Danilo Pantić (Star sport)
Danilo Pantić (Star sport)

Partizan vraća Pantića!

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 19:39

Stiže kao slobodan igrač

Danilo Pantić se vraća u Partizan, javlja Telegraf.rs.

Srpski vezista će ovog leta po treći put u karijeri potpisati za crno-bele i trebalo bi da to uradi kao slobodan igrač. Pantićev ugovor sa Čelsijem je istekao na kraju ove sezone i u narednim danima bi trebalo da reši sve detalje oko definitivnog razlaza sa Plavcima.

Izabrane vesti

Podsetimo, Pantić je dete Partizana u kojem je proveo osam godina, od čega su poslednje dve bile u prvom timu. Kada se očekivalo ono najbolje od njegovog talenta, odlučio je da sačeka istek ugovora i da bez obeštećenja potpiše za Čelsi. Pristao je tada i na nekoliko meseci neigranja da bi kao slobodan igrač potpisao za Čelsi koji ga je odmah prosledio na jednogodišnju pozajmicu u Vitese, a sledeće godine na još jednu u Ekscelzior. U Holandiji se nije snašao, pošto je za dve godine nastupio na dvadesetak utakmica uglavnom ulazeći kao rezerva. Bez postignutog gola.

Posle neuspešnih epizoda u Holandiji, Pantić se vratio na pozajmicu u Partizan i među crno-belima proveo dve godine. Uglavnom je bio standardan i učestvovao je u osvajanju dva pehara u Kupu Srbije. Partizan je tada hteo da ga zadrži ali nije imao finansijske mogućnosti za to.

Pantić je otišao na novu pozajmicu, u mađarski Videoton, ali je tamo opet razočarao. Na desetak mečeva nije dao gol i već do polusezone je sklonjen iz prvog tima. Posle još jednog dugačkog perioda neigranja i novog nestajanja sa fudbalske mape, Pantić je prošlog leta rešio da rehabilituje karijeru u Čukaričkom. Na 29 mečeva za Brđane je postigao jedan gol što je bilo dovoljno upravi Partizana da ga opet pozove nazad u Humsku.

Očekuje se da Pantić u narednim danima raščisti sve što ima sa Čelsijem i da kao slobodan igrač potpiše za Partizan.


tagovi

Danilo Pantić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara