerska sema

pre oko 1 godinu

Iz Srbije prodajemo samo odbrambene igrace.Ovi danas su bolji od prvotimaca Partizana.Nadam se da vec nisu prodati za sicu.
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Gledajuci ovu utakmicu jasno je da su igraci Partizana superiorniji na svakoj poziciji.Igra macke i misa.
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

A zašto Alilović i Popović nisu pridruženi prvom timu i da im se već daje šansa, bar povremeno. Možda su nezamenjivi ovi što gube 4 od 5 utakmica na našim livadama punim busenja. Možda neko misli da će možda nadoći. Tako bih mogao igrati i ja, sve gubiti bez postignutog gola, svaku drugu utakmicu bez šuta na isti. Kakvi su to stranci koji ne donose razliku? To ima samo u Partizanu. Da je jedan, možda dvojica pa bi čovek rekao nemaju sa kim da igraju, ali ima ih petorica , ljudi moji. Da mogu da naprave razliku sami bi pobedili Čuku i TSC ili bilo koga. Ovi klinci neće 18 god. dočekati. Prodaće ih za tepsiju ribe i malo keša i obavezno velike bonuse, ako se pokažu tamo napolju. Neka mi neko kaže koji se od naših igrača tako pokazao i izašao na velikog fudbalera. Tamo te pošalju na pozajmicu negde u Holandiju ili Belgiju, solidne lige, i traže da napraviš razliku. Kako može? Pratiću ovu dvojicu nesretnika, VV, da vidim šta će učiniti sa klincima. Lično mislim, da su oni već kaparisani i da su se isti ugradili kod njihovih menadžera.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

druze srpska liga najveca prevara u celom svetu .Dovlace se neki iz zemalja u kojima nisu mogli da igraju a onda se zavale obicno preko kod naseg trenera . Fudbal nam nije u vrhu al menadzerima skidam kapu ...kakav sve krs i sirovinu oni uvale preko...fascinantno
s

samo jedan covek

pre oko 1 godinu

Pa ako je stvarno toliko dobar onda ga prodajemo jos na leto, provereno, politika kluba
L

Lepi Fika

pre oko 1 godinu

Mlađani Alilović biće veliki igrač,valjalo bi da dođe u Zvezdu,da igra velike utakmice.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Evo, sad je sve u redu, ne mora vise da se place, moze da se pise o dominaciji