Nikola Nović i Mateja Zuvić, © Mozzart Sport
Nikola Nović i Mateja Zuvić, © Mozzart Sport

Partizanova deca završila u Kruševcu

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.20. | 17:45

Tandem Nović-Zuvić dve godine u dresu Napretka

Kao članovi mlađih kategorija, zamišljeno je bilo da jednog dana vode napad Partizana, ali kako nekad karijere teku mimo želja i planova, tako su Mateja Zuvić i Nikola Nović (obojica iz "klase 2000") posle školovanja na terenima „Zemunela“ krenuli drugim putem.

Ofanzivni dvojac ovog petka je ozvaničio saradnju sa Napretkom, ugovore su potpisali do 2022, a kako odlukom Fudbalskog saveza Srbije u narednoj sezoni svaki superligaški klub mora da počne meč bar sa dvojicom bonus igrača (mlađih od 21 godine), a da bar dvojicu drži na klupi, tako će biti šanse da Nović i Zuvić pod Bagdalom ispolje potencijal o kome se ne tako davno govorilo i u Humskoj.

Izabrane vesti

U međuvremenu, napadač Nikola Nović je prošlog leta prešao u Metalac iz Gornjeg Milanovca, da bi se zimus vratio za Beograd i potpisao za Sinđelić, ali će naredne sezone konačno imati priliku da zaigra na elitnoj sceni.

S druge strane, desno krilo Zuvić, koji po potrebi može da odgovori zahtevima i na suprotnom kraju terena, minuli takmičarski ciklus proveo je u omladinskom sastavu Partizana, pa će i nemu ovo biti lepa šansa da iskoristi bonus pravilo i pokaže u Kruševcu šta zna.



tagovi

Napredak KruševacFK PartizanNikola Nović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara