Komentari na vest

Partizan u prelaznom roku snimao 128 igrača: Oseka kvaliteta u Superligi, nije sve u statistici

M

Miki-Gvelf

pre gotovo 3 godine

Kad procitam ko je u skautima, imam resenje. Aca Trifunovic na zadnjeg veznog, Zavisic na krilo, mozda da se vrati Sasa Ilic i to je to. Niste nasli nikog boljeg od ovog sto imamo? Alo bre
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Sve je ovo slabo. Nista sa ovim timom Igra spora ,dosadna netacni pasovi slabo trcanje nikakva brzina bez prave akcije. NE VALJA !
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

Ovom timu fali 4-5 dobrih iskusnih igraca, nova uprava i pravi bolji trener. E tad bi bili konkurentni za titulu. Ovaj kadar ne moze protiv FSS I Petokrake.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

GOSPODO iz uprave kad napustate fotelje. Kazite da slavlje pocne.
M

Medeno srce

pre gotovo 3 godine

Vratite Andreja Ilica. Svi ga odlicno poznajete. To sto nije hteo da potpise za agenciju, ostavite iza sebe. Mali bi u Partizanu lagano bio prvi strelac lige i eto miliona. Nekada se treba izdici iznad licnih sujeta!
m

malj

pre gotovo 3 godine

Snimao 128 igraca,na kraju ce filtere proci bambi tosic,miletic,rnic i skuletic
t

trajko t

pre gotovo 3 godine

Gledao si 128 igraca i nisi nasao beka umesto Miljkovica...jos uvek ne znate koliko ne znate
R

Realno11

pre gotovo 3 godine

Sta drugo ostaje osim gorak ukus u ustima, kao i svakog leta od 2017 g. Nema pojacanja, komisinica se vec na startu prventstva odlepi 4-6 boda razlike i onda po pravilu nasi igraci potonu na psiholoskom planu. Trebaju nam ALE tipa Uros Djurdjevic i Leonardo de Sousa, a ne reciklirani Zeka Jojic, Miljkon, Lola Smiljanic, Obradovic i Daca Pantic.
T

Trla baba lan...

pre gotovo 3 godine

Biti skaut i to vrhunski,to se uči od majstora.Gde je Ivica Kralj i od koga naučio da skautira talente?!Partizan je u svim strukturama u teškom bunaru.Dokaz za to je u činjenici da nam Ivica Kralj sada objašnjava kako se "prave deca" .Strašno.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Nakon svega sto je pricao dok je bio u Macvi poslednje sto treba ovom klubu je ulizica i propalitet od coveka kao sto je Ivica Kralj.Kao golman mi je bio jedan od omiljenijih u nasoj reprezentaciji,cim je zavrsio karijeru mu nije trebalo puno da se pretvori u larvu i crva i da izvredja "svoje" a onda kad je ostao bez svog izvora prihoda se setio opet kako voli Partizan.Gubi se prevrtljiva glisto i povedi sa sobom predoziranog sto je na papiru dao otkaz kako bi imali kome ovde da zamazu oci!
G

Gost5

pre gotovo 3 godine

Opet ćemo izgubiti titulu do četvrtog kola. Šta mogu da urade ispušene muštikle?
G

GROBAR100%

pre gotovo 3 godine

A dovesce cetvoricu koje nisu snimali i za koje ni mi zaludjenici za Football Manager nismo culi!!!!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ajde Ivice. Pa samo u Javoru ima dva igraca koji su bolji nego nasi. Jos je jedan Partizanovo dete. Ocigledno to nije pravi povratnik. Levi bek ima bolji centarsut neko svi nasi bekovi i krila. Svaka cast sta ste kao igraci po stigli, ali ovo sto trenutno radite je sramota. Iliev i kao igrac je bio diskutabilan. Covek bez srca koji je trebao da se proslavi u Njukaslu sad spao na ovo. I tamo zamalo da nas zakopa penalom.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

*postigli da ne ispadnem nepismen.
J

Jelen

pre gotovo 3 godine

Dukure i Ilic iz Javora su van vaseg dometa i da ih hocete, a necete zbog drugog Ivice, a bolje naci necete i sa 1128 skautinga.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@Jelen I Dukure, i Ilić, i Jevremović bi bili pojačanja za Partizan. Kapiram tvoju priču o drugom Ivici, jer taj čovek ako je i 2 grama mozga u glavi imao kao igrač, to je sad spržio
r

realnoooo

pre gotovo 3 godine

ako su pratili 10 nekih sto su fri,ovo istalo daj youtube malo gledamo,pa eto ako nas ukaki neki da ispadne dobar
P

PenetradorCoa

pre gotovo 3 godine

ahahahaha oni skautirali par dana na youtube i prokuvao im mozak🤣
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Ramadani je glavni skaut!!!
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

cudi me da ovaj broj igraca nije veci, kada su pantica doveli sa 1 datim golom i to predstavljaju kao da je ne znam ni ja sta, broj od 128 skeneriajih igraca i nije puno..
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Svi ga vi volite ... al samo mi, tačnije neki od nas, iskreno i besplatno. Čak i sezonske ulaznice kupujemo redovno, iako ne gledamo svaku utakmicu tokom sezone. I ne dodajemo ih kroz ograde. Pet igrača najmanje nam treba da bismo bili konkurentni zvezdi, a ako nemate para, razmislite o igračima koji primaju plate po par godina a nisu odigrali 90 minuta, plus veliki "kad nešto mrziš" Stojković.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Njima nema sta da budemo konkurentni jer oni i sa ovako raspalom ekipom ne mogu da se izbore a to sto se titule ovde osvajaju pre nego sto pocne sezona je druga stvar.Igraci nam trebaju iskljucivo zbog NAS!
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

GOSPODO OVO NIJE DOVOLJNO ! NAMA TREBAJU JOS NAJMANJE 3-4 DOBRA IGRACA DA BI BILI KONKURENTNINSA KOMSINICIM.
m

miile

pre gotovo 3 godine

znači sakupljali sličice panini euro 2020
B

Batko Djora

pre gotovo 3 godine

A gde je Leonardo? Vratite njega a ne da sa polufabrikatima ocekujete titulu. Samo pobedama u derbiju mozemo da se nadamo necemu jer je sve unapred zatvoreno.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Pa kad je taj "polufabrikant" igrao kmecali ste kao DEVOJCICE (izraz sa vase tribine) da je trebao da dobije crveni!Prejak je Leonardo za vas!Sad pokusavamo da vas dobijemo sa Miljkonom i Jojicem!
G

Gost za Simu

pre gotovo 3 godine

Ti ne znas ni da procitas sta je covek napisao, a odgovaras mu.
n

nidza1981

pre gotovo 3 godine

ovo kao kad ja igram FM i upisem finishing 18, off the ball 18, stamina 18.. vau kako sam skautirao
7

777

pre gotovo 3 godine

Iliev opet uzeo tabletice...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ma kakve tabletice. Covek uzeo vise para sa Vazurom, nego za sve godine koliko je bio fudbaler. Nece taj da se blamira sa tableticama, taj preferira nesto mnogo skuplje. I to izgleda lopatom. Vidi Vazuru, kao da je na liposukciji bio. Parti manijaci on i njegov drugar
A

As

pre gotovo 3 godine

Dobro,kojeg igraca kog si skautiro proslih godina ove godine prodajemo i za kolko para? Nikog bre!!!Sve si krseve navuko u klub koje necemo ni sa puskom moci da ih oteramo a kamo li prodamo nekom!! Eeee Lola vam 3 godine prima platu i za te tri godine nema sat vremena na terenu!!! Unistio si sa ortacima klub Ivice,najveca stetocina u istoriji naseg kluba!!!
y

yorz

pre gotovo 3 godine

nesposobna uprava, da od miljkovica nema boljeg beka u srbiji, bosni,sloveniji,makedoniji...
B

Bingole

pre gotovo 3 godine

Skautirali 128 igraca a doveli povratnika Rikarda.I prosle godine je Iliev rekao da je skautirao 160-ak igraca pa dodjose Jojic,Miljkovic i kompanija.I jos mogu da dovedu igrace preko menadzera sa kojim suruju.Ko god da dodje cim vidite ko je tom igracu menadzer sve vam bude jasno
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

Nije sve u statistici,vise je da budu besplatni
g

gost111

pre gotovo 3 godine

ja ne verujem sta covek prica, bez blama, 128!!!! i nema za Djuru kape!
p

pony expres

pre gotovo 3 godine

Ovi kao da se trude da svojim izjavama jos vise iritiraju sve navijace. U Srbiji nema igraca kao sto su Lola, Breza, Lalatovic, Stulic...?!
N

NAPOLJE

pre gotovo 3 godine

Zašto su Vučela i Vazura uopšte došli u Partizan? Zbog čega su i dalje u klubu nakon 4 godine bez titule? Zašto je Iliev i dalje u Partizanu? Zar on nije davno podneo ostavku? Šta oni misle da je Partizan? Imaju li oni obraz?
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Šta ste vi skautirali kad ste doveli dva povratnika u padu karijere samo da mi je znati?Volite previše lovu od Partizana a ne znate posao najgora kombinacija
9

951357

pre gotovo 3 godine

Hahahahaha, wow, cak 128? I to sa Instatom? Pa za neki osnovni skauting sa Instatom ti treba 15-30 minuta po igracu. Dakle, ako neko posveceno radi 8h dnevno, taj moze da pogleda izmedju 16 i 32 igraca u jednom danu. Naravno, kad se neki igrac odvoji, posveti mu se vise vremena, ali to je svega nekoliko igraca. Ali bas ste se razbili od skautiranja :D
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

951357 Srbine nije ti ovo football manager pretpostavljam da je to sve što imaš od fudbala ali sad si lupio takvu glupost da ne znam da li da se smejem ili plačem
9

951357

pre gotovo 3 godine

@aebre - posto vec nekoliko godina places zbog Zvezde, nastavi da places. A posto kazes da sam lupio glupost, daj argumentuj to malo. Sta je tacno glupost? Posto si verovatno po ceo dan na instatu, pa znas.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

druže blamiraš se ovde čuj treba ti 15-30 minuta za osnovno skautiranje i to u profesionalnom fudbalu.Ja ne mogu da verujem šta sam pročitao evo sramota me majke mi.Pa u srpskim ligama i zonskim neće da dovode igrača ako ga ne vide na delu.Tačno se vidi da nemaš dodira sa sportom sem na internetu i tv-u po ceo dan.Pa za osnovno skautiranje igrača je potrebno da otputuješ u tu neku zemlju stranu i da ga pogledaš na minimum 2-3 utakmice i onda na osnovu toga odlučuješ da li ćeš da ga pratiš i dalje i stupiš u kontakt sa njegovim menadžerom.Pa ti izračunaj koliko vremena ti treba za osnovni skaut potencijalnog pojačanja.Garantujem da si gejmer i da si pržio Manager po čitav dan niko ovakve gluposti ne može da izvali a da je odradio makar godinu dana treniranja fudbala ili čak igranja u nekom niželigašu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@aebre - iz ovoga sto si napisao se vide 2 stvari - prva je da ne znas sta znaci rec osnovno, jer osnovno mu dodje kao inicijalno, pocetno. Drugo - vidi se da nikad, ali nikad, nisi usao na Instat. Jer da jesi, znao bi da postoji opcija gde mozes da vidis sve poteze igraca na utakmici i da skoro nikad nije duzi pregled od 15 minuta. Duzi je samo ako je igrac stoper ili tako neka pozicija koja ima mnogo kontakata sa loptom tokom utakmice ili ako se igraju produzeci i slicno. Ali ni tad nikad nije duze od 18 minuta. Kad iskombinujes ovo sto sam ti upravo opisao sa onim "osnovno", dodjes do toga da za taj osnovni, preliminarni, bazicni, inicijalni, ne znam vise koju rec da upotrebim a da znas sta znaci, skauting treba upravo toliko - 15-30 minuta po igracu. Tu vidis da li on ispunjava neke osnovne stvari koje su tebi bitne. E ako ti se on tu dopadne, onda kreces da mu gledas snimke utakmica, pa ako klub ima para, a on posalje nekog da ga gleda uzivo, sto ovi nasi klubovi uglavnom ne rade za igrace koji igraju u inostranstvu, pa se raspitujes o igracu kod nekog ko ga zna i ostalo. I sve je to tako, ali za skauting tokom sezone. Sada na kraju sezone, nema vremena da se igrac skautira mesec dana, vec mora sve to dosta brze da ide jer se svima zuri - i igracima da nadju klubove i klubovima da nadju igrace. Tako da zapravo znam o cemu pricam. A ovo sto si ti opisao je "kako mali Mikica zamislja skauting" ili neka verzija skautinga od pre 10-20 godina. Danas ti je sve brze, i agenti i igraci zele brzo da zavrse sve, nema se godinu dana da se prati igrac. Narocito sada nemas gde da gledas igrace uzivo jer je sezona gotova, sto opet govori o njihovoj nesposobnosti i neplanskom radu. Tako da, nauci materiju, pa se javi. Ovako pricas o stvarima o kojima ocigledno nemas pojma.
a

aEBRE

pre gotovo 3 godine

951357 Jao majko s kim ja ulazim u polemiku sa internet ratnikom.Kaže doktor niko sada ne može da skautira igrače jer je sezona gotova pa zemljače da li si ti zdrav?Skautiranje se ne radi po završetku sezone nego tokom sezone čim se završi sezona klubovi kreću u usmene dogovore jer su već utvrdili šta im treba.Pusti me tih tvojih internet mantri gde računar menja čovekovo znanje i analizu.To se nikada neće promeniti i uvek će taj old-fashioned način praćenja biti prioritet jer uživo gledanje ništa ne može da promeni.Klubovi danas imaju veće ljudske resurse nego pre i skaute razgranate po celim kontinentima baš zbog toga da bi UŽIVO mogli da isprate kretanje,završnicu,tehniku,brzinu,ponašanje i ostale segmente.Znam da ti se život svodi na internet ali da si seo makar na piće sa nekim fudbalskim radnikom on bi rekao isto ovo i ne bi se blamirao ovde i bio predmet sprdnje kod ljudi.Pročitao si na netu kako to neko radi i popio si svu pamet sveta.Ovde ima raznih budala ali ti postaješ prava dvorska luda ovog sajta meni si čak i na neki način zanimljiv zato što živiš za Partizan i daješ mu reklamu dosta pa tako ja na osnovu tvojih abnormalno količinski klikova na vesti o Partizanu imam prilike da čitam puno više o svom klubu.Hvala ti kao navijač Partizana što toliko pažnje posvećuješ mom klubu neki bi to nazvali psihozom i frustracijama ali ja mislim da ti tebi samo fali devojka ili drugar pa se nećeš toliko jesti u sebi zbog Partizana nego ćeš gledati žživot malo drugačijim očima i proživećeš i proputovaćeš nešto makar.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

ali gledaj botove što za sekund lupe toliko minusa.pa kako vas nije sramota mogu i ja to da radim ali bi me ubio blam
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

Opet ovaj sa brojevima pa jel moguce da lika toliko ima na svim vestima.Kako takav lik koji toliko vremena provede na internetu moze uopste da ima neko znanje o necemu ili da bude kompetentan da prica o bilo cemu.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

@Aebre ti si jos gori sto se raspravljas sa njim.Zar stvarno verujes da mozes ovaj lik ovako lud i iskompleksiran moze ista da skonta.Ceo svet zna da zvezda ima daleko vece pare od drzave od Partizana jedino on koliko je cudan i koliko ga ne mozes opasuljiti vrti drugu pricu.Prso je totalno.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@ Tiću Google je majka znanja kad nemaš život
9

951357

pre gotovo 3 godine

@aebre - ma bravo kad si od svega što sam napisao uzeo najmanje bitan deo, a i to si pogrešno skapirao. Da si pročitao članak, video bi da su ovi vaši rekli da su u poslednjih mesec dana skautirali 128 igrača. A moj komentar, koji si, kao što rekoh, pogrešno skapirao je da je to prekasno, i da se iz toga vidi da su neozbiljno i neplanski radili. Možemo mi da diskutujemo na temu skautinga kako je najbolje da se radi, ja ti objašnjavam kako se radi sa Instatom, koji su opet oni pomenuli u tekstu, i kako se radi u ovom trenutku, tj. nakon što je sezona gotova. Nisam rekao da je najbolje tako, već da je tako kada koristiš Instat. I ja se pitam zašto ulazim u diskusiju sa nekim ko ne želi da shvati neke stvari, ne čita ono što piše, ne zna ono o čemu priča. Ali bitno je da sve zna iz svog dugogodišnjeg bivstvovanja po zonaškom fudbalu.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Dzabe sa njim trosite reci,on je najpametniji,on i njegovi internet saborci sve znaju,oni su najposteniji,nama je svaka utakmica namestena,pustite ga,liku je jedina obaveza u zivotu samaranje minusa vama a pluseva sebi,nocu pre nego sto zaspi smislja nove gluposti i lazi jer mu je ceo zivot laz
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Varela - to "ceo svet zna" je šifra za "grobarska teorija zavere. Ne volite vi zvanične podatke, izveštaje, to vam se ne sviđa. Ruši vam tu mrežu laži, spinova i bajki u koje verujete. Tako da, nema šta ja da shvatam i prihvatam, već vi treba da pogledate istini u oči i da lepo kažete "jeste, priznajemo, nas su gurali koliko i vas, možda i malo više, ali od ove godine smo državni projekat, naročito u košarci i vaterpolu". Jer ono, možete vi da lažete i sebe i nas, ima sve na papiru, a ULEB ne laže. A doduše i onaj kog prozivate je prilično lepo objasnio ko je državno mezimče.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Hahahahahaha, skupila se cela frakcija "internet psihijatri" :D Pa sevaju lajkove i dislajkove, leče komplekse na meni, a mene prozivaju. Pa da vas nema, trebalo bi vas izmisliti :D Samo tako nastavite, lajk šer subskrajb :D
R

Rza

pre gotovo 3 godine

@951357 Ti dečko imaš problem. Potraži pomoć dok ti ne bude kasno.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@951357 Ni najmanje nije smešno
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gza - znam, tužno je to što radite. Ali mi je smešno kako ste se svi okupili i lupate li lupate...
b

bojank991

pre gotovo 3 godine

128 igrača? Izgleda da su gledali turnir u malom fudbalu u nekom selu
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Svaki jutro mi unistite sa vasim izjavama. Vas sedam je skautiralo 125 igraca iz super lige. Jesi ti pri zdravoj pameti to da kazes. Nasu ligu 1 treba da skautira jer nazalost nema mnogo kvaliteta,dvojica mogu u omladinske lige,a cetvorica da odu po raznim dijelovima planete. Kakva korona ozbiljan tim ima ozbiljan sistem gde su skuti vec na svojim pozicijam a ne da s tobom sjede u kancelariji. Uprava napolje
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Skautirali 128 igraca nisu doveli jednog makar dobrog, bolje cutit ne morate da dajete takve izjave!
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Ocigledno da si znao Dacu Pantica,jer da si ga gledao ne bi ga doveo. Uprava napolje
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Ivica Ilijev,Ivica Kralj,Ivica Toncev,Ivica Dacic jos fali Marica.
p

pa

pre gotovo 3 godine

svi će u Maricu...
G

Ghost17

pre gotovo 3 godine

Veliki skauti, ne mogu da pronađu napadača nego vraćaju onoga sa dve leve noge koji je već bio tu i to sa 29 godina.