Partizan veruje u Popovića: Novi ugovor do 2024.

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.09.21. | 14:13

Nagrada za odlične partije od početka sezone

Čvrsto veruje Partizan u Aleksandra Popovića. Kada je nezamenjivi Vladimir Stojković otišao na početku sezone u Saudijsku Arabiju, crno-beli su Popovića promovisali u prvog čuvara mreže i po svemu što je do sada pokazao – nisu pogrešili.

Nagrada za odlične partije i na domaćoj i međunarodnoj sceni je stigla danas: Aleksandar Popović je produžio ugovor sa Partizanom do leta 2024. godine. Njemu je aktuelni ugovor isticao sledećeg leta, pa su čelnici kluba požurili da zatvore to pitanje, da mladi golman može na miru da se posveti narednim obavezama.

Izabrane vesti

Popović je na golu Parnog valjka debitovao kod Sava Miloševića, koji mu je davao šansu da bude jedan od dvojice obaveznih bonusa u prošloj sezoni. Taj trend je uglavnom nastavljao Aleksandar Stanojević kada je nasledio Miloševića. Ove sezone nije čuvar mreže crno-belih bonus igrač, ali je dobio maksimalno poverenje trenera i saigrača i na većini utakmica je bio pred golom Partizana.

Ne volim mnogo da govorim mimo terena, jer je moj glavni posao da odbranim mrežu mog tima. Ali, ne mogu da se ne zahvalim svima na ukazanom poverenju, počevši od mog trenera golmana Nemanje Jovšića, šefa Stanojevića, uprave kluba i naravno, mojim saigračima i navijačima. Od prvog trenutka kada sam stao na gol imao sam njihovu podršku, a to je meni kao mladom golmanu mnogo značilo. Vreme i rad će doneti još bolje rezultate“, rekao je Popović za klupski sajt.

Praktično bez izjedne ozbiljnije greške Popović od početka sezone čuva mrežu crno-belih, a na gotovo svim jačim utakmicama je imao zapažene odbrane. Poslednje veliko iskušenje je bio 165. večiti derbi minule nedelje, na kojem je u 5. minutu odbranio zicer Dionija, a posle toga sigurno intervenisao kod nekoliko pokušaja crveno-belih sa distance.


tagovi

Aleksandar PopovićFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara