(©Starsport)
(©Starsport)

Partizanu u goste stiže CSKA iz Sofije, ali ne Ilićev

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.23. | 10:40

U pitanju je drugi klub istog imena

Navijači Partizana su u prijateljskim odnosima sa fanovima CSKA iz Sofije, u tom klubu, lideru bugarskog prvenstva, trener je legendarni Saša Ilić, ali opet, crno-belima u goste dolazi – drugi CSKA iz komšijskog glavnog grada.

U pitanju je klub koji se zvanično zove CSKA 1948 Sofija, trenutno je trećeplasirani na tabeli, a navijači se prepucavaju između sebe ko su pravi, autentični „armejci“.

Izabrane vesti

Sve je to, opet, manje važno od informacije da će CSKA 1948. odigrati 25. marta u Humskoj prijateljsku utakmicu sa Partizanom. Tako nešto je bilo najavljeno još tokom priprema u Turskoj, kada je organizator napravio pometnju, pa je otkazan kontrolni meč između dva kluba. Tada su se crno-beli i Bugari dogovorili da odigraju prijateljski susret tokom reprezentativne pauze u Beogradu.

Kako je objavio bugarski klub, meč će se odigrati 25. marta u 12 časova, iako će oba tima biti oslabljena zbog izostanka reprezentativaca. U timu CSKA neće biti bugarskih igrača Danijela Naumova, Radoslava Kirilova, Georgija Ruseva, kao i stranaca Parviza Umarbajeva, Stiva Furtada i Rajana Bidunge. S druge strane, Partizan neće moći da računa na mlade reprezentativce Mihajla Ilića i Sameda Baždara, kao ni Bibarsa Natha, Fusenija Dijabatea, Sinišu Saničaina i Igora Vujačića.


tagovi

FK PartizanCSKA 1948

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara