Komentari na vest

Partizanovi kobni padovi koncentracije, CSKA slavio u petom minutu nadoknade

k

karamarko

pre preko 1 godinu

Nas Partizan je postao socijalna ustanova za trenere koji kvalitetom ne bi mogli trenirati ni neki nizeligaski klub odnosno prihvatili su da rade u Partizanu, bore se za licnu egzistenciju Petric, Pandurovic, Filipovic, Pantic ……zato ce se Partizan ovog proleca poniziti porazima u svim takmicenjima zbog nestrucnih i neambicioznih trenera i uprave kluba
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Nikad neambiciozniji Partizan. Igras Proljece u Evropi i ne pojacavas se??? To ako je normalno, ja ne znam sta je. A od titule se ocigledno odustalo 100 kroz 100, sto isto nije nikako u duhu Partizana koji bi trebao da se bori i kad objektivno nema apsolutno nikakve sanse da bilo sta osvoji. Bar nekad je tako bilo. I da, jos jedna stvar... zadnja utakmica priprema i covjek i dalje nema iskristalizovanu prvu postavu nego i dalje mjesa startere i klupu kao da su pripreme tek pocele. Stvarno se ne zna sta je u svemu ovom ludje, ali da goreg Partizan jos nisam vidio u zivotu, pa cak i od onog Mirkovicevog, to je definitivno. Ovolika nesposobnost Partizanove uprave ne moze nikako biti slucajna. Niko ziv nije bas ovoliko nesposoban.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Od Pavlovica ne moze da bude ništa.To se vidi od kada je dosao.Danas su loši bili i Živkovic,Šehovic,Natho i Dijabate.Ali to je danas,oni mogu bolje i igrali su bolje na predhodnim utakmicama.Ali Belic,Andrade,Vujačic i Ilic su pokazali nivo igre vredan Partizana.Pri kraju im se priključio i Jovic.Poravili su se pri kraju i ostali,jedino Pavlovic ništa.Danas ide informacija da dovode jos jednog zadnjeg veznog.Pa oni stvarno nisu normalni.To je mesto sa najvise igrača.Čak 6 zadnjih veznih ,i oni bi da dovedu jos jednog.Ludo.A ustvari,pre svega treba jos jedan špic i kvalitetno krilo ,kao Hazizu.Treba i konačno kvalitetan golman,Popovic je nesiguran linijski golman.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Kad komentator nije zaplakao kad je CSKA dao drugi gol. "Nije mi jasno zasto je sudija produzio utakmicu 5 minuta..." A pitanje da li bi Partizan izjednacio da nije duvao vetar ili bi Jovic poslao loptu nebu pod oblake...
M

Mop

pre preko 1 godinu

U bre. Pratiš Partizan i na pripremnim. Ti baš nemaš pametnija posla u životu?
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

petric je svo vreme zivio od stanojevicevog sistema igre...vidimo kako ce to izgledati u buducnosti sa njegovim idejama
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

100 kroz 100! Za Petrica samo mogu da kazem da nije los psiholog jer stvarno jeste podigao tim nakon one mega katastrofe sa Stolicom, ali da je neki strateg i da je bas materijal za prvog trenera, to nije nikako. Ali sta bi sad? Mozemo se samo nadati da ce to sve nekako, nekim cudom, na kraju ipak biti sve kako treba. Jos jednom, sta bi? Nemamo drugi klub da navijamo za njega nego ovaj Partizan, pa kakav je takav je trenutno.
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Ovo je vise nego lose.Zivkovic i Sehovic su ocajni.Natho je toliko spor da nije vise za ozbiljan fudbal,iako njegovo znanje nije sporno.Dijabate,nakon odlicnog pocetka,totalno je beskoristan.Pavlovic bez ikakvog doprinosa ekipi.Jedino sto vrijedi pomena je mladi Ilic i povratak Jovica.
M

Milanw

pre preko 1 godinu

Sehovic je dosta bolji od Zivkovica,svaki napad je prolazio po desnoj strani
S

Sf

pre preko 1 godinu

Ovo je odlicno nista ja tu ne bi dirao, jos samoJojara, Miljkon, braca Šcepovic i Gulan i pali se masina.
d

darkok

pre preko 1 godinu

Auuu,ja stvarno ne razumem Petrića i ove pripremne utakmice, zašto smo danas igrali dve utakmice poslednji dan na pripremama i umesto da smo igrali samo protiv CSKA sa najboljim sastavom i izvršiš 5 izmena i odigraš kao da je prvenstvena utakmica jer je ovo generalna probna utakmica za 7 dana kreće prvenstvo dao je klincima preveliku minutažu a svi znamo da niko od njih neće pomirisati teren u prvenstvu sem Belića,Jovića i Baždara,umesto da smo uigravali tim prvih 11 u poslednje bar dve utakmice Gordan je mešao ekipe i to nikako nije dobro,škripi nam u veznom redu fali nam jedan centralni vezni koji može da trči ali i da zna sa loptom fali nam desni bek i fali nam klasičan špic jer Rikarda je teško gledati a ne nervira ti se džaba njemu golovi kada ima bezbroj grešaka u igri i igra samo za sebe,i fali nam golman ove što mi imamo su teške rupetine,stranci su nam užas nikad gori,Traore i Andrade nemaju pojma,Natho sve zna ali je toliko spor da je to nedopustivo da igra u Partizanu,Dijabate zna fudbal ali očigledno mu je ili potreban još neki bolji saigrač u veznom redu ili ima problem da igra dobro u kontinuitetu,Menig je očajan igrač kada se sve podvuče bićemo samo još slabiji na proleće i još više kikseva očekujem a Šerif ćemo teško proći sa ovakvom igrom.Ps mali Baždar nema pojma slobodno ga prodajte ako imate ponudu nikada neće biti igrač,takodje onog malog Ilića što hvalite i od njega nema ništa dečko nema veze bolji je mali Subotić,mali Jevremović i Vlahović bi mogli biti dobri igrači ali to sad zavisi od trenera a mislim da je Petrićev kvalitet trenerski upitan svakim danom sve više pokazuje da je u prvom delu ima više sreće nego pameti u pojedinim utakmicama i ja sam Grobarčina i volim klub ali nemogu da budem trener Partizana i ako se dobro razumem a igrao sam fudbal 25g i profi i niže lige ali sam slab za Partizan isto ko i Gordan sledi nam brodolom ove sezone nećemo ništa osvojiti ali nećemo ni izbaciti nekog klinca koji će se dobro prodati i pokriti rupe u kasi,gde su pojačanja!!!Uprava napolje!!!!!
M

Milert

pre preko 1 godinu

Zadovoljan Petric, zadovoljni svi nema pojacanja, za drugu i trecu poziciju zagarantovano u prvenstvu, ono milionce spremno za ugovor Jojicu, i tako u sustini svi zadovoljni, osim navijaca Partizana.
P

Paco

pre preko 1 godinu

Ma vec smo vidjeni u Ligi sampiona,ja se ne brinem)))))))
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Odgledao sam meč. Izgubio 2h svog vremena ni za šta. Nijedan element fudbalske igre Partizan nije demonstrirao. Antipropaganda fudbala! Igrači crno-belih su delovali kao razbijena vojska, kao da se prvi put vide na terenu... Jović se, doduše, lepo snašao i zakovrnuo loptu u gol CSKA, ali sve u svemu VRLO, VRLO tanko! Partizan ozbiljno da se zapita da li sa ovakvim pristupom igri može da izbori i to drugo mesto.
K

Kon

pre preko 1 godinu

Generalna proba je pokazala da smo za generalnu.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Sramota je trenera Partizana nazvati trenerom. UPRAVA NAPOLJE
N

Nije moguce

pre preko 1 godinu

Puko Partizan.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Mene nista ne brine😂
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Svaka cast navijacima CSKA! A Partizanu fale bar tri kvalitetna igraca, ali zna se ko vodi klub, tako da to je to za prolece...