Foto: AFP
Foto: AFP

Paulista: Bragantino se zagreva za Kopa Sudamerikanu

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.04.21. | 23:00

Popularna Masa Bruta protiv Ponte Prete traži treću uzastopnu pobedu, kojom bi se učvrstila na liderskoj poziciji Grupe C

Nastavlja se maraton za Bragantino. Tim u vlasništvu Red Bul kompanije odigraće večeras peti prvenstveni meč u poslednjih devet dana. U okviru 11. runde brazilske Pauliste popularna Masa Bruta dočekuje Ponte Pretu (01.00).

Bragantino je lider Grupe C šampionata Sao Paula, doduše uz dve utakmice više od preostalih timova iz grupe. U prethodna četiri dana vezao je dve pobede nad niželigašima Interom i Mirasolom i izdvojio se na liderskoj poziciji sa šest bodova prednosti od prvog pratioca, Novorizontina (Palmeiras treći sa osam bodova manje).

Izabrane vesti

Nakon što je pre dva dana na megdan Mirasolu poslao rezervni sastav, trener domaće ekipe Maurisio Barbijeri će večeras na teren izvesti neuporedivo jači tim, kako bi uigrao ekipu pred okršaj koji ga za tri dana očekuje sa Deportes Tolimom u prvom kolu grupne faze Kopa Sudamerikane.

01.00: (1,78) Bragantino (3,35) Ponte Preta (4,50)

Neće ipak biti u najjačem sastavu. Vezista Raul i napadač Leandrinjo imaju problema sa povredama, Ramires se još nije u potpunosti oporavio, dok Veverson ima korona virus. S druge strane, zadovoljan ubedljivim trijumfom nad Santosom od pre dva dana, trener gostiju Fabio Moreno će ponoviti sastav sa pomenutog meča.

Ponte Preti je to bila druga uzastopna pobeda u šampionatu, pa trenutno zaostaje tri boda manje za drugoplasiranom Ferovijarijom u Grup B, uz utakmicu manje od pomenute ekipe. Treći vezani trijumf uveo bi popularne Veterane u ravnopravnu borbu za mesto u narednoj fazi šampionata.

Tradicija je u poslednje vreme na strani večerašnjeg domaćina. Na prethodnih sedam međusobnih susreta u svim takmičenjima, Bragantino je bio bolji četiri puta, uz dva remija i samo jedan poraz.

BRAZIL, PAULISTA - 11. KOLO

Utorak

01.00: (1,78) Bragantino (3,35) Ponte Preta (4,50)

03.15: (1,72) Sao Bento (3,40) Sao Kaetano (4,90)



tagovi

PaulistaBragantinoPonte Preta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara