Partizanovo čudo do deteta na meti Nice, ponuda od 12.000.000 evra nije dovoljna

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.01.20. | 09:44

Crno-beli traže više

Strahinja Pavlović je za 10.000.000 evra prodat Monaku i narednog leta će će se priključiti timu iz Kneževine, a put Francuske rivijere bi mogao još jedan Partizanov mladi fudbaler.

Prema informacijama MOZZART Sporta, za Filipa Stevanovića još od jesenas postoji interesovanje francuske Nice. Klub sa juga Francuske je spreman da plati oko 12.000.000 evra za kupovinu Partizanovog čuda od deteta, ali to možda neće biti dovoljno. Iako zvanična ponuda Nice još nije stigla, u Humskoj se nadaju da će moći da izvuku više novca za Stevanovića i očekuju barem 15.000.000 evra od njegove prodaje. Sa novcem zarađenim od prodaje Pavlovića, Partizan više nije u tako lošoj pregovaračkoj poziciji da mora da prodaje igrače na prvu ponudu i može da postavlja svoje uslove. A Stevanović je posebna kategorija talenata kakvi se javljaju jednom u desetak godina i za kojeg se vredi cenjkati. 

Izabrane vesti

Mladi ofanzivac ima samo 17 godina i već 20-ak utakmica u dresu Partizana. Skauti brojnih evropskih klubova da odavno prate, zastupa ga moćni agent Fali Ramadani i nema sumnje da ga čeka svetla perspektiva u evropskom fudbalu. S obzirom da još nije postao punoletan, ove zime ne može da napusti Partizan. Tačnije, klub iz Humske može da ga proda, ali bi igrač potom ostao na pozajmici u Partizanu do kraja sezone. A postoji opcija i da bude prodat ove zime, a da u Partizanu ostane kao pozajmljen fudbaler još godinu i po dana. Zavisi od volje i planova onog koji kupuje.

U narednim danima Partizan bi trebalo da odgovori na zvaničnu ponudu Nice za Stevanovića. Ili će rizikovati da odbije novac kakav u Humskoj nije viđen još od prodaje Mateje Kežmana ili će u pregovorima uspeti da izboksuje veću cenu i napravi najveći transferu u klupskoj istoriji.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara