Partizanov het-trik! Potpisao i Marković

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.10.20. | 18:45

Bez opcije otkupa

Partizan je pretposlednji dan prelaznog roka zaokružio het-trikom pojačanja. Posle Ivana Obradovića i Miloša Jojića, večeras je u Humskoj kao novo pojačanje potvrđen i Svetozar Marković.

Dugo se šuškalo o povratku mladog štopera u klub u kojem je ponikao i na kraju su se kockice poklopile. Marković je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa sa kojim ima ugovor do leta 2024. godine. Kako MOZZART Sport saznaje, Partizan (za sada) nema opciju otkupa srpskog defanzivca.

Izabrane vesti

Marković je prošlog leta otišao iz Partizana u Olimpoijakos u transferu teškom 1.500.000 evra, ali je za klub iz Pireja odigrao samo dva meča u Kupu Grčke i posle šest meseci je otišao na pozajmicu u Larisu gde je uglavnom igrao i upisao je osam mečeva. Ipak, trener Pedro Martins ga nije video ni u planovima za ovu sezonu pa je nova pozajmica bila očekivan epilog. Partizan je reagovao i vratio svoje dete.

Mladi reprezentativac Srbije će pojačati konkurenciju na štoperskim pozicijama gde trener Stanojević na raspolaganju ima Banjaka, Vitasa i Ostojića.

Markovič bi trebalo da je pretposlednje pojačanje crno-belih ovog leta. Očekuje se da poslednjeg dana prelaznog roka potpiše i francuski napadač Žan Kristof Baebek


tagovi

Svetozar MarkovićLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara