Nemanja Nikolić (© Star sport)
Nemanja Nikolić (© Star sport)

Partizanu stigla ponuda od 1.000.000 evra iz Saudijske Arabije

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.20. | 16:47

Sutra odgovor iz Humske

Završen je prelazni rok u većini evropskih zemalja. Nije na Bliskom istoku. Otuda, moguće je i sasvim realno da Partizan ponovo posluje sa Arapima.

Početkom septembra prodao je u Saudijsku Arabiju desnog beka Nemanju Miletića za 550.000 dolara. Svi su izgledi da će do kraja oktobra u Al Raed poslati i – Nemanju Nikolića.

Izabrane vesti

MOZZART Sportu je potvrđeno da je u Humsku 1 stigla zvanična ponuda kluba na čijoj klupi sedi trener Besnik Hasi, voljan da ojača špic 28-godišnjim Kraljevčaninom. Iznos ponude je okrulog 1.000.000 evra, a kako se može čuti kooliko sutra će čelnici Partizana poslati u Aziju odgovor. Verovatno potvrdan.

Nikolić je trenutno igrač crno-belih na pozajmici Spartaku. Upravo učinkom u dresu Subotičana skrenuo je pažnju na sebe, u aktuelnom prvenstvu praktično nosi igru ekipe Vladimira Gaćinovića, dao je sedam i namestio dva gola, a koliko mu Plavi golubovi gode vidi se po podatku da je u postkoronarnom fudbalu, u završnici prethodnog prvenstva, pogodio četiri puta i asistirao za dva pogotka.

Sve se to dopalo Besniku Hasiju i zato je na pomolu još jedan posao Partizana i Saudijaca. U tu zemlju poslali su crno-belih, samo za vreme sadašnje uprave, Leonarda da Silvu Sozu, Leandrea Tavambu, Nemanju Miletića. I zaradili nešto manje od 6.000.000 evra.


tagovi

FK PartizanNemanja Nikolić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara