Partizan već prodaje Holendera?! Stiže ponuda od 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.05.21. | 18:49

Klub iz Humske može da zaradi duplo

Pre samo dvadesetak dana je Partizan aktivirao otkupnu klauzulu u ugovoru o pozajmici Filipa Holendera i vezao ga za Humsku do leta 2024. godine, a sada stižu vesti da bi mađarski reprezentativac već ovog leta mogao da napusti klub?!

Turski i mađarski mediji javljaju da je turski prvoligaš Malatija zaigrizla za rođenog Kragujevčanina i da je priča ozbiljna. Malatija je spreman da Partizanu plati 1.000.000 evra za mađarskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Gledano iz finansijskog ugla, bio bi ovo profitabilan potez za Partizan. Za pozajmicu Holendera su crno-beli platili 50.000 evra plus još 450.000 za otkup. Sada mogu da zarade duplo na njegovoj prodaji.

Ali koja bi bila cena sportskog gubitka?

Holender je u Humskoj ostavio jako dobar utisak i bio jedan od najvažnijih napadačkih opcija Aleksandra Stanojevića. Iako često nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Dao je devet golova i upisao četiri asistencije na 30 utakmica. Imao je i prednost srpskog pasoša pa se nije vodio kao stranac. A ne treba smetnuti sa uma da će ovog leta predstavljati Mađarsku na Evropskom prvenstvu i da postoji šansa da nekom dobrom partijom ili golom poveća sebi cenu i zainteresuje jače klubove da pošalju neku veću ponudu.

Ako je Partizan baš rešio da zaradi na njegovoj prodaji…

"Presrećan sam! Ovde se sjajno osećam od prvog dana. Uživam veliku podršku saigrača, trenera Stanojevića i svih ljudi iz kluba. Moja velika želja je bila da ostanem u Partizanu i zato hvala čelnicima koji su pravovremeno reagovali i otkupili ugovor. Nadam se da je ovo bilo tek „zagrevanje“ za ono što mogu da pružim ekipi, a i ona meni! Čeka nas mnogo posla, verujemo u najbolji ishod“, istakao je nedavno Filip Holender posle potvrde da ostaje u Humskoj još tri godine.


tagovi

Filip Holender

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara