Komentari na vest

Partizanova potraga za štoperima: Pik je Srbin iz Belgije, pominje se i Portugalac

a

aebre

pre gotovo 3 godine

Tribina hitno da pokrece teranje Aleksandra Stanojevica iz Partizana.Čovek će uništiti klub nećemo narednih 10 godina da dodjemo sebi.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Stanojević izgleda nije uzeo lovu kao igrač pa bi kao trener malo da se tali sa svojim kumovima i igračima.Kako drugačije normalnom čoveku objasniti Miljkovića kao prvu opciju na desnom beku,Jojića i Obradovića koji nisu ni blizu onoga što su bili...Nadam se da će navijači uskoro popričati sa čovekom koji stavlja svoj lični interes iznad Partizanovog.
s

spikerfon

pre gotovo 3 godine

jojicu 50% plate uzima miljkoniju 70%..provereno,bogati se lik na grbaci partizana ,rezultart?ko o tome vodi brigu u banana drzavi
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Ovo me ni malo ne čudi da Stanojević uzima procenat to su isto radili polupismeni demagozi u zvezdi.Nadam se da će tribina uskoro krenuti u teranje Stanojevića jer čovek otvoreno radi protiv Partizana.Posle njegovih prelaznih rokova nećemo 10 godina stati na noge.
g

goytu

pre gotovo 3 godine

Golemic je u pitanju, em ispao iz lige klub za koji igra a istice mu ugovor sto odgovara Partizanu. Portugalac je Denis Almeida iz Lokomotive Plovdiv, takodje mu istice ugovor ima 25 godina a na sve to menazder mu je super agent Zorz Mendes, taman da uspostave kontakte sa njim ljudi iz Partizana, sto i nije lose. Inace pisali smo, slali poruke samo da pogledaju dok je igrao u Bosni Aleksandar Vukotic da pogledaju, samo da pogledaju kakav je igrac i dal ima mesta u Partizanu pa i Zvezdi ali o Partizanu je rec i nisu ni to uradili posto ne zavisi mesto od kvaliteta. I dosli su Belgijanci i kupili ga. I sada treba da pogledaju i dovedu Vukotica narocito ako Bevern ispadne iz lige. Momak ima 23 godina i 201 cm uz to je vrlo brz i igra levom nogom sto su retki stoperi i vise kostaju. Decko je mocan u skoku sto Partizanu fali u odbrani, mada mu je sada i cena oko 1 milion evra ali se isplati posto se moze zaraditi na njemu. Uz to Banjka treba ostaviti i ako ga teraju, a pokazao je da je najbolji stoper trenutno u Partizanu uz to moze da pokrije i desnog beka, gde je opet najbolji od bekova koje im a Partizan. Siguran je na lopti i moze lepo da iznese, moze da igra i na sredini. Ali to ne odgovara nekom, opet kazem ne gleda se kvalitet mnogo. Setimo se Sisea iz Novog Pazara gde je receno da nema kvalitet za Partizan, samo zato sto je stranac i sto nije miljenik trenerov ili nekog funkcionera. Ako imaju malo sluha tog Sisea ce dovesti u Partizan moze po potrebi da igra i desnog beka bice najbolji ali je kao zadnji vezni se pokazao da je medju boljim u ligi jer je Pazar ima trenera koji se malo razume u fudbal i pronasao mu poziciju na kojoj je dobar. Za nase uslove a nece naci sigurno boljeg, Sise je zadnji vezni koji je odlican. Brz je, ima loptu, pas igru, dobar je u odbrani i ima i fizicku snagu i skok igru, gotovo sve sto je potrebno i kakvi su moderni zadnji vezni. Da malo neko misli o Partizanu dovedo bi Sisea, jer bi uz to sigurno i Suma ostao, a Partizan bi imao bukvalno najbrzi srednji red u ligi. Natho je dobar igrac ali to je vec tip igraca koji je prevazidjen ne zbog godina nego takav igrac, spor koji i pored tehnike vrhunske, vise nije to sto se trazi u vrhunskom fudbalu. Zadnji vezni sada mora da ima brzinu i brz prenos lopte, bukvalno mora brzinski da pokrije bekove i krila da ne mogu da ga pretrce. Uz to mora da se pridadaje napadu, da ide na skok, tako isto u odbrani kada se vrati pred svoj gol. Taj Sise je naravno dosta losiji ali prototip najboljih zadnjih veznih poput Kantea ili Ndombelea, naravno pre svega po fizickim pa i tehnickim karakteristikama. Na zalost ali je istina, igraci poput naseg Matica ce polako nestati kao sto su nestale klasicne 10 kao sto je bio Piksi. Kao sto se trazi brzina i okretnost i veliki radius kretanja za klasicne 10 tako se sada trazi i za zadnje ili defanzivne vezne igrace. Nije dovoljna visina i snaga samo bez brzine.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Jako dobar komentar, i teoretski tacan.Ali bih ga potpisao jedno 70%.Slazem se da zadnji vezni treba da bude jako brz pokretan igrac,ali i sa zavidnom tehnikom.Ali ne mogu da se slozim da je vreme za igraca tipa Natho proslo.Tacno je da on nema dovoljnu brzinu,ali za mesto ofanzivnog veznog.Na centralnom veznom je on kralj, i jako potreban Piksi je bio najbrzi igrac sa loptom i kao takav bi i danas bio najbolji.Kvalitetniji igrac od De Brujnea,ubedjen sam.Sve ostalo ok,ali stvarno.
F

Fkp

pre gotovo 3 godine

Provereno dolazi Nemanja Rnic treca sreca
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

odusevio koga ?? Vazuru i Vucelu?? oni se pa razumeju do moga u fudbal. Bez obzira u klub ce doci svi oni koji bi se rado talili sa dvojcem VV ...decko pravi 300.000 godisnje i da dolazi da ga neki huligan postrojava posle utakmica !!! jel lud ???
i

insajder pfc

pre gotovo 3 godine

koga ce oni da dovedu?samo nekog za dz, gde mogu posle da se ovajde... najgora uprava u zadnjih 30 godina, sta reci kad jedan sasa ilic nece da saradjuje sa njima... tolike milione dobili od prodaje igraca, a plate nemogu da daju, a i kako bi kad gospoda iz uprave tim parama zida zgrade po bgd i kopu... godinama izvlace pare iz partizana i o tome se cuti, niko nista ne sme da kaze... zasto vlasti ne posalju revizorsku grulu da detaljno ispita poslovanje??. bojim se da sl. sezone ponovo nema sta da trazimo pored lopova iz zvezde koji makar dovode igrace i ulazu
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Gavrancic
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

Nesto u vezi Merebashvilija i Vojvodine?
M

Ma kakvi stoperi

pre gotovo 3 godine

Dokle se sa Asanom stiglo sta kazu izviro vecernjih novosti?
A

Anangarnga

pre gotovo 3 godine

Samo Golemic ili Milos Veljkovic. Ali znajuci Stanoja i njegovu filozofiju transfera, dovesce Voju Stankovica.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Veljkovic? Dobar vic.
V

VERO

pre gotovo 3 godine

STANOJE SAMO NOVA UPRAVA ! KAKO NE SHVATATE. OVE LOPUZE NAPOLJE.
V

VecNasli

pre gotovo 3 godine

Kad traže štopere to verovatno znači da su sudije koje treba da zadovolje potrebe Natha za rekordima sa penaltika već spremne?
h

hvala takodje

pre gotovo 3 godine

Denis Almeida iz Plovdina, i Golemic iz Italije, nema na čemu!
D

Djukela

pre gotovo 3 godine

Gde je i sta radi Vojislav Stankovic?
s

si ozbiljan ?

pre gotovo 3 godine

a Milivoje Cirkovic ??
J

Jaime Aga

pre gotovo 3 godine

Ne fantazirajte, štoperi su već završeni. Kao što sam jutros napisao, u pitanju su Vladimir Golemić i Miha Mevlja. Ne zanosite se mišlju da ćemo za nekoga platiti obeštećenje u ovom prelaznom roku. Radovanović nije ništa bolji igrač od ove dvojice a mnogo je skuplji. Pregovori sa Škuletićem su zapeli oko plate ali se nadamo najboljem. Angažmani Trujića i Jevtovića zavise od prodaje Jovića i Zdjelara.
G

Gost789

pre gotovo 3 godine

Jović ide za 10m
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Dok ovi vode tim mrka kapa. VODJO kad ces sa reci na dela. HAPSENJE !
h

hahahhhahhah

pre gotovo 3 godine

mevlja da dolazi ovde da igra po livadama je l' si ti realan??
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Skuletic,Trujic, Jevtović???Ovaj svet je otišao da ne kažem gde.Pa koliko godina ima Skuletic? Trujic i Jevtović???Da se borimo za 4.mesto, svaka ti cast.Ma Lazar Pavlović da igra bre sa Nathom i ispred njih na ofanzivnom Markec, i tacka bre.Jojic , Zdjelar, Scekic rezerve,i eto priključiti Bazdara za ofanzivnog veznog.Dovesti jos jednog mladjeg vezistu za rotaciju i to je to kad je vezna linija.Naravno,ako ode neko od Zdjelara i Scekica,onda im naci zamene.Ali ne prespori Jevtović.
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Angazmani Trujica i Jevtovica??????? Ja mislim da je jos bolje da aktiviraju cetvoro trojanskih magarca......koliko im sece pamet, ne bih se zacudio.
G

Gostyyyy

pre gotovo 3 godine

koji trujic,da li si realan:)))
s

si ozbiljan ?

pre gotovo 3 godine

Trujic, Skuletic !!!???!?? zezas ?? Moca, Cava ??
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Ne znam koliko je tacno to sto pises mada znam da se najvise oslanjaju na povratnike,voleo bih da se vrati Skuletic ali Miha Mevlja je ODLICAN i bas bi voleo da ga vidim kod nas...
s

spikerfon

pre gotovo 3 godine

Partizan mora prvo da odbrani tribinu od aleksandra vucica kojiposto je uhapsio onoga koji je hteo da gine za njega ,sada,mu novi rtrebaju da samaraju na skandiranje svako!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

druze oni da vole klub sredili bi se sami. Sve te tribine samo gledaju interes ,kakav klub ,koja ljubav to je samo izgovor za sr....
s

spikerfon

pre gotovo 3 godine

znam sveeeeee
G

Gost124555

pre gotovo 3 godine

Hvala Vučiću Sto nam dajes pare za igrace, da je drugacije sad bi bili u drugoj ligi sa smRADom Ipak nemam nikqkve rezultate, odakle nama pare? Hvala VUCICU, hvala ti!!!
Ј

Јован 84

pre gotovo 3 godine

Ви треба бисту да му дигнете испред стадиона,да се стадион зове по њему.Никад већи буџет,Партизан уништен,доведен на ниво Војводине.И имате образа да кажете да сипа у Партизан.
G

Gostghgg

pre gotovo 3 godine

lebdi li sta nad rupom a stubovi?!
G

Gost8789

pre gotovo 3 godine

Organizujte takmičenje za najbolju frizuru ling long lige, onaj mali Gordić iz Mladosti je prvi favorir
l

lunja i maza

pre gotovo 3 godine

haha da znas ,pa da se nisi gledao u ogledalo 17 godina pa bi se bolje sredio
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Do skoro je Vujačić bio na tribinama, a sad je nezamenljiv. Banjak sa klupe ne može da se dokaže. Ili je Stanoje rešio da otera sve strance.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Dovedite Radovanovića jutjubera hahahahh
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

A zašto Banjak nikoga nije ubedio da treba da ostane? Pre će biti da nekome on ne odgovara...Inače, mislim da je više nego pristojan igrač za Partizan i da je bolji od Vujacica...
М

М21

pre gotovo 3 godine

Не што је бољи од Вујачића, него је бољи и од Миљковића на десном беку и од Шћекића на задњем везном, а не одговара Станојевићу као ни Сума, а ни пре тога Дијара, Мореира, Тејго, Маига и Адија, он некако не воли Африканце што не знам, али то је чињеница
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

kad trener dovede igraca preko "svojih ljudi" tu se cesto desi procenat .Banjka je neko doveo pre Stanoja tako da mu ne lezi
2

2Gost

pre gotovo 3 godine

dovedite slavka bralica iz vose!!
S

Slaninar

pre gotovo 3 godine

Slavko je pokazao klasu. I po meni je u top 5 stopera u LLSL i bolji je od Sanicanina ali ide on u Osijek.
G

Gost5788

pre gotovo 3 godine

Golman nemamo ga desni bek Miljko ljubimac oba štopera nemamo levi bek Urošević može proći zadnji vezni Šćekić i Jojić, Zdjelar ide levo krilo Jović, Marković desno krilo Lutovac napad Štulić i Baždar, Holender ide kao i Suma i Natko Teško nama sa stanojem uništio nas je
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Za sta Urosevic moze proci, kao ovaj iz Mladosti sto ga vozao, pa pola golova preko njega i Miletica primismo, sta si ti gledao boze. Miljkovic pojma nema ali nismo primali golove zbog njega.
Д

Док

pre gotovo 3 godine

А асано ђе игра?Ђе ћете њега утурит?
z

zalutovac

pre gotovo 3 godine

za Lutovca nema reci ,al stvarno
D

Dkp

pre gotovo 3 godine

Saničanin
G

Gost578

pre gotovo 3 godine

Ovaj Radovanović je jutjuber, ukucajte i vidite koliko se gubi sa svojom ženom. Tačno bi se uklopio u partizanski cirkus
S

Sport15

pre gotovo 3 godine

Istina, pojavljuje se sa devojkom na yt, takodje je istina da je vrhunski igrac, momak i ogroman profesionalac.I sta sad ?
7

777

pre gotovo 3 godine

Hvala predsedniku , radice bankomat punom parom
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Ovde su transferi Partizana,ne crvene
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

Hahah imam ga u FM 21 isto u Partizanu, mislim da uopšte nije skup, a i u FM-u košta malo. Solidna opcija, pre bih možda uzeo Rosića iz Portugalske lige, ali je ovo realnija opcija.