Komentari na vest

Partizan veruje u svoju decu: Crno-beli u vrhu Evrope po broju prvotimaca iz škole, Zvezda 12. u Superligi

МилеЛеми

pre oko 3 godine

Неки се играју школице, а неки играју фудбал. Резултати говоре за себе.
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

A odmah iznad ove vesti da Juventus nudi 6 svojih omladinaca. Pa jel Partizan veruje u svoju decu ili hoce da razigravaju tudju? Takodje pre neki dan tekst kako su povratnici dobrodosli. Ili eto samo da se nesto pise, makar bilo sta, da se ne misli na (jos jednu) propalu sezonu, na bacene pare (ili mozda pranje) na onog iz PSG-a, na Asana, na nemanje para, na nemoguce nizove trenera, pasivno teranje Sume kao jednog od najboljih igraca, bunkere i sve ostale afere koje prate ovu upravu!?
V

Vala baš, ...

pre oko 3 godine

Surova logika.
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Vrlo bitna ne bitna stvar. U Srbiji je ovo pitanje, moranja, ,opstanka, finansija od prodaje istih, a ne suvi kvalitet. Zato je i CZ 12 u Srbiji. Ne mora da forsira svoju decu. Dok PFC živi od prodaje svoje dece (nazalost grubo zvuči, al tako je). Rešenje je da UEFA uspostavi novi kriterijum, da neko mora da sakupi npr 5000 min(mada i ovo je ispunjivo sa 19-20 godina) na terenu da bi mogao da ode iz domace lige, jer ogranicenje u godinama nesme da se podigne sa 18. Bar za sada.
š

šta reći

pre oko 3 godine

Najkvalitetnija "deca" iz škole FK Partizan su Mirko Marjanović i Tomislav Karadžić.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Od nase dece imamo koristi dok su nasa deca i ne odu prvi put u inostranstvo,kad se vrate na prste jedne ruke mogu da se nabroje oni koji igraju isto kao i pre odlaska a ostali su Jojici,Markovici,Smiljanici,Gulani...
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Zelim vas jos dug i uspesan rad kao i zadnjih godina, neka nas u top 50 u Evropi vi samo izbacujte talente
P

Pentrax pravi

pre oko 3 godine

Zvezda ima samo jednog igrača iz svoje škole... To je Aca ultras!
B

Bolna istina samo

pre oko 3 godine

To onaj Aca Ultras koji placa Partizanu licence i dovodi pojacanja kad nena para ni za plate!?

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

@951357 za tebe jedan rebus moralna gromado: Kebino poreklo i moral Severine odlika su svakog sa severne tribine! Kada ga resis, prepoznaces sam sebe kao i mnoga druga masa koja odradjuje sendvice i sokove za svoje nalogodavce!
@

@kalcopolista

pre oko 3 godine

zasto vredjas SVE Zvezdase? S kojim pravom? Milsim da nije u redu. Jesi li toliko napunjen mrznjom? Frustriran? Sta je s tobom covece?
I

Ilija87

pre oko 3 godine

nikako da se izboris sa rebusom u svojoj glavi hahaha
9

951357

pre oko 3 godine

@@ pravo pitanje je zašto vređa bilo koga? Ali to su Grobari, oni ne umeju da komuniciraju bez vređanja. Naročito kad su suočeni sa istinom.
B

Bolna istina samo

pre oko 3 godine

kad o moralu i postenju pricaju grobari,onda je zadnje vreme doslo... Posle Mateusa i onog iz uprave sto je jos 2016te uskoku dao sve dokaze i informacije, pa nista... Tole, Tadic, Marjanovic... bolje cuti i pokri se usima...
a

argh

pre oko 3 godine

Kako zašto vređa? Zato što je bolesnik, kao i ovaj što mu je avatar.
J

JSD-OVCI

pre oko 3 godine

@Kalčopolista. VI poznajete Kebu odlično. Kada ga vidite na ulici, ni BOLT vam nije ravan. Ceo Ultras svet vam se smeje, bež' te noge, i ja za vama.
C

Crno beli Keba

pre oko 3 godine

@Kalčopolista. Nema većeg Kebe od Predraga Luke.
T

Tokyo CZ

pre oko 3 godine

Partizanova omladinska skola jeste dobra (dobra je i Zvezdina iz koje su npr.izasi i jedan Vidic,legenda i kapiten Mancester Junajteda kao i Deki Stankovic, najtrofejniji srpski igrac svih vremena i clan kuce slavnih Intera) ali da je jedna od najboljih u Evropi moze da tvrdi samo neko ko ne poznaje ostale fudbalske skole. Navescu primer VfB Stuttgarta, za koji licno znam. Oni su rekorderi u Nemackoj po titulama u omladinskoj konkurenciji.Trenutno iz njihove skole su:Kimih,Bajern(vredi 90 miliona po transfermarktu),Gnabri,Bajern(70),Verner,Celzi,(65),Kerer,PSZ(25),Rudiger,Celzi(25),Leno,Arsenal(25)itd.Pre toga imali su Kediru,Marija Gomeza,Klinsmana,Hanzija Milera i mnoge druge...Pa ipak,njihova skola se ne smatra najboljom u Nemackoj vec Salkeova i Dortmundova.Takvih primera je sirom Evrope mnogo ali mi to ne znamo.Osim toga, nekome odgovara da kaze, Partizanova odmah posle Ajaksove da bi imao cime da se hvali pa i kad to nije tacno. Cudni smo mi iskompleksirani Balkanci...
h

humska

pre oko 3 godine

Pa tu ne mogu da nameste..
V

Vendijana

pre oko 3 godine

Hahaha najbolji je Milorad Vucelic Vendi
N

Nebo

pre oko 3 godine

A sta to vredi kad ode sve u privatne dzepove, a Partizan u nikad vecem minusu!!!
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Ima cz par mladih galaktikosa samo nece da ih eksponiraju hahahahaha eno ih kod tenka igraju se cetnika (partizana).
G

Gost e

pre oko 3 godine

Pa ti Partizanovi titulu u nizim kategorijama vide samo u snovima,o prvom timu glupo je i govoriti.
s

siroki10

pre oko 3 godine

Cigani su prvi samo u sudijama hahaha
.

... od komarca magarca

pre oko 3 godine

Šta vrede Partizanu igrači iz domaće fudbalske škole, kad objektivno, nisu bolji od stranaca. Besmisleno je loženje na "školu fudbala" koja nije u stanju da izbaci u prvi tim igrače koji bi mogli da obezbede bar jesenji ligaški deo evropskih takmičenja. Na kraju, fudbal je jednostavna igra, ne treba mnogo mudrosti da bi od talenta napravili prosečnog igrača. Ako imaš iole dobre uslove za rad i dovoljno veliku bazu klinaca, to uopšte nije problem.
s

samo napred

pre oko 3 godine

Kad me nazoveš Ciganinom, sebe si nazvao ustašom, koji na taj način omalovažava Srbe. Već viđeno u NDH.
D

Dejan964766

pre oko 3 godine

Toliko su u vrhu da su pre pocetka sezone morali Svetu Markovica da pozajme od Olimlijakosa da bi imali bonusa
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

I sta mi kao navijaci imamo od toga?!Eno ga Vlahovic zari i pali u Kalcu,Mitrovic u Fulamu a ja se nerviram sto Holender igra spica?!
V

Vic

pre oko 3 godine

Mitrovic zari i pali u Fulhamu ? 3 gola na 37 utakmice...
N

Nebo

pre oko 3 godine

Poenta svega!!!!! Ali bitno je da se sklone misli sa drugih stvari, mnogo bitnijih po Partizan, ovako partizanovi navijaci mogu da se hvale po kraju kako imaju skolu boli glava!!
M

Mikki

pre oko 3 godine

Od tih 12 igrača, 2 najbolja nisu partizanovi, 3 ili 4 su povratnici kojima su propale sve kombinacije vani... Svaka čast partizanu, nesumnjivo proizvodi dobre igrače, u tome je ispred zvezde ali šta vredi kad nemaju rezultate, i kad je većina tih igrača ili već prodato, ili su isluzeni 30+ godišnjaci..
T

Terzinjo

pre oko 3 godine

Partizan nema Terzu da gura kombinacije
G

GSO

pre oko 3 godine

Posto Partizan nema drzavnih sponzora, to je uz uefu jedini izvor prihoda. Cz to nema a i ne treba joj, obzirom da se u nju sipa ogromna lova. Oni su i 91. bili reprezentacija zvezda Srbija nikad Jugoslavije.
9

951357

pre oko 3 godine

Nisam znao da je UEFA drzavni sponzor. I ne znam kako to uzimate pare od nje, a ne igrate Evropu, a Zvezda ima drzavnog sponzora sa 4 grupne faze u Evropi. Grobarska logika.
M

Mikki

pre oko 3 godine

Partizan nema državnih sponzora? Ko su ljudi na čelu partizana svih ovih godina, mali privrednici koji su svojim teškim radom doveli partizan do toga da može da daje pola miliona godišnje nekolicini igrača? Važi, brt.

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

I autor ovoga teksta je konstatovao ono što sam ja već nekoliko puta napisao a to je da je Partizanova fudbalska akademija uz Ajaksovu najbolja na svetu! Doduše, delije, stari fudbalski znanci to ne priznaju, a ako oni to ne priznaju, džaba nama i plejada igrača koja žari i pali po evropskim najjačim ligama, najbolji strelci serije A...Bravo crno bela akademijo, samo štancuj bisere fudbalske igre! Kada dodje kraj ovoj crveno beloj hobotnici koja se razmahala svojim pipcima ling long ligom zadnjih godina, crno beli će moći da se oslone na svoju decu, a ovima iz jame ne gine gašenje!
9

951357

pre oko 3 godine

Najbolja akademija za proizvodnju drugoligaskih igraca :D Najmasovnija jeste, najbolja, daleko ste vi od toga.
G

Gostкскск

pre oko 3 godine

Partizanova akademija nije ništa bolja od Zvezdine, to što Partizan forsira svoje omladince a Zvezda ne, to je već drugi problem,Zvezdina recimo generacija 03 dominira u omladincima i ako su godinu dana mlađi, slično i kadeti, Partizanu igra 04 godište a Zvezdi 05,to su najobičniji gluposti,znači svaka kategorija godinu dana mlađi tim.
d

dobro

pre oko 3 godine

vi imate bolju omladinsku skolu i sta sad.vi onda pratite njih i radujte se njihovim uspesima po belom svetu a zvezda ce da osvaja titule i svi zadovoljni. evo ja potpisujem odmah.
F

Fantazija

pre oko 3 godine

Proizvodnja kvantiteta a ne kvaliteta.Ajax proizvodi kvalitet a vi kvantitet jos se hvalite.
д

д.г.

pre oko 3 godine

Кажи ми једног играча из Партизанове школе који је тренутно у 50 најбољих у свету. Пробај да будеш објективан али је то за тебе немогућа мисија.
H

Haha

pre oko 3 godine

Gde su dežurni botovi moralno posrnule komšinice? Treba nam njihovo "stručno" mišljenje
G

Gostttt

pre oko 3 godine

Veruje kada nema para da dovede igrace.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Samo nastavite tako i nema zime za Zvezdu
9

951357

pre oko 3 godine

Nego kako nego Partizanova deca, Miljkon, Obradovic, Jojic, Sveta, i tu ovi klinci zbog bonusa :D Evo konacno parametra gde ste bolji od Zvezde :D Mozda je ovo zato sto je Stanoje vratio bivse igrace, a mozda je i zato sto se nema para za dovodjenje igraca pa pocinje ponovo prica o najmasovnijoj fabrici fudbalera :D
G

GSO

pre oko 3 godine

Da li ti znas crveni strucnjace da ja Obradovic igrao u la ligi spanskoj a Jojic bio dogurao do dortmunda?! Presaberi se, stani na loptu, jedi sendvic i ne diraj tastaturu.
9

951357

pre oko 3 godine

@GSO - igra je sad i Šaponjić, pa ne znači da je dobar igrač. Već da ima dobrog menadžera.
a

as

pre oko 3 godine

@951357, Obradović je pre povrede bio naš najbolji levi bek, Radomir Antić ga je ubacio u prvu postavu pre Kolarova koji je u to vreme prelazio u Siti. Verovatno tada nisi pratio sport zbog biologije, ali teško da si kompetentniji od jednog Radomira Antića da sudiš da li je Obradović dobar igrač samo zbog menadžera ili zbog delanja na zelenom tepihu.
9

951357

pre oko 3 godine

@GSO - ma bravo, igrao Obradović u Saragosi, pre 10 godina. A i tad igrao svaku treću utakmicu, i to ne celu. Lako se da proveriti. A Jojić je baz izdominirao u Dortmundu, za sezonu i po imao 19 utakmica sa prosekom od 45 minuta po utakmici, dakle i on igrao svaku treću, ali pola. I on pre skoro 10 godina. Nema šta, igračine.
9

951357

pre oko 3 godine

@as - to je bilo pre 10 godina. Ne pre 10 dana. A mi pričamo o danas.