Komentari na vest

Partizan u ovom veku bolji od Zvezde 22 boda, najviše doneo Srbiji od osamostaljenja

d

djavo70

pre preko 2 godine

a fudbal je poceo da se igra u 21 veku. dokle zamena teza kombinacija lazi istine i poluistine.gleda se zadnjih pet sezona za koeficijent.a ako se vec racuna koliko je ko doneo bodova aj da racunamo bodove od kada se igraju evrokupovi
S

Skaut90

pre preko 2 godine

Mislim da je najveća glupost ukoliko ljudi krenu da biraju strane i da se svađaju zbog izjava ove dve persone. Podaci su analizirani, na uzorku od 20 god Partizan je više vukao, poslednjih 5 god Zvezda. Nema potrebe za polemikom i umanjivanjem uspeha drugih.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Kakav spin, kakava grobarska masinerija. Gledaju se bodovi u zadnjih pet godina DRUZE burekdzijo. Koje mjesto je Srbija zauzimala prije 5 godina DRUZE novinaru? Mozda je DRUGU novinaru bitno i pise samo onako kako njemu odgovraa? Jel tako DRUZE novinaru sa partizanskom spomenicom? Jel te to vnojevski deda naucio da ovako mrzis, lazes i varas?
R

Radi na ciscenju

pre preko 2 godine

Ciganski bluz, kad ne moze argumentima onda udri sa uvredama.To je ono sto vas deli od ostatka sveta, samo- hvalisanje , silovanje svake situacije koja vas raskrinkava, primanja i davanja koja su daleko od morala na koji se pozivate , saplitanje i uzdizanje gde god vam i kako god vam treba.Ja mislim da bi vi pogasili pola lige samo da budete najbolji. Ali ne mogu da svalim totalnu krivicu na vas, ovakva neka siledzijska klima vlada kod vas jos od osnivanja , pa do danas. Ima dosta naslednog u vasem ponasanju.Od Dzarovskog preko Miljanica, Dzajica ,Cvetkovica, one ekipe na celu sa Dan Tanom, pa do Tvorzica, uvek ste bili na strani tame.Niste vi krivi, vi ste zrtve, jer to se prenosi i u privatni zivot. Ovo nije nikakva mrznja, vi ste zemljaci i braca ali ovi sto vas vode i "pomazu", pomazu samo sebi, a vas koriste u svoju svrhu. Kad bi samo mogli da pogledate "odozgo" celu sliku makar na minut.ovo bi trebalo biti vece i od fudbala.Ima ovog svega i na drugoj strani brda , ali mnogo manj.Manje je nasledje.

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Odeševljen sam prosečnim IQ-om pojedinih "navijača". Prvo ložite se i raspravljate oko gluposti i vrlo često polu-istinitih informacija. Drugo od kako su nastali Zvezda i Partizan, zavise isključivo od države i samim tim imaju veću podršku dok je neki njihov navijač visoko u vlasti. Zbog toga imamo naizmenične periode "dominacije" i jednog i drugog kluba (čitaj promena vlasti, ili pojedinačnog uticaja, itd). Partizan je obeležio jedan period u proteklih 20 godina dok je Zvezda nešto jača (ne toliko koliko bi mi zvezdaši voleli ili mislimo) proteklih 4-5 godina. Tako će se smenjivati sve dok ne budu privatizovani... Sa jedne strane jeste tačno da je Partizan doneo više bodova u ovom veku ali ako se ne varam gleda se koeficijent u proteklih 5 sezona ili nešto više. Što onda znači da je u tom periodu manje doprineo od Zvezde. Tako da mi možemo ovde da se raspravljamo do sutra dok uprave oba kluba vrte ozbiljne pare i naizmenično finansiraju ovakve i slične tekstove... A vi se raspravljate...
J

Jovo Sašimi

pre preko 2 godine

Bacili kosku da raja glodje. A novinari pospesuju raspravu i prepirku. Umesto da napisu tekst ko je koliko para "vukao" i odakle ti nenormalni dugovi. Zasto ne postoji nikakva odgovornost kod blizanaca!? Da se navijaci ujedine a ne stalno stvara zla krv i razdor.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Ne verujem, pitacu dedu za ovo!
К

Книнџа

pre preko 2 godine

Срамотни су и једни и други! Нема више господе у фотељама! Поздрав од делије из Книна🇷🇸🇷🇸🇷🇸
m

medved2

pre preko 2 godine

To sto ilijev ne zna o cemu prica je sasvim ok i ne cudi al me cide novinari koji orenose ovakve gluposti. Koliko sezona unazad se racuna za rangiranje nacionalnih prvenstava? 5. Kako je onda bitno sta je partizan uradio pre 15 godina? Vrlo je prosta matematika. Pogledas koliko bodova sada imamo, i koliko je tih bodova ko doneo. Kada je partizan harao srpskim fudbalom nasa liga je bila van 20, sto takodje pokazuje koliko je bio uspesan medjunarodbo a koliko lokalno. Dokle vise zamena teza?
G

Gost5555

pre preko 2 godine

Da decko, ali da je vukla zvezda ranije pre bismo dosli u ovu poziciju, mozda i brze jer bismo imali povlascenije zrebove i jedni i drugi. Razmisli malo pre komentara
D

Dil

pre preko 2 godine

@Gost5555 Slazem se.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

igrao Evropu konstantno, to sto vi kao 2 niste donosili bodove je druga stvar
P

Pooppppa

pre preko 2 godine

Vi računate i Marjanovićeve i Tadićeve nameštene titule, krađe kupova od Vojvodine? Pa kako je svih tih godina Zvezda razbijala Partizan u u derbijima i nije bila prva. E pa zato što je gospodin Tadić nameštao sa Toletom titule. Da je Zvezda igrala te lige odavno bismo bili u top 10.
j

juuuuu

pre preko 2 godine

skor u derbijima tih godina 7-3-1 prvi put u istoriji vezali 5 pobeda za redom, kakvi ste vi analfabeti
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

kako nameštene sve titule kad su se 2 odlucivale u poslednja 3 kola i to na derbijima
d

d.g.

pre preko 2 godine

Glupa rasprava. Postoji klupski koeficijent koji nam sve kaze. Ili mozda ta lista nije merodavna.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Narvno da nije. Jedine merodavne liste su one liste koje iznesu Iliev i kompanija.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Sve je ovde jasno.Dok se kod nas jedan jedini klub borio bez dinara za pojacanja,bez sponzora protiv dosta bogatijih i jacih od sebe ostali su bili potpuno nebitni!A rivalske zemlje su za razliku od tih drugih igrale fudbal,imas jedan klub koji se bori protiv vise timova iz drugih zemalja i onda se nadju ovde botovi da te uce sta je zapravo istina.Da se bodovi ne brisu bili bi bez problema na rang listi ispred njih ali tako je kako je a i pored toga tacni podaci pokazuju ono sto zna svako ko HOCE da zna a to je da je najveci doprinos imao Partizan i da je najvise bodova doneo Partizan.Kada su se oni konacno sa svojih ne manje od 30 000 000 za pojacanja aktivirali opet je Partizan aktivan u evropi a ne sedi 11 godina kao oni koji se sada prave pametni pa pitaju kao gde smo mi.Tu smo i kao takav krs kakvim nas predstavljate nam ne mozete nista!
I

Izgleda da su

pre preko 2 godine

ovi koji rade tabelu u uefi budale cim Partizan nije ispred Zvezde.
n

neverovatni ste

pre preko 2 godine

verujem da ti je ruka drhtala dok si tako iznerviran i uzbuđen kuckao po tastaturi. Shvati, Zvezda je 5 svetlosnih godina ispred vas, bila i biće.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Cuj njega ovi iz UEFA nemaju pojma.Druze citaj lepo sta sam napisao,da nije promenjen sistem bodovanja u ovakav sa poslednjih pet sezona,sta tu tacno ne razumes,da se ne brisu godine unazad imali bi ste jedanaest godina bez evrope a Partizan je u najvecem broju tih godina igrao grupne faze i tako bi imao vise bodova.A ti drugi,ja se iznervirao?Meni drhtala ruka?Verujem da si jedva disao za vreme derbija ispred televizora,posto sumnjam da si stadiona ikad video osim na Arena Sport kanalima,sve do poslednje sekunde jer nikad mocnija Crvena Zvezda nije mogla do gola protiv nikad slabijeg Partizana kome se svi sklanjaju i igra protiv amatera.A da je iole regularno prvenstvo pa da zapravo osim derbija imate vise od dva protivnika ne bi prvenstveno tu Ligu Sampiona jos dugo videli.
o

opet ja

pre preko 2 godine

vini, koja logika, pa da se bodovi ne brisu vi tek tad nikad nebi bili ni blizu Zvezde jer Zvezda je bila broj 1 u evtopi a vi druga ligaa!!
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Ja pamtin 8 uzastopnih pokušaja da za LŠ i jedan ulazk završen sa neverovatnih 0 (nula) bodova. Ostalih 7 sezona su došli do još neverovatnije 1 pobede u grupnoj fazi. I sad neko pokušava da nas izjednači ili čak da slaže da su veći. Neće da može rođaci. Istorija je precizna nauka.
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Ja pamtim da ste u 20 godina, 2-3 puta izašli u Evropu. I to u kup UEFA gde su vas trpali redom. Niste znali kako izgleda trava van oranica u Srbiji. U zadnjih 4-5 godina ste počeli da uzimate nac.bodove otkad vas je preuzeo duh koji lebdi.
G

Gost+

pre preko 2 godine

Pa naravno da je Partizan bolji
y

yo.dorro

pre preko 2 godine

Aj sase pomeri da cujemo Tvorzana sta kaze na ove cinjenice.
F

Facts

pre preko 2 godine

Zašto se izjednačava rezultat Crvene zvezde i Partizana u Evropi u poslednjih pet godina kada je on nemerljiv? Iz toga i proističe rang lista i UEFA koeficijent na osnovu kojeg Srbija zauzima 12. poziciju u Evropi i trenutno ima u džepu dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. To su podmetačine kojima se oni služe. Besmisleno je da dublje komentarišem izjavu Ilieva. Кada su oni “vukli” i navukli šest titula, bilo je to u domaćoj ligi. U Evropi su osvojili šest bodova za sedam sezona za to vreme. Svega šest. Mi smo samo u protekle četiri sezone za srpski fudbal osvojili 30 bodova za koeficijent i doveli ga u situaciju da ima dva predstavnika u Ligi šampiona. Zaprepašćen sam do koje je mere Partizanova mašinerija spremna da ide u svojim spletkarenjima. Moramo biti mudri i pametni jer osećamo da je ovo tek početak njihove igranke, a prvenstvo je dugo
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Bilo je tu više od 6-7 bodova grbavi. Ali nebitno, poenta je da dok smo mi osvajali to malo bodova, vi ste sisali vesla i brali kruške i jabuke. U periodu 1995 - 2015 ( znači 20 godina) imali ste 2-3 puta ulazak u Kup UEFA u grupe. I tu su vas kantali redom svi. U zadnjih 5-6 godina ste počeli da skupljate bodove, otkad vas je preuzeo duh koji lebdi. 20 godina niste ništa osvojili za Srbiju a sebe nazivate čuvarima pravoslavlja. Kakav ste vi mentalni hendikep od ljudi...
o

oho ho

pre preko 2 godine

jel se ti kasapine javljas sa masine za mlevenje mesa, radis u tri smjene! za to kako ti kazes par puta u kupu uefa smo pobijedili vise jacih klubova nego vi vasoj citavoj “ istoriji”
C

Crni85

pre preko 2 godine

Zvezda u poslednjih 5 godina doprinela više, ali i Partizan je doprineo, Terzo spineru sram te bilo.
S

SRBIPFC.

pre preko 2 godine

Meni je jasno da je tvorza u to vreme bio u nekom podrumu krijuci se od organa gonenja pa da ne zna da je Partizan bolji ali da stado ne zna e to je vec bolest.
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Jedna ovca ne čini proleće...
o

opet on

pre preko 2 godine

zato se pridruzi da ovce imaju i bolji natalitet
R

Rebel

pre preko 2 godine

Nista novo nismo saznali. Partizan je bolji, terzic je lazov
L

LudiDeji

pre preko 2 godine

Zvezdasi su se više radovali nego Partizanovci.
G

Gost0088

pre preko 2 godine

ali racunaju se samo zadnjih 5 sezona
C

Citalac

pre preko 2 godine

Odlican tekst, potkovan CINJENICAMA!
M

Mojkovac

pre preko 2 godine

Vidio tekst da se konj potkiva pa i on digo nogu :O
G

Gost978

pre preko 2 godine

PFC je ulazio u LŠ preko onog Newcastle i Anderlehta koji je tada bio neprikosnoven u Belgiji, a sami ste svedoci kako se danas dolazi do LŠ jer je UEFA olakšala novim sistemom žreba prolazak istočnoj Evropi - super za sve nas, ali malo realnosti nije na odmet. Ista priča sa težinom žreba za LE pre 15 godina i sada, tu nema šta da se polemiše. Znači, oba kluba su imala podršku vlasti oduvek, da nisu, Zvezda bi sada igrala Beogradsku zonu sa situacijom u finansijama koja je bila katastrofalna (a i danas je). Sigurno je Zvezda napravila onaj tim sa Pantelićem, Žigićem, Bastom i Boškom Jankovićem bez pomoći države. Kako su neki ljudi ograničeni i zaslepljeni mržnjom, da čovek ne poveruje, za takve likove činjenice ne predstavljaju dokaze, jer budali ne možeš niptada dokažeš, bilo kakva dalja rasprava je suvišna.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Pre nego što lupiš glupost pogledaj odakle su ti igrači došli,a onda pogledaj tvoj tim sezone. Vas najviše boli što ste navikli sve vama,a sad kad je podjednako ne znate gde bijete.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Podaci jesu tacni, ali je to relativno. Od devedesetih naovamo imali smo drzavni projekat Partizan, od predsednika drzave, premijera i ostalih uticajnih politicara - svi su od reda bili partizanovci i sve drzavne firme su bile sponzori Partizana tj. imali tu obavezu. U tako neravnopravnom odnosu niko drugi i nije mogao nista da uradi. Ili za vreme Toleta, kad se opet gurao Partizan. I pored toga, nas kao drzave nigde nije bilo na toj listi, tj. bili smo isuvise nisko, liga je potpuno bila bezvredna. I dolazimo do ovog perioda kad je Zvezda dominantna, ali se svi jednako pomazu i imamo uspehe i jacanje lige. Ovo ujedno pokazuje da je uticaj FSS vrlo veliki na to, i da je ovo ispravan put. Naravno, mozda ima i boljih, ali ono ranije sigurno znamo da nigde nije vodilo. I pored tih svih guranja i finansiranja Partizana, oni nikad nisu dosli do pobede u LS, iako su ranije klubovi bili slabiji, nisu mogli kupovati bezgranicni broj stranaca. Nisu nikad ni dosli na UEFA listi visoko kao Zvezda za svega nekoliko godina.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Podaci nisu tačni, imaš sajt uefe pa pogledaj..
B

Boxi

pre preko 2 godine

Alo "Kragujevac-Raca-City" Procitaj ovo ili kupi Zurnal, pa reci ljudima ko laze 😁😂😂
V

Vidi se

pre preko 2 godine

Joksin rukopis ...
F

Fff

pre preko 2 godine

Bitno je poslednjih 5 sezona, ostatak je nebitan pri uracunavanju. Ima tu jos mnogo spornih tacaka koje se mogu istaci
o

opet ja

pre preko 2 godine

kako god okrenes samo se trenutno racunaju bodovi iz poslednjih pet sezona.
P

Pricepartizanke

pre preko 2 godine

Nastavljaju se partizanske priče. Mogu da pričaju priče partizanke, ali ostaje činjenica da trofej u Evropi nisu nikad videli. Iz nekog razloga niko ovde ne pominje Šamrok ili Tikvu, a to su pravi uspesi crnih partizana.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

kairat,levadija, černomorec...
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Kakve to ima veze sa bilo čim? Da, Partizan nije uzeo kup šampiona Zvezda jeste, svaka čast. Niti ću ja manje voleti svoj klub zbog toga niti će to promeniti ovo o čemu su pričali Terzić ili Iliev. Meni stvarno nije jasno da neko 24 sata sa 90 različitih naloga može da pljuje klub za koji ne navija. Čak i da je tinejdžer u pitanju opet ne mogu da razumem toliki bes i mržnju??
d

dzaba

pre preko 2 godine

Dzaba se prepucavamo kad cemo za 5,6 godina opet biti na 25. mestu... takav je sistem rada u klubovima.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Koji sistem?
N

Nebo

pre preko 2 godine

Jedini sistem ovde koji funkcionise je, napravi sto veci dug!
p

pancevac92

pre preko 2 godine

solidan pokusaj,ali se racuna samo zadnjih PET godins,pozz
D

Dingo

pre preko 2 godine

Gleda se poslednjih 5 sezona! Ako cemo mesati babe i zabe hajde onda da racunamo bodove od osnivanja oba kluba a ne od osamostaljenja
3

32 titula

pre preko 2 godine

Zasto sada pocinjes bolne teme nije fer. Vazi se samo period kada je rezim davao sve od sebe da se unisti Crvena Zvezda i to samo zato sto je osvojila nesto sto Partizan nikada nece.
S

Shamrock

pre preko 2 godine

Likes this
K

Kairat

pre preko 2 godine

Borat like this
D

Dingo

pre preko 2 godine

Gleda se poslednjih 5 sezona! Ako cemo mesati babe i zabe hajde onda da racunamo bodove od osnivanja oba kluba a ne od osamostaljenja
v

v1ad

pre preko 2 godine

Gleda se 5ogodisnji koeficijent, ali vi racunajte kako vam je drago.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Imali 10 godina prednosti i samo 22 boda razlike 😂
0

0211

pre preko 2 godine

Čist dokaz kako su mali.
x

xyz

pre preko 2 godine

UEFA za rang listu uzima u obzir zadnjih 5 godina, koga je briga sta je bilo pre toga.
J

Jones

pre preko 2 godine

Ja mislio gleda se samo poslednjih 5. Što i jeste slučaj, osim ako nisi navijač jednog kluba, čiji navijači manipulišu nekakvim podacima i prekrajaju istoriju kako im odgovara, pa tako Srbija ima dva šampiona Evrope, jednog priznatog, a drugog 60 i nešto minuta.
R

RedStar91

pre preko 2 godine

E pa nije tako! Zvezda ❤ je do sada (1955-2021) u Uefinim takmicenjima, osvojila cak 139 (!) bodova vise od Partizana, Zvezda 523 bodova a Partizan 384. E evo i dokaza: Bilans Zvezde 336 147 82 107 573:431(izvor: Wikipedija); Bilans Partizana 272 108 60 104 403:362(izvor: sajt FKP). Zvezda je u proseku po utakmici osvajala 1,55 bodova a partizan 1,41. Ali, da je Zvezda u Evropi bolja je opstepoznata stvar. A to, sto neko izvlaci iz konteksta zadnjih 20 godina (jer mu se tako bolje dopada), to je smesno.Pa ne igra se fudbal samo 20 godina! Osim toga, naslov je mogao i da glasi, Zvezda uspesnija u zadnjih pet godina. Zvezda je, naime, u tom periodu bila furiozna i deklasirala Partizan sa 56,0 : 31,5 u bodovima (izvor Sportski zurnal)!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Немој истином и чињеницама на њих то их боли!
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

Terzic je kao AV(rekao da Srbija nije nikad imala fabriku cokolade).Lud Terzic 100% ili nesto skripi sa navijacima.
c

commando121

pre preko 2 godine

Pa kad uefa mafija računa gluposti, zamislite oni nam čak nisu računali onaj korner koji sudija nije dozvolio a znamo da bi Pavkov to rešio glavom. UEFA MAFIA.
T

Topina

pre preko 2 godine

A sto ne napisete kada je partizan poslednji put nekog pobedio u ligi sampiona ili kupu sampiona?
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Ne rise!
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Ne rise!
V

Vuc

pre preko 2 godine

1983 i pobeda protiv FC Berlina ali je i tada ispao u dvomecu.
V

Valter PPK

pre preko 2 godine

A što se ne napiše da je dug crvene petokrake preko 80 miliona zahvaljujući "Terzi mađiji" ? Neće uvek mediji morati da ćute o tome...
Д

Делије Север

pre preko 2 godine

Бункерашка мафијо из Моцарта, посветићемо вам транспарент.
B

Boli vas boli

pre preko 2 godine

Na kome ce pisati stina je samo nasa istina
K

Kondorev let

pre preko 2 godine

Računaj te vi koliko je Partizan uzeo bodova od 2008 godine pa do 2014 te godine su ključne gde su glodari otimali i krali po Srbiji a kad izadju u Evropu silom bod uzmu. Tako da su od 2008 do 2014 uzi samo 6 boda a gde Partizan nebedjuje zvezdu da igra namešteno ptvenstvo, zvezda uzima 30 bodova u Evropi od 2017 do 2021 toliko o poštenom Partizanu i iskompleksiranim glodarima !!!
M

Mitro

pre preko 2 godine

Pa mi tada ušli u ligu šampiona bez sponzora na dresu sa Radišom Ilićem, Davidovim i sličnima. Vama je za taj poduhvat trebao ceo državni aparat, dok nije bilo ogromnih para i garancija da uzimate titulu svake godine vas nigde nije bilo…
V

Voimje

pre preko 2 godine

Jos jedan zumbul!Bodovi se dobijaju i u kvalifikacijama a tada je bila misaona imenica uci u grupnu fazu evropskog takmicenja
v

vica

pre preko 2 godine

Jel realno da se ovoliko lozite a svi znamo ko je terzic i ko je ilijev i ko nam sedi na funkcijama velikih klubova ili saveza bilo u fudbalu ili kosarci! Ljudi koji imaju samo svoj licni interes jel se neko zapitao to od vas ovde,posto bidim samo prepucavanja i realno gubite vreme. Ako bolje pogledate svako ko je normalan nije u nekom klubu ili savezu. Gde je jugovic,mijatovic,kezman,bodiroga,jaric,vidic i ostali??? da se razumemo ovde ne mislim na trenerski posao!
O

Ops

pre preko 2 godine

Što sada to radite, sada ce faca sa poternice da vas bojkotuje...samo on priča realno...
X

XD

pre preko 2 godine

I ove sezone partizan je nakupio više.... Pa kad uefa mafija isto tretira i isti broj bodova dodeljuje za bambi kup gde je neko pobedio floru i LE gde je neko pobedio Bragu.
T

Teodul

pre preko 2 godine

Braga je sila bozja. A kako onda nije dobila nedavno slabasnu Santa Klaru? p.s. A Bugari i oni sa Grenlanda, to je tek sila neviđena. Malo slabiji od mocnih Kairata i Šerifa:ppp
G

GostDusan

pre preko 2 godine

jel to Partizan ide u penziju kad gleda SAMO najbolji period u random veku😭And da merimo of 1990🤩🤩
L

Ljudi batalite

pre preko 2 godine

Batalite mlaćenje prazne slame koja odgovara samo onima koji su oba naša najveća kluba zadužili najviše u istoriji postojanja... To su njihovi spinovi i ne pecajte se na prazne priče Zvezdana Terzića i Ivice Ilijeva, u celoj toj priči najbitnije je samo da budemo iznad 15. mesta što je više moguće... Čak i to će biti nebitno, ako nam se klubovi ugase zbog gomilanja dugova ovih stručnjaka što nam vode klubove... Čim vidite sa da Terzić blati Partizan, a Ilijev Zvezdu, gledajte šta se valja iza te svađe, oni su dovoljno uigrani da nam naprave predstavu za čas...
G

Gost26

pre preko 2 godine

Koliko god ja ne gotivio Terzica, jos gori su razni strucnjaci sa druge strane brda koji govore o nekom postenju, a neka pogledaju poslednjih 50ak Partizanovih utakmica u domacem prvenstvu.
G

Gostgeh

pre preko 2 godine

Koliko godina se gleda za ovaj koeficijent? 15 ili 5, koliko pise na sajtu uefa, 5 zadnjih god... AKO JE TAKO STA NAS BRIGA KO JE DONIO VISE PRIJE 15 GOD???
S

Smesnoje

pre preko 2 godine

Briga nas i za Bari, srpsku krv u zvezdi dok je bila Juga, titulu iz 45. Itd
H

Hanter

pre preko 2 godine

Novinaru, ne raspiruj vatru!
R

Rare

pre preko 2 godine

Gde može da se vidi ova lista od 15 godina? Ova petogodisnja o kojoj priča Terza ima na sajtu UEFA, a za ovu ne znam?
p

prezistent

pre preko 2 godine

Partizan je dominirao godinama u Srbiji,a budzet se nije povecavao,igrali smo grupne faze sa konca i konopca,i nimalo cudno nije sto nismo uzimali mnogo bodova,a Zvezda je tad bila raspad sistema,jos tuznija od Partizana.Sad kad Zvezda dominira,budzet konstantno raste i dovode se pojacanja bolji su i rezultati naravno,samo je razlika u tome sto Partizan i sad drzi nivo i igra Evropu,pa i uzima bodove.Kako se takozvanom Toletovom drzavnom projektu nisu gurala milionska pojacanja,i mi smo uzimali pare od Uefa i transfera,nego smo godinama potpisivali samo bez obestecenja?Samo vi podrzavajte Terzica,to je vasa sramota,ja se ovih nasih licno gadim.
N

NoName1

pre preko 2 godine

Ako sam te dobro razumeo tebi je Terza kriv što Zvezda potpisuje milionska pojačanja. Isto tako je i Terza kriv što vi niste potpisivali milionska pojačanja. Sine, vi ste samo Sumu platili 2,3 miliona evra sa bonusima. Sa platom vas je koštao preko 4 miliona.
p

prezistent

pre preko 2 godine

NoName1 , Terza je samo marioneta,a kriv je naravno duh koji lebdi.I nemoj da spinujes,lepo sam rekao da nismo imale takve transfere dok smo bili dominantni,plus sto volite da karikirate cene transfera i ucitate neke bonuse koje sami smislite...
D

Deyan X

pre preko 2 godine

U 20 sezona PFC je bolji u 11, egal u 4 ,I CZ je bolja u 5. Pri tom CZ ima dva krompira, PFC nijedan....
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Dejan X Ma vi ste bolji sta vam je.
K

Koma

pre preko 2 godine

Imaš listu UEFA, vidi ko je gde.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Boli... boli ovaj bol kao alkohol...
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Колико је ко донео у овим бодовима који се рачунају? Не видим разлику од наше величине.
D

Dembelija

pre preko 2 godine

A poenta ovog teksta je sta? Da se fudbal igra od 2001. godine? Polemisalo se o poslednjih 5 sezona, jer je taj period reper za trenutni nacionalni koeficijent. Na osnovu ovog clanka mogu i ja da uzmem vecnu UEFA listu i ustanovim da je Zvezda daleko ispred Partizana. I sta sad?
S

Snežana Fi

pre preko 2 godine

Nije tačno, Terza je rekao da je samo Zvezda doprinela. 🥰
s

snmda

pre preko 2 godine

I bio u pravu, trenutna pozicija na rang listi je iskljucivo zasluga Zvezde, obzirom da se gleda samo poslednjih 5 sezona.
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Ne branim lopova Terzića ali ga podržavam što ne dozvoljava da se blati klub. Stanojević stalno pominje kako je Zvezda u četiri godine izgubila samo četiri utakmice i kao krade. A ne kaže koliko su oni izgubili u šest godina vladavine Toleta i žutih, vrši se i sada pritisak kada su prvi i niko im nije uzeo ni bod e sad je legalno sve dobijati u ovoj ligi, preti se odlaskom pred skupštinu i sad je Terzić kriv kad izazvan odgovori. Što se tiče Piksija (ne ulazim u njihove privatne sukobe) taj čovek koliko je meni poznato je trebao odgovarati za ono što je radio kao presednik u Zvezdi. Koliko je I na koji način dugova napravio i sad se pojavljuje da priča kako se zadnjih godina kralo I omalovazavajuci uspeh Zvezde. Kako su dali opomenu Terziću i sadašnjem rukovodstvu navijači bi isto tako trebali dati opomenu i FSS i reci I'm da i mi znamo gde je skupština a ne samo komšije.
O

Objektivac

pre preko 2 godine

U tih 6 godina ste 3-4 godine bili egal sa Partizanom po bodovima pa smo morali u derbijima da va objasnimo ko je tata pošto ste imali sudijsku organizaciju iza sebe na čelu sa Babarogićem i nameštali bez imalo blama.Ko vam je kriv što ste u direktnim okršajima sa nama za titulu svaki put bili razmontirani?
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

A ko je Partizanu kriv što u poslednjih 11 derbija ima jednu pobedu ?
s

skauzer84

pre preko 2 godine

Ali najjace kad kazu tipa "oni se ne ponasaju kao mi, oni su losiji, mi smo bolji ljudi" 😂 druze koji oni? Kako delite navijace generalno? Pa to je isti narod jbt!
X

XD

pre preko 2 godine

Evo ja ti potpisujem da ću navijača partizana prepoznati iz dve njegove rečenice na bilo koju temu.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Наш орао има две главе. Свака вуче на своју страну. А ко је бољи, а ко гори, то је питање на које само здрав разум може да да одговор.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Za nacionalni koeficijent i reuzltate u evropi gleda se samo zadnjih 5 godina a tu je Zvezda tata i zbog nje cemo vec sledece sezone imati 1 predstavnika u LE u kvalifikacijama a 2023 i 2 predstvanika u LS. A kad vec racunate od 2000-te to je kada su vasi dosli na vlast ajde da racunamo od 1945 kada su klubovi osnovani sto je najmerodavnije. Tada pise da Zvezda ima proleca u Evropi i pobeda nad velikim klubovima koliko Dinamo,Hajduk i Partizan zajedno. O trofejima da ne govorimo.
K

Koma

pre preko 2 godine

UEFA ima dve liste, večnu i petogodisnju, Zvezda je na obe ispred Partizana. Verovatno grobari imaju neku svoju listu na kojoj su prvi u Evropi, a drugi je Teleoptik, ali ove UEFA su zvanične. Za 6 godina poštenih titula Partizan je osvojio 6 bodova u grupnoj fazi, to je bod godišnje u proseku ,a Zvezda je tih 6 bodova osvojila u prethodna dva kola.
K

Komiraniiii

pre preko 2 godine

Bodovi se dobijaju i u kvalifikacijama
M

Mali Veseljače

pre preko 2 godine

Bodovi se dobijaju i u kvalifikacijama
K

Koma

pre preko 2 godine

I sa kvalifikacijama ste donji, kakve veze ima?
M

Mali Veseljače

pre preko 2 godine

Znači Zvezdan rekao da više doprinosite i amin!Zašto dalje da raspravljamo
M

Marsej

pre preko 2 godine

Meni nije jasno kako se osporavaju rezultati Partizana kad je bio sampion i ulazio u evropu. Tacno je, nije se Partizan proslavaljo u grupnim fazama ali je kroz kvalifikacije odrzavao odredjeni koeficijent, dalje, niko ne kaze gde je zvezda bila tada i sta je ona donosila za Srpski koeficijent, govori se samo kako se Partizan blamirao u grupnim fazama, a ja pitam sta je zvezda tad radila? Od koga su sve ispadali u kvalifikacijama za kup uefa i lligi evrope. Terzic prica u ovim 5 godinama kako je zvezda zasluzna za mogucnost da Srbija bude u top 15, gospodo, bez pomoci Partizana, koja je doduse manja u ovih pet god od crvene zvezde, nebi bili ni blizu petnaestog mesta, tako da i jedni i drugi su zasluzni za ovo gde smo sada, vise zvezda ali i partizan je zasluzan i bez pomoci partizana nebi to bilo moguce o to je jedina istina, ali naravno niko nije objektivan u srpskom fudbalu.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Partizan udje u grupu LE i ne odbrani bodove jer zavrsi sa 0 ili 1 ili 2 boda. Kada se to podeli sa 4 ispadne skoro isto sto je Zvezda igrala 4 kolo LE i uzela 2.5 boda i Partizan koji je uzeo zagarantovana 3 boda u grupi kao poslednji na tabeli.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ma trebali ste da analizirate i prošli vek. Verovatno i on utiče na trenutnu rang listu.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Jel mozete da napisete sad jedan tekst na temu- ZASTO PALITE VATRU DODATNO? Bas me zanima sta biste napisali…
p

pfc den hag

pre preko 2 godine

Nije poenta u boljem ucinku zvezde nego sto nabedjeni doktor trazi bolji tretman zbog toga i da svi klecimo pred njim, svi znamo zasto je Laki malo nervozan...uskoro ce toj bahatosti doci kraj
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Bliži vam se kraj, živa istina, a to je ništa naspram onoga što će vam Radonja uraditi u košarci.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Eto kad su oni vukli mi smo morali igrati uvek od prvog kola i bili iznad dvadesetog mesta, a sad kad mi vucemo oni igraju od trećeg kola i mi smo dvanaesti na listi. Pa ove godine u njihovoj grupi ako oni ne budu prvi i ne pokupe bodove neće onda nikad. Poredite malo s kim je Zvezda uzimala bodovi a skim oni. I još nešto u LE kad se plasirati morate prvo odbraniti tri boda da bi onda počeli osvajati dok u KL ne. Znaci Zvezda je morala u LE dva puta pobediti da bi sakupila jedan bod. Ako pišete pišite činjenice a ne samo navijački. Zvezda je osvajala bodove protiv Arsenala, Liverpula, Milana, Napolija a Partizan neka mi neko kaze kojeg kluba iz top pet Liga su uzeli bod možda samo Reala mislim 2000 je bilo 0:0.
I

Ivannn

pre preko 2 godine

E moj ti, nije tesko izracunati, oduzmi koeficijent koji je Partizan donosio ovih pet godina i Srbija opet ne bi bila u top 20. Kao sto neko rece, dok je Partizan koliko toliko vukao vi ste ispadali od Kairata vec u prvom kolu i donosili NULA bodova ili po 2-3 boda. Nemojte da vam je krivo opet, Ilieva ne gotivim od kako je seo u upravu i konstantno lupeta gluposti, ali je u pravu kada je rekao da pricate ono sto samo vama odgovara, u ovom slucaju sta je bilo prethodnih pet godina, pa onda kad vam drugacije nesto odgovara vadite se na ono sta je bilo pre 30 godina
p

pfc den hag

pre preko 2 godine

Istina uzmete po koji bod sa dva autobusa parkirana ispred gola dok mi napadamo galaktikose, Sale promasi prazan gol, cisto da te podsetim pre toga izbacimo engleski klub pa bod protiv buduceg prvaka Porta pa bod protiv francuskog kluba pa pobeda protiv nemackog Augsburg...
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Niko neće demantovati da hoće pošteno? Evo vam podaci u tekstu uz onu ne vredi gluvom govoriti ni ćoravom pokazivati. Terzićeva izjava je bezobrazna i služi da truje navijače. I laž je i u tom delu da u poslednjih 5 godina SAMO Zvezda doprinosi. A niko ne spori da je Zvezda više doprinela u zadnjih 5 godina. Ono u čemu bih se apsolutno složio sa njim je da on i Piksi ne mogu u isti koš, kako god ko to posmatrao. E sad, što je Kostadin dobio otkaz u FSS, to me ne zanima puno. Pozdrav normalnim navijačima.
e

efkaceze

pre preko 2 godine

Terzić priča o zadnjih 5-6 godina od kada se računa koeficijent, a onda dođe Mocart i piše šta beše pre 15 godina, bahahahahahahahahaha. Dobra propaganda, nema šta. Daće vam čika Iglica po jednu liniju da povučete.
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Hajde spustite loptu. Lepo je u tekstu sve objašnjeno vukli jedni pa drugi, sada vuku obe ekipe i zato imamo lepu šansu da napokon stignemo do 2 mesta u LŠ. To je jedino bitno. Zašto je Terzić imao potrebu da provocira? Pa verovatno zato što je imao protest navijača pa skreće temu sa pitanja gde je nestalo oko 100.000.000 evra iz kluba za njegovog mandata. Zašto je morao da replicira Iliev? Zato što ne ume nekad nešto da iskulira, takav je i kad dovodi svoje bombe i aždaje. Još jednom vam kažem, spustite loptu, funkcioneri vam bace buvu za svađu a oni se lepo druže i ručaju negde zajedno.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Браво за коментар. Криви су и ови данашњи новинари, ово је новинарски текст а не оне објаве бомбаша и лопова. Они имају друштвене мреже треба тамо да се препуцавају ако им је до тога.
X

XD

pre preko 2 godine

Jedina greška tvog divnog kluba i njegovog divnog predstavnika je što "ne zna da iskulira". Jao kakvi ste vi sveci, da vas čovek umesto ikone stavi.
A

Ab

pre preko 2 godine

Hahahahahah ali opet spin i zamjena teza!!! Pa vi ste grobari nevjerovatni!!! Računa se petogodišnji koeficijent kada govorimo o rang listi liga, kakve veze ima posljednjih 10, 15, 20, 30 godina sa plasmanom u top 15 i borbom za 2 mjesta u LŠ?? Zvezda je najznačajniji doprinos dala u plasmanu u top 15 i to je činjenica, neobiriva, šta ste vi vukli, kad ste vukli, koga boli qrac, a na kraju krajeva dokle ste dovuklii???
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Nema tu zamene teza, u tekstu su činjenice. A u odnosu na zadnjih 5 godina pošteno je priznati da je Zvezda dala više, to nije sporno ali je bezobrazna izjava da SAMO Zvezda doprinosi. Kao da ne postoji niko osim Zvezde. Jednostavno bezobrazno i laž.
l

ljubo980

pre preko 2 godine

kakve veze ima pa ima evo ovako da je i partizan pravio rezultate u evpropi kao zvezda da 10g. nije igrala grupnu fazu mi bi bili na dnu od 40-50 mesta na uefa listi i sadasnji rezultati zvezdini nebi pomogli da budemo 12 vec borba das evratimo na 30 mesto u tom je razlika i nemogu da veruejm da to ne kontate, partizan u kontinuitetu donosi neke bodove kroz 15g, period i to doprinosi ostanku na nekom mestu 15-17 zbog brisanja dobrih/losih sezona,da toga nije bilo gde bi bili sada, eto da pojednostavnim jos malo da partizan ove godine nije osvojio vise bodova za sada da je ispao od stede da li bi srbija bila na 12mestu ako je odgovor i dalje da bib bili na 12 mesto onda ti imas problem u mozgu .
A

Ab

pre preko 2 godine

Ljubo, slabo ti ide matematika a i logika ti je katastrofalna :) jbg teško ti ovo možeš pohvatati...
V

Var

pre preko 2 godine

Kad smo vec kod vekova, koje bolji u prethodnom veku? Ko je bolji od kad postoje klubovi?
Š

Što nema smisla nema

pre preko 2 godine

U zadnjih 5 godina Zvezda je osvojila 22 boda više, pa kad se to pidijeli sa 4, koliko je svake godine startovalonaših klubova. Točini razliku od 5,5 bodova u trenutnom koeficijentu od 28,875. E sad, da je Zvezda bila loša kao Partizan mi bi ssmo sa12 pali na 20 mjesto. Obrnuto, da je Partizan bio nanivoou Zvezde mi bi smo sada bili osmi, ispred bi bile samo zemlje lige pwtice, te Portugal i Holandija. S drugepak strane, daje Zvezda bila nanovouPertizana u tole eri, mi bi smoopet bili između 25 i 30 mjesta, jer Partizan jednostavno nije napravio NIŠTA značajnije u Evropi. Ko ne vjeruje neka preracunava.

janke79

pre preko 2 godine

Ti zivis u nekom svom svetu maste sta bi bilo kad bi bilo. Evo ti tabela cinjenicnog stanja a ti kad si vec mastovit sto ne uzmes da pises neke romane 🤭😁
I

Ima veze

pre preko 2 godine

Sve ima veze,tako da ima veze i sta je bilo pre 5 godina,da je Zvezda dodala koji bod mozda bi i Partizan imao lakse protivnike u to vreme.Takodje u to vreme Partizanu niko nije poklonio 17 mil evra i jos mnogo toga kao sto je generalni sponzor.Nama su u ls igrali Pjer Boja i Ivica Iliev.Zvezda od bankrota odjednom napravi tim i odma titule.Koliko je stepenika tu preskoceno? Kazu Terza madjija ma nije moguce.Da je bilo sta uradio svojim rukama pa i ajde ,mada pokloniti Luku Jovica i Joveljica jeste madjija.Ovo su price za malu decu,price za sveze navijace,nema ljubomore samo iznesite istinu da se vidi da sve ima veze,ako Terza ima amneziju ja je nemam.
K

Koma

pre preko 2 godine

A stadion i sportski centar ste sami zidali? O bazenu i Areni drugom prilikom, kao i Vučićevim licencama.
G

GostSteva

pre preko 2 godine

Kada se pogleda ova tabela, najveći utisak je da smo se do sezone 2015/16 vrteli izmedju 8 i 13 bodova, a sada smo preko 20, konstantno. Zar je bitno, ko,kada,koliko ??? Da ima zdravog razuma, savez bi morao podstaći ovaj trend. Neka Zvezda i Partizan nastave da sakupljaju bodove, ali im se mora priključiti još neko, inače kada se koeficijent bude delio sa 5 ( umesto sada sa 4) ode sve u propast. Liga sa manje klubova ( skocentrisan kvalitet), manji, kompaktni, moderni stadioni : G.Milanovac,TSC, Voždovac ( što da ne),...Tako bi se dobio i kvalitet još nekog kluba da može da igra LK. Tada bi i liga bila konkurentnija da se stabilizuje u prvih 15-ak u Evropi, tv-prava, poseta,...da ne dužim. Ovo je velika šansa srpskog fudbala i nema potrebe za prepucavanjima. Ne treba raditi stihijski, već dobro planirati. Sportski pozdrav
V

Var

pre preko 2 godine

Sto bi grobari rekli, sta gledate sta je bilo u proslosti, gledajte sadasnjost..
S

Ssl

pre preko 2 godine

Koja je svrha ovog članka, zašyo ovo radite? Okej, objavili ste Terzićevu izjavu, objavili ste bugarinov odgovor, tu je trebalo da stanete. Prosto ne postoji način da se napravi spin kako partizan doprinosi srpskom fudbalu iz prostog razloga što nisu samo bodovi u pitanju. Za vreme kada su te bodove uzimali, celu ligu su pretvorili u sopstvenu filijalu (pet klubova je delilo funkcionere sa upravnim odborom partizana), to je doba u kome predsednik FSS izjavi “dok sam ja na čelu FSS Zvezda neće uzeti titulu” - te bodove je ceo srpski fudbal skupo platio. Dalje, kako su ih uzimali? Tako što otmu titulu, ili igraju kvalifikacije za LŠ pošto Zvezda nije imala novac za registraciju, ispadnu iz kvalifikacija i odu u poslednje kolo za LE, gde odigraju sa nekim osrednjim timom, nekada pobede, to su tih “osam LE” za dvadeset godina. Da ne ulazimo sada dalje u dubiozu i spin ovog članka, očigledna namera je da se omalovaži Zvezda i produbi animozitet. Zbog ovakvih tekstova i stavova me potpuno ne interesuje nacionalni koeficijent, želim samo da Zvezda igra evropska takmičenja i bude šampion. A partizani mogu da se jave kada pobede u LŠ nekoga za početak. Recimo vicešampiona i šampiona Evrope. Ali ne, Flora i Anartozis, pobedili Junajted sa nula datih golova, bili prvaci Evrope 15 minuta.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Kakva zamena teza... Znači, kada Zvezda pobeđuje, sve je fer i korektno, kada je Partizan pobeđivao, to su bila nameštanja? Kako te nije sramota... Partizan u vreme vladavine Zvezde donosi bodove, Zvezda u vreme vladavine Partizana nije ništa donosila. Sramotno je da ne navijaš za napredak srpskog fudbala, jer si umislio da neko uništava Zvezdu, što nema veze sa mozgom.

darko.cetkovic19@gmail.com

pre preko 2 godine

Nemojte iznositi činjenice, nekim ljudima ćete se zameriti. prof. dr Tvorzić ima neki svoj univerzum u kojem je on jedini pošten i jedini uspešan, a svi drugi su nesposobni lopovi. Pustite ga da još malo veruje u to, pa nakon njega ce sa Zvezdom biti kao sa OFK-om. Kao što bi Borat u istoimenom filmu rekao: "Pustiti Tvorzu mađiju da obavlja bilo kakvu odgovornu funkciju je isto kao da majmunu date da vozi avion... veoma opasno".
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Pa na listi UEFA je Zvezda donela više bodova, mislim na pravu listu, a te grobarske postoje samo u vašoj mašti.
d

dddddd

pre preko 2 godine

Kakva bruka od teksta, pa Partizan za tih 15 godina ima pobeda u grupi na prste jedne ruke. Zvezda je sve za 5 godina nadmasila.
S

Sascha

pre preko 2 godine

Nije korektna izjava Terzica Prosto da Partizan 15god nije imao bolje ili bilo kakve rezultate ko zna gde bi bili na listi Uefa i onda bi na primer u poslednjim sezonama gde ste bolji, svaki vas izlazak krenuli od prvog kola i imali daleko tezi put do grupne faze
J

JCDM

pre preko 2 godine

Kakve veze ima 15 godina? Pa poslednjih 5 se racuna koeficijent, to je Terzic rekao. Boze me sacuvaj koja propaganda od laznih sampiona tole ere koji ispadaju od samroka i imaju ukupno 2 boda u 4 ucesca u grupnim takmicenjima hahahah
R

Ris

pre preko 2 godine

Vuče Zvezda više zadnjih par godina, ali bez naših bodova iz cipiripi kupa nema dva meste u LŠ.
Y

Yys

pre preko 2 godine

Da uporedimo sampionake ekipe Partizana iz Tole ere, i ove 4 vezane titule Zvezde. 2007/08   dve pobede protiv Zrinjskog, UEFA ih izbacila zbog nereda navijaca u Mostaru. 2008/09   ispada od Fenerbahcea u kvalifikasijama za LS, prolazi Temisvar u kvalifikacijama u Kupu Uefa. Ulazi u grupu koja se igrala u jednokruznom sistemu, 5 timova. Sve 4 utakmice gubi ( Standard, Stutgart, Sevilja, Sampdorija) 2009/10 Ispadaju u kvalifikacijama za LS od Apoela, u LE ulaze preko Ziline. U grupi imaju ucinak 1 pobeda, 5 poraza, poslednje mesto u grupi. Pobedjuju u poslednjem kolu prvoplasirani Sahtjor, utakmica bez rezultatskog znacaja za oba tima.  Grupa: Sahtjor, Briz, Tuluz. 2010/11 plasman u LS preko Andarlehta. 6 utakmica u grupi svih 6 poraza. Grupa: Arsenal, Sahtjor, Braga 2011/12 Ispadanje od Genka u kval. za LS, pa epsko ispadanje od Samroka u kval. za LE 2012/13 Ispadanje od Aela u kval. za LS, plasman u LE preko Tromsa ( ukupno 3:3, gol u gostima) Grupa: Inter, Rubin, Nefci. 0 pobeda, 3 remija, 3 poraza. Trece mesto u grupi, ispred poslednjeplasiranog Nefcija. Zlatno doba Partizana * bonus titule u sezoni 14/15 i 16/17 Ispadanje od Ludogoretsa u kval za LS, ulazak u LE preko Nefcija Grupa: Totenhem, Besiktas, Asteras. Ucinak 0 pobeda, 2 remija, 4 poraza. Poslednje mesto iza Asterasa 16/17 Epsko ispadanje od Zaglebja. Rezime ucinka u 8 poslednjih sampionskih sezona- 1 izbacivane iz evrope, 5 ispadanja u kval za LS, 3 ispadanja u kval za LE. Plasman u 1 LS, 4 LE Ucinak u grupama 1 pobeda, 5 remija, 22 poraza. Zvezdine utakmice necu posebno pisati jer su bile skoro, svi se secaju. Uglavnom ucinak Zvezde u grupnoj i nokaut fazi je 7 pobeda, 9 remija, 12 poraza. Onda neko dodje i osporave Zvezdine titule. Partizanove sampionake ekipe bile su kanta za napucavanje cak i u LE. U sampionskoj sezoni 2013/14, Zvezda nije igrala kvalifikacije jer nije imala para za licencu, drzava je nije platila. Drzava je prosle sezone platila licencu Partizanu. U analizi se ne nalazi aktuelna sezona.
М

М21

pre preko 2 godine

Терзићевац у овом тексту је све написано, нема потреба сад да причаш како је Звезда сила, а Партизан није, јер није тако, што и показује учинак у Европи ... Зато код Терзића по још неки сендвич и уживај
@

@M21

pre preko 2 godine

8 sampionskih generacija, 1 pobeda u grupi. Cista statistika.
D

Duh koji lebdi

pre preko 2 godine

"Kako je to moguce" ?! Zvezdan Terzic
S

Stelea

pre preko 2 godine

Sad kad konacno sve ide u dobrom pravcu, onda hajde da se svadjamo oko toga ko je vise bodova doneo. Umesto da budemo jedinstveni i da zajednickim snagama preteknemo Ukr i Sco. Debilizam... Terzic je prvi poceo, ali mislim da iz PFC uopste nisu trebali da reaguju na prozivke.
V

Var

pre preko 2 godine

Ma meni nije jasno zasto navijaci , pritom ne mislim na one placenike sa tribina nego na prave navijace..zasto bi uopste slusali sta pricaju ljudi iz uprave sa obe strane, to su ljudi koji su politicki postavljeni i nametnuti klubovima, sve rade smisljeno i sa ciljem..a uglavnom na stetu klubova.
G

Grobari Jug Partizan

pre preko 2 godine

To se znalo odavno da je pravi sampion Srbije bolji od udbe, al cinjenica je u tome sto ti NN lica nikad nista nisu priznali, cak i sportski poraz nisu nikad cestitali svojim protivnicima, uvek se zalili da ih neko krade da su oni posteni izuzetni i da su oni manastir u odnosu na druge, al oni su agnostici ne veruju u Boga jer takvi ljudi nisu potrebni ovoj zemlji.
k

karadex8

pre preko 2 godine

Koliko znam, na trenutnoj tabeli se racuna samo poslednjih 5 godina, koga briga sta je bilo u sezoni 2001/2002
r

rea

pre preko 2 godine

Tvorzanove excel tabele kažu drugačije...
C

Czbgd

pre preko 2 godine

Kakve veze imaju zadnjih 20 godina, kad se za obračun računa samo poslednjih 5 godina? Ajde da čujem?
G

Gost111

pre preko 2 godine

Vidi se koliko su "vukli", za 20 godina dva puta prešli 10 bodova, u dve grupne faze 0 bodova... Smejurija
е

ејбреалобре

pre preko 2 godine

А Звезда у то време ни то није вукла хахахахха
G

Gost7383

pre preko 2 godine

Pa da ste vi vukli vise, a ne ispadali u prvim kolima, mozda bi bilo bolje.
K

Kaboom

pre preko 2 godine

Kako mogu da budu u pravu i jedan i drugi? Jedan je pricao o poslednjih 5 godina koje se racunaju kod UEFA, a drugi je spinovao i prodavao maglu. Zvezda nikad nije Partizanu osporavala te bodove, kao sto to sad Partizan radi. Uz sve to ima zdusnu podrsku vas novinara! Nije mi jasno zasto delite godine i uzimate prozivoljno neki datum kao pocetak racunanja? Ili racunajte od osnovinja ili poslednjih 5 godina! Za kraj Zvezda nema 56 bodova, a Partizan 31. Bavite se nekom cudnom racunicom i ponovo dovodite u zabludu svoje citatelje, a dovoljno je uci na sajt UEFA ili prepisati tablicu PlayTonija. Uz sve to ovo je verovatno odgovor Partizana na onu tabelu sa RSB-a gde se vidi sav smehotres Partizana u Evropi!
C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Idemo sad, prepucavanje do 290 komentara...3,2,1...
s

smesnotrr

pre preko 2 godine

Znaci prenosite analize iz crno belog ugla, I to od godine koja vama odgovara....pa mogli ste od 80 ili od 45 pa da se izmerimo
G

Gost63727

pre preko 2 godine

Covece ovaj vek! Sta mene interesuje SFRJ. Cak je Partizan od nastanka samostalne drzave bolji! A Terzicu je pametnije da cuti, za bolje i nije.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Gost :) Druže sta je bitan ovaj vek, kad je merodavno samo zadnjih 5 sezona. Šta je vazno kako je ko donosio u ovom veku. U pravu je čovek kad kaže dajte onda od 46.godine sve.
I

Ikardi PSZ

pre preko 2 godine

Tako sam i ja napravio kobnu gresku ali ovo je stvarno neprijatno.Neka se stidi.