Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Paulista 2: Oeste samouvereno gazi ka ekspresnom povratku u elitu

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.05.21. | 23:05

Rubrao na dosadašnjih 17 utakmica ima samo jedan poraz; Večeras ga očekuje Sao Bernardo, jedini polufinalista koji ligaški deo šampionata nije završio među top četiri (01.00)

Sao Bernardo i Oeste odigraćevečeras prvi polufinalni meč plej-ofa šampionata druge lige Pauliste, za popunu elitnog ranga fudbala savezne države Sao Paolo (01.00).

Rubrao je do polufinala stigao na dominantan način. Računajući ligaški deo i četvrtfinale, Rubrao je na 17 utakmica poražen tek jednom i primio je svega devet golova. Sa takvim učinkom, u klubu se sa pravom nadaju automatskom povratku u elitni rang, godinu dana nakon što je ispao iz istog.

Izabrane vesti

01.00: (3,25) Sao Bernardo (2,95) Oeste (2,30)

Berno je s druge strane jedini tim koji je u ligaškom delu završio izvan top četiri, a da je uspeo da se domogne polufinala. U prethodnoj rundi je u dvomeču savladao Atibaju (1:0, 1:1) i obezbedio mesto među četiri najbolja tima drugu uzastopnu sezonu. Pod trenerskom palicom Rikarda Katale, Sao Bernado je ove sezone poražen samo dva puta, na poslednjih pet utakmica nijednom.

U sudaru dva tima u prvom delu sezone Oeste je slavio 2:1.

"Nismo još ništa osvojili i moraćemo da ostanemo na zemlji za ove dve utakmice koje će biti vrlo teške. Stručni štab nam je ulio veliku dozu mirnoće i maksimalno smo fokusirani na ove mečeve", rekao je bek Sao Bernarda Eduardo Diniz.

U redovima domaćina pojedini igrači zbog velikog broja odigranih utakmica u kratkom periodu imaju problema sa bolovima u mišićima, ali bi ipak trebalo da budu kompletni, dok u gostujućem sastavu nema kadrovskih problema.

PAULISTA 2 - POLUFINALE (PRVI MEČ)

Utorak

01.00: (3,25) Sao Bernardo (2,95) Oeste (2,30)


tagovi

OesteBrazil 3Paulista

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara