Nguen (©Reuters)
Nguen (©Reuters)

Partizanov novi pokušaj nije uspeo, Tokmak ostaje u Ferencvarošu

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.22. | 09:40

Potpisuje ugovor na tri godine

Probao je Partizan drugi put da dovede Tokmaka Nguena u svoje redove, pošto je norveškog fudbaleru afričkog porekla istekao ugovor sa Ferencvarošem, ali, po svemu sudeći, nije uspeo.

Pre tri i po godine imali su crno-beli sve dogovoreno sa Nguenom, međutim, isprečilo se obeštećenje Stromsgodsetu. A, ovog puta je Ferencvaroš bi izdašniji u ponudi od svih klubova zainteresovanih za Tokmaka.

Izabrane vesti

Kako ekskluzivno javlja norveški portal VG, Tokmak Nguen je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Ferencvarošem, rešio je da najbolje igračke dane provede u Mađarskoj. Mada, nema još zvanične potvrde te informacije...

Iako je imao na stolu ponude Partizana, Bešiktaša, japanske Nagoje i klubova iz Saudijske Arabije, Norvežanin je procenio da mu je najbolje da ostane tamo gde se dobro oseća. A, kako piše ovaj portal, Ferencvaroš se ozbiljno finansijski „istegao“ da bi nagovorio najboljeg igrača da ostane u Budimpešti.

Sprema se Fradi ozbiljno za narednu sezonu, pa je pored dogovora sa Tokmakom potpisao juče Adamu Traorea, napadača Šerifa.

Bio je Nguen velika želja direktora Partizana Ivice Ilieva, ali će crno-beli morati da potraže druga rešenje za ofanzivni deo. Čeka klub iz Humske ogroman posao ovog leta, jer velikom broju igrača ističu ugovori, ima i onih sa ugovorima koji nisu zadovoljili, mada je pitanje svih pitanja ko će Parni valjak trenirati sledeće sezone...


tagovi

FK PartizanTokmak NguenSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara